Pakistanlı olmasına çok takılınmış burada , inanın Türk olmanızdan hiçbir farkı yok
Irk olarak ne kadar yadırgayıcı ve peşin hüküm giydirici olduğumuzu görüyorum. Kendimi bu ülkeye bazen neden ait göremiyor oluşumun sebebi bakış açılarından me yazık ki. İyi ki de bu seçimi yapmışım. Dikkat ettiyseniz de ben eşimle ilgili hiçbir şikayette bulunmadım. Sonunda yazdığım boşanma kısmı da ilişkimle ilgili değildi ara ara bu arada pres olma işi beni o raddeye getirdi ama asla eşime bunu söylemedim , aklıma yorgun ve bitkim hissettiğim zamanlarda gelen kötü bir düşünceydi . Sevgili anneler çocuklarınızı siz büyüttünüz diye hayattaki seçimlerine karışmak hakkınız değildir elbette doğru yol gösterip cesaretlendirirsiniz, ancak özellikle eş iş gibi konularda istedikleri şeyler hep rutine uymadı diye hayır demek durumunda olmamalısınız. Ve onlar bir seçim yaptı diye sizi bıraktı sevmedi terketti demek de değildir, onlar kendi yollarını çizmek ve o yolda gitmek isterlerse size destek olup bu süreci en kolay şekilde geçirmelerine yardımcı olmam düşer , bu da herkese genel bir hatırlatma
6 Yıl koca bir sıfır demişsiniz, belli ki şurada kısıtlı zaman diliminde yazdığım şeyler benim tüm hayatımı yıllarımın tüm ayrıntısını vermiş size , inanılmaz zekisiniz tebrikler . Burada yazılan her şey birebir her şey olmuyor , bir de ortaya dökülmek zorunda olmayan konular var , benim bıraya yazma amacım sağolsun bazı iyi niyetli arkadaşların yazdığı cesaretlendirici ve destekleyici mesajları görmekti. Sizler gibi benim tercih ve kararlarımı sorgulayan bunlara tü kaka diyip elimde hiçbir şey yokmuş gibi yargılayan mesajlar değildi. Bir insan bunalımdaysa ve ruhen yorgunsa ve burada pişman olduğu bir seçimi de yoksa bu kişiye sen şöyle seçim yapmışsın ama yanlış elinde hiçbir şey yok denmez . Nerden biliyorum kendim doktorum , ve hastalarıma sizler gibi yaklaşsam ertesi günü inithara sevketmiş olurum . Keşke seçimlerimizi bize kalsa değil mi? Milyarlarca insanın olduğu bir dünyada herkes aynı şeyi seçmek zorunda değil . Bizler ihtiyaçları olduğunda yanlarında olduğumuzu ve kendilerine özgür iradeleri olan bireyler olduklarını hatırlatsak sadece . Dünya daha farklı olmaz mıydı.
Senin doktorluğun benim zerre ilgimi çekmez ki mesleğini sormadım.
Kocanın merak ettik...
Ayrıca ben yorumlarım da milliyet, ülke vs konularına hiç girmedim. Beni bu konu da bağlamaz. Pakistanlı olsa ne olur Fransız olsa ne olur.
Çalışma azmi nazar boncukluk…
Burası senin keyfine göre, ruhi bunalımına göre cevap yazacak üyelerle dolu bir platform değil…
İstediğimi hakaret etmeden yazarım.
Siz maaşallah çok zekisiniz. Karşınızdaki insan sizin düşündüğünüz gibi cevap yazmayınca altta alta seviyenizi çok güzel belli ediyorsunuz.
Hanımefendiciğim inanın paramla her doktora da gitmiyorum. Alanının en iyisine gitmeye çalışıyorum zira doktor hatasından ölümlerden dönmüş bir insanım. Bana mesleğini yazınca ne oldu egon okşandı mı…. Cici ego…
Çok doktor var hanımefendiciğim duygusuz, tepkisiz. Ama bizler hiç intihar etmedik.
Doktorun duygu durumundan bana ne…
Ben özel bir duygu alış verişine girmicem ki işi ne ise onu yapar. Tedavimi uygular biter..
Seçimin sana kalmış ki evlenmişsin.
Bize ne…
Gelip buraya konu açarsan yorum yazarız…
Sizin ihtiyacınızın doğruları duymak olmaması beni bağlamıyor.
Amanda şöyle böyle yazamıcam.
Tekrar yazıyorum Anneniz son derece haklı…
Gelip konu açmış annesini çekiştirdi durdu, yok şöyle de yok böyle de… Ama anneniz çocuğunuza bakma nasıl baktırırsınız.