Sizin evliliğiniz bitmişbeni kıskanmıyor bile diyorum ki sen bir şey yapmayacaksan ben giyerim gece elbiselerini giderim apartmanda bir kapıya karısı olan bile alır beni içeri işimi halleder geri dönerim diyorum. Git diyor artık ciddi anlamda mı yoksa sinir olduğundan mı dıyor bilmiyorum
Zerre sevgisi kalmamış bence. Ruhen/bedenen tükenmiş her şey. Başkasına aşık olup,bu kadıncağızın on misli lafları ettiği halde tepkisiz erkekler biliyorum. Bi zaman sonra namus,erkeklik gururu da kalmıyo. Başımdan gitsin de ne olursa olsun diyor..Tamam da canım adam sevmese bile nikahı altında şu anda kendi namusu kendi erkeklik gururuna yediremeyip bir tepki vermesi gerekmez mi?tamam git demiş sadece bu erkek arkadaşlarıyla ne konuşuyor acaba hatun görür falan
Benim eşim de polis ama gizli ne konuşabilir ki arkadaşlarıyla bu kadar. Her gelen mesaji silecek kadar bu gizlilik ne.var bir bit yenigi ama ne bakalımZerre sevgisi kalmamış bence. Ruhen/bedenen tükenmiş her şey. Başkasına aşık olup,bu kadıncağızın on misli lafları ettiği halde tepkisiz erkekler biliyorum. Bi zaman sonra namus,erkeklik gururu da kalmıyo. Başımdan gitsin de ne olursa olsun diyor..
Tabi sizin dediğiniz gibi gaylik sözkonusu da olabilir.
Ama muhtemelen grupta yazıştığı kişiler de diğer polis memuru arkadaşlarıdır.
Fazla gizli şeyleri dışarıda veya evde konuşmaz mı memur arkadaşlar :)
Konuyu nerden nereye getiriyorlar.kadini yargilamak size mi dustu?Karsisinda zaten o lafi kaldiramiyacak bir adam olsa o lafi etmez heralde zaten rahatsiz etsin sinirlensin diye oyle birsey soylemis evet igrenc birsey olabilir ama demek ki ne kadar cani aciyor ki canini acitmak istiyor.Bazi kadinlar ne kadar acimasizsiniz zaten karsinizda uzgun bir insan var elstirmeye bayiliyorsunuz.arkadasim aldatma yoksada bunun sonu aldatmakla sonuclanir zaten seni suclamaya basladiysa yok azdin vs. Ki alakasi yok muhtemel bi haltlar yiyor.Benim sana onerim al karsina ben bir psikologa gitmek istiyorum sikintimizi uzman biriyle paylasalim eger hata bendeyse bunu ondan dinlemek istiyorum madem oyle kendime cekiduzen vereyim ama mutsuzum ve boylede hayatimi devam ettiremem de.Sonucta mutlu olmak icin evleniyoruz
Ben oyle igrenc denilen seyi neden soyledigini tahmin edebiliyorum ama birdaha cidden soyleme cunku kimse gordugun gibi senin nasil psikolojide oldugunu, icinin acidigini anlamaz.Aileler olurda bu mevzular dokulurse ortaya bana boyle boyle dedi derse kimse sana yaptigi psikolojik siddeti anlamaz sadece tu kaka derler sen suclu olursun.
soruyorum ama bir şey olmadığını söylüyor ve sinirleniyor. Saçmalıyorsun falan diyor kapattırıyor konuyu. bazen hiç cevap vermiyor anlamıyorum ne bilim böyle değildiçok normal gelmedi bana hem msj silip hemde bukadar soğukluk...açık açık sor bakalım ne dicek..
konuyu cok eksik anlattıgınız icin yorumlar havada kalıyor...hersey cok guzelken 1 gunde mi değişti yani...o surec nasıl gelişti? sizin bilmeniz lazım neden sogudugunu, olmustur biseyler mutlaka...dusuk felan diyorsunuz o surecte mi cok yıprandınız da adam sogudu hicbisey belli değil ki ....aldatılıyorsunuz yorumu da yanlış olur şimdi....Adam normal hayatında nasıl orada da durgunluk var mı yoksa sadece size karşı mı? Baska gorustugu biri var mı yok mu iyice kontrol ettiniz mi? Yani bunları bilmeden yorumlar boş bence
Cinsel olarak aktif olanlar yani evliler bu kadar uzun zaman eşinden ayrı yapamaz
sizden uzaklaşmasının sebebi siz değilseniz bir başka kadın olabilir ne yazık ki
duygusal olarak birşeyler yaşıyor sanırım aksi olsa sizinle de birlikte olurdu
maksimum 15 günü geçtiyse sorgulamak gerekir bence3-4 ay cinsellik olmadığını biliyorum ben
Konuyu nerden nereye getiriyorlar.kadini yargilamak size mi dustu?Karsisinda zaten o lafi kaldiramiyacak bir adam olsa o lafi etmez heralde zaten rahatsiz etsin sinirlensin diye oyle birsey soylemis evet igrenc birsey olabilir ama demek ki ne kadar cani aciyor ki canini acitmak istiyor.Bazi kadinlar ne kadar acimasizsiniz zaten karsinizda uzgun bir insan var elstirmeye bayiliyorsunuz.arkadasim aldatma yoksada bunun sonu aldatmakla sonuclanir zaten seni suclamaya basladiysa yok azdin vs. Ki alakasi yok muhtemel bi haltlar yiyor.Benim sana onerim al karsina ben bir psikologa gitmek istiyorum sikintimizi uzman biriyle paylasalim eger hata bendeyse bunu ondan dinlemek istiyorum madem oyle kendime cekiduzen vereyim ama mutsuzum ve boylede hayatimi devam ettiremem de.Sonucta mutlu olmak icin evleniyoruz
Ben oyle igrenc denilen seyi neden soyledigini tahmin edebiliyorum ama birdaha cidden soyleme cunku kimse gordugun gibi senin nasil psikolojide oldugunu, icinin acidigini anlamaz.Aileler olurda bu mevzular dokulurse ortaya bana boyle boyle dedi derse kimse sana yaptigi psikolojik siddeti anlamaz sadece tu kaka derler sen suclu olursun.
şu yazdığından aklıma cinsel tercihi erkekler olabileceği geldi. bence biraz daha takipte kalın. Olmayacak şey değil benim bi ablamın başına geldi bu durum. sizin ona dokunmanızı istemediği üstelik git dediğiiçin aklıma bu geliyor sadece. bu tipler göstermelik evlenir ortaya çıkarsa kendilerinin rezil olacağı için dikkatli olun.beni kıskanmıyor bile diyorum ki sen bir şey yapmayacaksan ben giyerim gece elbiselerini giderim apartmanda bir kapıya karısı olan bile alır beni içeri işimi halleder geri dönerim diyorum. Git diyor artık ciddi anlamda mı yoksa sinir olduğundan mı dıyor bilmiyorum
soruyorum ama bir şey olmadığını söylüyor ve sinirleniyor. Saçmalıyorsun falan diyor kapattırıyor konuyu. bazen hiç cevap vermiyor anlamıyorum ne bilim böyle değildi