- 3 Nisan 2014
- 36.030
- 146.689
-
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
çok seviyor kızını..
ilgili de bir baba..
ama lafta istemeyerek yapıyormuş ben çalıştığım için yapmak zorunda olduğu için yapıyormuş bla bla..
sırf olaya böyle bir açıdan baktığı için Allah imtihan niyetine bir tane daha çocuk yollar.asla asla demeyeceksin arkadaş.
Biz de 2. çocuğu asla düşünmüyoruz.. Eşinize hak veriyorum fakat üslubu berbat.. Geçen günkü konunuzu da hatırlıyorum. Böyle büyük bi güven probleminiz varken 2. çocuk sizce de riskli değil mi ?
Çocuk olsun veya olmasın bu adamla ömür geçmez. Eninde sonunda bosanacaksınız gibi görünüyor...
Harbi mi ?bir arkadaşımın eşi de ikinciye hamile kalırsan intihar ederim demiş nasıl yıldıysa ilk çocuktan
Çok seviyorsun ama güzel babalık yapıyorsun diyince istemeden yapıyorum büyüsün de kurtulayım diye bakıyorum diyor
pardon ama evlilik ile evlad sahibi olacağını bunun senin beklentin olacağını bilmiyormuydu eşiniz
nişanlı iken çocuk istemediğini beyan etti mi size o zaman bunu bile bile kabul ettiyseniz sözüm yok ama konuşmadı ise bu onun tek başına vereceği karar değil arkadaşım
ama bu adama o kızınız bile yazık inanın evlad hasreti ile eşinin elini bırakmadan tüp bebek merkezlerinde eşlerine destek olan başta eşim olmak üzere destek olan tüp bebek sürecini bizimle yaşayan baba adaylarını ayakta alkışlıyorum
Cocuk istemeyen birinin cocuk sahibi olmasi hayatini mahveder, birde ikinci cocuk diyorsunuz. Adama sonuna kadar bu konuda hak verebilirim lakin bunlar evlilik olmadan önce konuşulmasi gereken şeyler. Cocuk istemeyen biriyle, isteyen biri evlilik fikrini iyi dusunmesi gerekirdi. Esiniz kendi dusuncelerine gore, kendi icin bir hata yapmis ama hata yapti diye devamini zorlamaniz gerekmez sizinde.
Baktım şimdi eski konulara. Kızın yatağını ayırmak istemeyen de eşinizmiş kokusu olmadan uyuyamıyorum diyormuş çocuk sevmiyor değil yani aslında.
zorlamıyorum..
Ben ilaca karşıyım içmiyorum..
Geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz..
Böyle bir acaba düştü aklıma paylaştım cevapları da bunlar..
ahaha yok yahu adamları öle yapmıyorlar..
kadınlardaki tüp bağlatmanın erkek versiyonu.
bana da öyle geliyor inanın..
Bir yandan kendime birikim yapmaya bile başladım..
Ne olur ne olmaz diye..
En doğrusunu yapıyorsun canım. İnşallah eşin geç olmadan elindekilerin kıymetini anlar da aklı başına gelir buna gerek kalmaz..