Eşim çok Değişti

Nasıl böyle bi tabiri kendinize yakistiriyosunuz kendizi neye benzettiginizin farkindamisiniz işini kim halleder

Çok aşağılayıcı bi yorum olmuş
Eğer ben öyle bişey soylesem soylememde çünkü kendime yakistirmam
eşim beni öldürür kesinlikle yada o dakika kapının onune koyar

Esinizde cok tuhaf sizde öylesiniz

Bence sözlü olarak kıskandırmak yerine hareketlerinize dökün durumu. Kız arkadaşlarınıza yazın sürekli. Özellikle onun yanında. O evdeyken telefonla konuşun başka odada. Kimle konuşuyorsun kimle yazışıyorsun demezse ve telefonunuzu karıştırmazsa kıskanmadığından emin olabilirsiniz. Kıskanmıyorsa da bitmişsinizdir geri dönüşü yoktur. Ben eşimden boşanmaya kalktığım zamanlarda bile hayatında başkasının olabileceğini düşünüp kıskançlık krizine giriyordum.

Hiç bir evli erkek 3 ay ilişkiye girmeden hayatta duramaz onların nefisleri çok zayıftır benim kocam adet gunlerimi benden daha iyi biliyor düşün...Bu işte başka is var bence... hem niye ikide bir üstüne gidiyon ciddi bi konuşma yap derdi neymiş söylesin böyle saçmalık mi var kendini zorunlu görme madem sana öyle yapıyo alttan falan da alma sende dik dur karşısında

Aldatma olsa adam bu kadar rahat olmazdi ve bu kadar bariz bi sekilde soğuk davranamazdi. 4 ihtimal var;
1-Psikolojik bir rahatsızlığı veya kafasını kurcalayan çok önemli bir sorunu var.
2-Fizyolojik bir problem var.
3-Unutamadigi/sevdiği biri var .
4-Gay.

Konuyu nerden nereye getiriyorlar.kadini yargilamak size mi dustu?Karsisinda zaten o lafi kaldiramiyacak bir adam olsa o lafi etmez heralde zaten rahatsiz etsin sinirlensin diye oyle birsey soylemis evet igrenc birsey olabilir ama demek ki ne kadar cani aciyor ki canini acitmak istiyor.Bazi kadinlar ne kadar acimasizsiniz zaten karsinizda uzgun bir insan var elstirmeye bayiliyorsunuz.arkadasim aldatma yoksada bunun sonu aldatmakla sonuclanir zaten seni suclamaya basladiysa yok azdin vs. Ki alakasi yok muhtemel bi haltlar yiyor.Benim sana onerim al karsina ben bir psikologa gitmek istiyorum sikintimizi uzman biriyle paylasalim eger hata bendeyse bunu ondan dinlemek istiyorum madem oyle kendime cekiduzen vereyim ama mutsuzum ve boylede hayatimi devam ettiremem de.Sonucta mutlu olmak icin evleniyoruz
Ben oyle igrenc denilen seyi neden soyledigini tahmin edebiliyorum ama birdaha cidden soyleme cunku kimse gordugun gibi senin nasil psikolojide oldugunu, icinin acidigini anlamaz.Aileler olurda bu mevzular dokulurse ortaya bana boyle boyle dedi derse kimse sana yaptigi psikolojik siddeti anlamaz sadece tu kaka derler sen suclu olursun.

canının yandığını ifade etmenin bin tane yolu var ..Neden en aptalcası seçiliyor bu söylediklerinden sadece kendisi zararlı çıkacak ..Bizim kimseyi yargıladığımız yok söz var iş bitirir söz var baş yitirir lafını bilirsiniz konu sahibinin dediği de o türden ..

aldatma ihtimali var gibi..
iyice araştırın.. ya da onun yaptıklarını siz de yapın buradan bir arkadaşın dediği gibi birkız arkadaşnızla telefon konuşmaları, mesajlaşmalar vs bakalım ne olacak..

Azdim tabi ulan ne zamandir yapmiyoruz evcilik mi oynuyoruz deseydin.

Cozulmesi gereken cok ciddi bi sorun evlilikte..
Cinsel acidan saglik problemi olmayan hic bir erkek 3 ay gibi bi sure karisina dokunmadan duramaz bu onun temel ihtiyaci e nerde karsiliyor bu adam
saglik problemi varsada paylasmali cozum aramalisiniz

Bu adami kiskandirmaya calistikca gözünde takla atarak düşersin haberin olsun. Tum ihale ustune kalir bi de. Anliyorum hirsini ama mantikli olan ciddiyeni ve seviyeni koruyarak çözmek. En ufak duzelme gayretin olsa ben denemeye raziyim ama sen daha ortada sorun oldugunu bile kabul etmiyorsun deyin. Bu sekilde tek tarafli bir evlilik olmaz, diye konusun. Bosanmaya getirin konuyu dogrudan soylemeseniz de.

4. Maddeyi sadece ben düşündüm sandım ne fesatım diyorum kendi kendime.yoktur belki de dedim ama ilk aklıma gelen bu oldu sevmese bile o lafın üzerine hiçbir erkek kayıtsız kalmazdı ne diyorsun sen ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu der bir erkek.hiç kiskanmaz beni diyor bir de

Henüz eyleme dökmemiş ama aşık olmuş. Aklını kurcalayan bi şey var.
Keyfinize göre takılın. İnceldiği yerden kopsun.
Gerizekalı mıdır nedir?

Henüz eyleme dökmemiş ama aşık olmuş. Aklını kurcalayan bi şey var.
Keyfinize göre takılın. İnceldiği yerden kopsun.
Gerizekalı mıdır nedir?
Tamam da canım adam sevmese bile nikahı altında şu anda kendi namusu kendi erkeklik gururuna yediremeyip bir tepki vermesi gerekmez mi?tamam git demiş sadece bu erkek arkadaşlarıyla ne konuşuyor acaba hatun görür falan

bir kere dünyada tek değilsin,çok yakın arkadaşım ilk zamanlar iyiymişler,ama yaklaşık 5-6 yıldır hiç yok yılda bır ıkı,ama bu adamın evınden işine işten eve,arada kendı banyoda yapıyormuş,arkadaş anlıyormuş,arkadaş ne yaptı ise düzelmedi,kaçıyormuş evın içinde,yıne bır arkadaşda öle idi,3-4 ayda bır,bence eşinde bır sorun var,lakın düzelirmi bilmem,ama öte taraftan ıkı kız arkadaşımdan biri soğuk,kocası sen benı aldatıyon nıye yatmıyon diye bunalıma gırdı,terapi falan fılan,boşandılar,diğeri ise umrum değil gitsin kadına,bize bakıyor,hiç birşeyımız eksık değil dıyor,onun eşide içkiye vurdu,bunlar benım çocukluk arkadaşlarım,eşleride arkadaşım yanı böle tablo var tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…