- 25 Haziran 2016
- 1.436
- 3.321
- 133
Benden ağzını yaya yaya özür diledi çok sinirlendim bir de üstüne erkek arkadaşının sırtına vurur gibi vurdu sırtına iyice sinirlerdim. Bende onun sırtına vurdum bir kaç kez öyle olmaz böyle olur diye. Çok sinirlendi sen özünden ne anlarsın ya....şak dedi bana ve omzuma yumruk attı şu an moralim tamamen sıfırlandı insan gibi özür bekledim konuşalım istedim hayvan gibi muamele gördüm
Dememe kalmadı... Olay gerekirse büyüsün ciddiyim, bu adam durmayacakÖzür dilemeyecek misin diye kendince barışma çabasına giriyor ya, bak buraya yazıyorum siz yüz vermedikçe '' öff daha ne uzatıyorsun,olayı büyütme'' diye bir de üste çıkıp yine çirkinleşecek.
Yılmayın, hakikaten anlasın istiyorsanız gerekirse birkaç günlüğüne bir yerlere gitmeyi bile göze alın diyorum ben aksi halde şimdi birşey olmamış gibi iki güldü diye gülerseniz yine yapacaktır
Benden ağzını yaya yaya özür diledi çok sinirlendim bir de üstüne erkek arkadaşının sırtına vurur gibi vurdu sırtına iyice sinirlerdim. Bende onun sırtına vurdum bir kaç kez öyle olmaz böyle olur diye. Çok sinirlendi sen özünden ne anlarsın ya....şak dedi bana ve omzuma yumruk attı şu an moralim tamamen sıfırlandı insan gibi özür bekledim konuşalım istedim hayvan gibi muamele gördüm
Bilmiyorum omzum yerinden çıktı sandım :/ odaya geçtim yattım verdim eline pikeyi yastığıBu adamın kafada bi tahta eksik sanırım ne terbiyesiz ya deli mi ne bu adam el kaldırmaya mi çalışıyo asıl amaç bu sanırım
Yok artık canım bu ne boyle ya atın evden dısarı su adamı ben dellendim burdaBenden ağzını yaya yaya özür diledi çok sinirlendim bir de üstüne erkek arkadaşının sırtına vurur gibi vurdu sırtıma iyice sinirlerdim. Bende onun sırtına vurdum bir kaç kez öyle olmaz böyle olur diye. Çok sinirlendi sen özürden ne anlarsın ya....şak dedi bana ve omzuma yumruk attı şu an moralim tamamen sıfırlandı insan gibi özür bekledim konuşalım istedim hayvan gibi muamele gördüm
Omzuma attıKoluna yumruk atmak nedir ya bide hala hakaret kaşıntısı var sanırım
Gitti zaten anahtarı da almış pislik yaYok artık canım bu ne boyle ya atın evden dısarı su adamı ben dellendim burda
Omzuma attı
Sinirini alamıyormuş benden çünkü kendimi savunuyorum ona ya iyice ağzını bozdu pislik herifAh güzelim ah o menemeni yapıp sinmekle kozu verdin eline bi yumruk bi tokat bi hakaret her türlü sindiririm diyo şimdi
Ah güzelim ah o menemeni yapıp sinmekle kozu verdin eline bi yumruk bi tokat bi hakaret her türlü sindiririm diyo şimdi
Sinirini alamıyormuş benden çünkü kendimi savunuyorum ona ya iyice ağzını bozdu pislik herif
Benden ağzını yaya yaya özür diledi çok sinirlendim bir de üstüne erkek arkadaşının sırtına vurur gibi vurdu sırtıma iyice sinirlerdim. Bende onun sırtına vurdum bir kaç kez öyle olmaz böyle olur diye. Çok sinirlendi sen özürden ne anlarsın ya....şak dedi bana ve omzuma yumruk attı şu an moralim tamamen sıfırlandı insan gibi özür bekledim konuşalım istedim hayvan gibi muamele gördüm
Evet yapmaz dediğim. Adam bugün ilk defa bana el kaldırdı. Lanet olsun keşke yapmasaydım menemenPsikolojisi iyi değil sanırım, ilk defa mı böyle şeyler oluyor.
Biraz da şımarıklık gibi yaptığı şeyler, kaybetme korkusu yok.
O dediği kelime ne kadar çirkin ya.
Geldi icerde çay içip cips yiyorBir Menemen nereye gelmiş yaa yuh!
Beğenmediğini insan gibi söylese ya
Bence darp raporu al
Hazir evden gitmiş gelmesin bi daha
Vurmak ne yaa
Daha once xe böyle kavgalariniz oluyor muydu??Geldi icerde çay içip cips yiyoryani ne tepki vereceğim inan beynim beni terketti
Daha önce de büyük kavgalar ettik evet ama hiç şiddet olmadı ya da hakaret bunlar ilk defa bugün yaşandı.Daha once xe böyle kavgalariniz oluyor muydu??
Bilemedim sana ne desem canjm ama siddet affedilemez
Bu adam insanı önce delirtir sonra da işte senin gerçek yüzün bu der üste çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?