- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
-
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
Evlendikten 6 ay sonra hamile kaldım.. Ben çok istedim evet..
Evliliğimizi yaşayamadık daha gezecektik edecektik diye çok başıma kaktı çok ağlattı beni hamilelik dönemimde..
Kızım doğdu gezdikte eğlendikte hala geziyoruz..
Evlenmeden önce de çok gezmiş..
Seneye motor alıp italya turu yapacakmış mesela şuanda da öyle bir hayali var..
Git ne yaşamak istiyorsan yaşa umrumda değilsin dedim en sonunda..
geri çekilme bir korunma yöntemi değildir.
ilaç dışında da envai çeşit yol var.
eşinizin çocuk sahibi olmak isteme hakkı var ancak sizin korunmadığınızı bile bile kendi niye korunmamış madem..
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.henüz olan bişey yok sadece regl olmadım henüz bekliyorum..
Umarım olurum..
Ya adam bir daha baba olmak istemiyor, siz kizim kardes isterse diyorsunuz. Isterse istesin. Baba olmak istememek, abla olmak istemekten tabii ki daha önemli.
Bana komik gelen bu kadar üremek istemeyen, hatta bunun ugruna ameliyat olacak bir insanın bir prezervatif bile takmamasi. Sonra da git kuretaj ol demesi. Bu adam sorumsuz ve bencil. Siz de zaten bu adamdan bir daha cocuk istemeyin. Ettigi kufurler de cabasi. Ici pislik dolu.
bende demir adam değilim sonuçta kaçar göçer diyor birde
Sokarım böyle hayata ne demek?Küfür ???
Kaç yaşında eşiniz? Biraz orta yaş bunalımına girmiş gibi bir hali var. İstediğim hayat bu değil demeler, uzun motor seyahatlerine merak sarmalar vs.[/QUOTE
31 yaşında bende 27
Küfür ???
Sokarım böyle hayata falan gibi cümleler kurdu
Ben henüz 2 gün önce bi program izlemiştim , erkek atları kısırlaştırıyorlardi valla testislerini tutup kesip koparıp attılar , eşine anlat bunu konu sahibi .
Çok kötüydü ya işkence gibi .
Sizce bu tarz konusmalar evlilikte normal mi?
Ben henüz 2 gün önce bi program izlemiştim , erkek atları kısırlaştırıyorlardi valla testislerini tutup kesip koparıp attılar , eşine anlat bunu konu sahibi .
Çok kötüydü ya işkence gibi .
Esinizle ilişkiniz nasıl?
Aklıma farklı seyler geliyor.
eşinizin şimdi kızınıza tavrı nasıl?
bence çocuk istemeyen bir adama çocuk yapmak sizden çok o küçük bebeğin kötülüğüne olur. istemiyorsa yapmayacaksınız bu iki kişilik bir karar hatta çekirdek ailenizi etkiler.