Harika yazdınız ah

Aynılarını söylüyorum bende hep “kız neler atlattın, neler yaşadın bak helal olsun nasıl dimdik ayaktasın. Bundan sonra her şeyin daha iyiye gitmesi senin elinde yeter ki iste” diye gazlıyorum, moral veriyorum.
Kurban psikolojisi dediklerinde de ÇOOK haklısın. Bunu da çok yapıyorlar.
Bu arada kesinlikle şu dediğine de ekstra katılıyorum. “Ben ağlamaya gelmedim lan buraya”

Aynen öyle! Hayat ne kadar zorlarsa zorlasın kaldığım yerden devam etmeye, gerekirse de sıfırdan başlamaya her zaman hazırdım. Yaşadığımız hayatın tekrarı yok. İstesek de olmayacak. Elimizde olanların kıymetini bilip, kendimizi mutlu etmenin yollarını bulmamız gerekiyor. Bazı günler en sevdiğim diziyi 386. kez yeniden açıp en sevdiğim tatlıyı yerken bulacağım o mutluluğu bazı günler ise yeni bir şehri keşfederken. Ama mutlaka o o mutluluğu hep içimizde sımsıkı tutmamız lazım.
Dertler, sorunlar hiçbir zaman bitmeyecek, o girdapta kaybolmamak önemli olan. Aslında hep bunu anlatmaya çalıştım annemede yıllarca. Çok yakın hissettim kendimi size, gerçekten çok teşekkür ederim. Çok güçlü bir kadınsın, içtenlikle söylüyorum