E
Evet yapmaz dediğim. Adam bugün ilk defa bana el kaldırdı. Lanet olsun keşke yapmasaydım menemen
E
Evet yapmaz dediğim. Adam bugün ilk defa bana el kaldırdı. Lanet olsun keşke yapmasaydım menemen
Yani şu an ben üzgünüm perişanım o icerde g...ünü yayıp çay içiyor keyif yapıyor
Sen böyle kendini suçlamaya devam edersen adam ıyi şiddet uygular menemene ne alakası var ya kim kime yemek yüzünden el kaldırıp bu denli ağır küfür eder...?
Sana bir örnek vereyim ben bamya çok severim yaparım esimde yer bir gün yine yapyodum yanima geldi sarıldı yanlış anlama sakin ben bamya pek sevmiyorum dedi e bu zamana kadar nie demedin dedim onca emek veriyorsun alınıp kırılmadan korktum dedi yani sevmediği yemeği defalarca yedi ben kirilmayim die etrafa yumruklar savurmadi.. kendini suçlamaktan vazgeç sen değil o yanlış ve kötü davrandı
Yani şu an ben üzgünüm perişanım o icerde g...ünü yayıp çay içiyor keyif yapıyor
Sorun değil canim[QUOTE="Fatih Han annesi
Alintiladim seni yanlışlık oldu
Tel değiştirdim iki gündür çözemedim:)Sorun değil canim
Tel değiştirdim iki gündür çözemedim:)
Varya benim esjm iki sene lapa gibi pilavimi yedi:))
Meğerse kaynar suyla yapılıyormus pilav:))))
Hiç böyle tepki vermedi
Yemekte yaktim ooo
Ama bunda abartmis yani şiddet ne
Ben soğuk suyla yapıyordum:))Onun başka bi derdi var da du bakalım...
E ben sıcak su ile yaparım pilav tane oluyo ?
Onu yapan sen olmalıydın asıl,geldiğinde seni keyifle çay içerken bulsaydı keşkeYani şu an ben üzgünüm perişanım o icerde g...ünü yayıp çay içiyor keyif yapıyor
Hayırlı günler KK kadınları.
Bugün sabah kahvaltı sofram rezil oldu eşim sağolsun. Çok bunaldım ne yapacağımı bilmiyorum nasıl davranacağım bana destek verin lütfen.
Sabah kahvaltı da kızım da(2.5 yaşında) yesin diye kiymali menemen yapacaktım. Neyse herşeyi hazır koydum tavaya pişiyor bir domatesleri ekleyeceğim içine. Eşim de uyuyordu. Kalkmış geldi yanıma ne hazırlıyorsun dedi tavanın kapağını açınca delirdi.
Ben bunu yemem sen neden yaptın sen ne biçim insansın bir şeyi doğru yapamadın diyor. Bende sinirlendim normal şekilde söylesen sana hazırlardım hemen sade menemen dedim ama bağırdığın için yapmayacağım çok biliyorsan sen yap dedim.
Eşimin gözü döndü defalarca tezgaha yumruk attı. Sen ne adi şerefsiz kadınsın sen ne terbiyesizsin diye defalarca bağırdı bana. Ailem terbiye vermemiş öyle söyledi. Bende ona dedim ki sen mi diyorsun bana terbiye saygı bilmiyorsun diyen bir saattir kaç yıllık eşine dünyanın hakarettini ettin dedim. Hakediyormusum :/ birde üstüne beni yatağından kovdu.
Bu adama nasıl davranmalıyım çok gururum kırıldı. Hiç yoktan sebep beni aşağıdadı. Siz olsanız ne yapardınız?
İnanın uzun zamandır küçük çekişmeler dışında hiç kavgamız olmadı. Yatana kadar güldük eğlendik. Gecemiz de çok güzel geçti. Aklım almıyor bir insan neden böyle davranır karısına.
Aynen.Üzülme,günlük hayatına güzelce devam et,ama pişman et,tekrarlayamasın...Üzme kendini be yiğit hatun. Sen akıllı kadınsın onu bu densiz hareketine pişman edersin eminim. Ama üzülme sadece Nasıl intikam alacağına odaklan bence. yalnız sana birşey yapar şiddt falan diye tereddüttün varsa dikkat et canm. Bence psikolojisi bozulmuş olabilir bu erkeklerin hepsi odun ya
Sabah tavayı ağzına ağzına vursaydın akşama böyle siritamazdi
Benden ağzını yaya yaya özür diledi çok sinirlendim bir de üstüne erkek arkadaşının sırtına vurur gibi vurdu sırtıma iyice sinirlerdim. Bende onun sırtına vurdum bir kaç kez öyle olmaz böyle olur diye. Çok sinirlendi sen özürden ne anlarsın ya....şak dedi bana ve omzuma yumruk attı şu an moralim tamamen sıfırlandı insan gibi özür bekledim konuşalım istedim hayvan gibi muamele gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?