Eşim çok Değişti

Kendinizi en kötü duruma hazırlayın .
Kesinlikle normal değil eşiniz çoğu şeyi kafasında bitirmiş sanki sizi yedekte tutuyor gibi

Nedense böyle durumlarda olumlu düşünesim gelmiyor
mutlaka bir halt çıkacak gibi geliyor
normal değil zaten bu davranışlar
yine de inşallah aldatma gibi bir durum yoktur

Benim böyle karım olsa mahkeme kapısına oturturum. Artık napar kendi bilir.
Şu lafı görünce adama hak verdim. Ne biçim üslup ne biçim misilleme bu.

Benim karım bana "beni karısı olan bile ALIR İÇERİ" Diycek bi de konu açıcak istemiyo beni diye.

Dua et aynı çatı altında kalabiliyosun. Iyyy gece gece midem kalktı ne ayıp ne mide bulandırıcı bi üsluptu o öyle. Öff..

konuyu bilmeden konuşma ve kelimelerini düzgün seç terbiyesiz senin gibilerin yorumuna ihtiyaç duymadım.

beni kıskanmıyor bile diyorum ki sen bir şey yapmayacaksan ben giyerim gece elbiselerini giderim apartmanda bir kapıya karısı olan bile alır beni içeri işimi halleder geri dönerim diyorum. Git diyor artık ciddi anlamda mı yoksa sinir olduğundan mı dıyor bilmiyorum

bu nasıl bir konuşma Allah aşkına ,bakımlı olabilirsiniz ama sanırım iletişim kurmayı beceremiyorsunuz ..İşimi halleder miş iğrenç bir tabir ...Bu hareketlerinizle uzaklaştırmışsınız sanırım eşinizi adam haklı..

konuyu bilmeden konuşma ve kelimelerini düzgün seç terbiyesiz senin gibilerin yorumuna ihtiyaç duymadım.
Çok terbiyeli olduğun için mi öyle bi cümle kurdun? Terbiyesiz sensin. Forumdasın paldır küldür yazamazsın forum kuralları var. Yazdığını bi daha oku görürsün terbiyesiz kim.

Sen benim yorumuma ihtiyaç bile duyamazsın konuna yorum yapmadım zaten. Herkese açık bi yerde yazıyosan dikkat etmek zorundasın. Konuna yorum değildi, sana uyarıydı.

bu nasıl bir konuşma Allah aşkına ,bakımlı olabilirsiniz ama sanırım iletişim kurmayı beceremiyorsunuz ..İşimi halleder miş iğrenç bir tabir ...Bu hareketlerinizle uzaklaştırmışsınız sanırım eşinizi adam haklı..
Benden başka "terbiyesiz"ler de varmış demek yadırgayan. Şuan refaha erdim..

Hanım efendi olumsuz yoruma kızmak yerine sonuç çıkarmaya çalışsanız daha iyi değilmi??

Arkadaşımız burda anlatmak istediği erkeğin kendine ayit olma duyğusunun zarar göreceğini ve sonucundan bahsetmiş

Benim böyle karım olsa mahkeme kapısına oturturum. Artık napar kendi bilir.
Şu lafı görünce adama hak verdim. Ne biçim üslup ne biçim misilleme bu.

Benim karım bana "beni karısı olan bile ALIR İÇERİ" Diycek bi de konu açıcak istemiyo beni diye.

Dua et aynı çatı altında kalabiliyosun. Iyyy gece gece midem kalktı ne ayıp ne mide bulandırıcı bi üsluptu o öyle. Öff..

Ama adam sizin dediğiniz hiç birşeyi yapmıyor , git diyor ; onun ki de çok genişlik..
Ben de şaştım kaldım.
..

Konu sahibi sizi bu sözünüzden dolayı çok hatalı bulsam eşiniz iki kat hatalı gözümde.
Onu kıskandırmayı, ona yaklaşmayı tamamen bırakın. Ne hali varsa görsün.
Takibe alın bakalım adam ne yapıyor ? Bu sürede de kendiniz için birşeyler yapın.

Ama adam sizin dediğiniz hiç birşeyi yapmıyor , git diyor ; onun ki de çok genişlik..
Ben de şaştım kaldım.
..

Konu sahibi sizi bu sözünüzden dolayı çok hatalı bulsam eşiniz iki kat hatalı gözümde.
Onu kıskandırmayı, ona yaklaşmayı tamamen bırakın. Ne hali varsa görsün.
Takibe alın bakalım adam ne yapıyor ? Bu sürede de kendiniz için birşeyler yapın.

Neden şaşırdın ki canım anlaşamasalar nasıl evli olucaklar. Tencere kapak işte

ama gerçekten irkildim bu ne biçim bir konuşma ,kadın dediğin azcık edepli olur lafa bak karısı olan biri bile beni alır işimi halleder ..Çüşşşşş...:KK57:
Ben gerçekten çok tiksindim ciddiyim. Bi kadın kendine ha yakıştırmış ha yapmış.

Bunlar yüzünden kadınlara değer verilmiyo. Kendine değer vermeyene başkası değer verir mi.

Ben bana boyun kısa dedi diye sen kim oluyosundan girdim dünyayı başına yıktım iki metrelik adamın. Demek ki böyleleri de varmış,.

belli ki canını sıkmış böyle bir durum o da saldırganlaşmış ama kavga boyutuna getirmeyelim KİB le geç ,boşver mübarek günlerde gerilmeye gerek yok :KK66:
Ben onun için söylüyorum. O kendine değer vermezse elin adamı verir mi? Beni beğenmemen için sebep yok demenin farklı yolları da var.

Bu yorumun ne faydası var şimdi zaten olaylar karışık
Aynen yalnız:/ afedersin konu sahibi. Özür dilerim bi an sinirlendim sen terbiyesiz diyince.

Ama düşününce öyle söylersen adamın genişlik yapmasına da kızmaman lazım.

Bi daha ne kadar üzülürsen üzül kendine öyle bi hakaret etme. Sakın etme hem de.

Ben gerçekten çok tiksindim ciddiyim. Bi kadın kendine ha yakıştırmış ha yapmış.

Bunlar yüzünden kadınlara değer verilmiyo. Kendine değer vermeyene başkası değer verir mi.

Ben bana boyun kısa dedi diye sen kim oluyosundan girdim dünyayı başına yıktım iki metrelik adamın. Demek ki böyleleri de varmış,.

yani evet hoş bir durum değil özellikle bir kadının erkek gibi dal orta konuşması ama ben artık insanlara şaşırmıyorum ..Bence adamın psikolojik bir sorunu var belki de fizyolojik bilemeyiz kadın da üstüne gidiyor sürekli altta yatan nedenleri incelemek lazım ..
Ama son sözüm erkek olsam karşımda afrodit olsa ve bana giderim birine İŞİMİ HALLEDER dese cehennemin dibine git derim yani ..Bu lafı söyledikten sonra hala aynı evde kalabiliyorlarsa bu da ilginç :110:

yani evet hoş bir durum değil özellikle bir kadının erkek gibi dal orta konuşması ama ben artık insanlara şaşırmıyorum ..Bence adamın psikolojik bir sorunu var belki de fizyolojik bilemeyiz kadın da üstüne gidiyor sürekli altta yatan nedenleri incelemek lazım ..
Ama son sözüm erkek olsam karşımda afrodit olsa ve bana giderim birine İŞİMİ HALLEDER dese cehennemin dibine git derim yani ..Bu lafı söyledikten sonra hala aynı evde kalabiliyorlarsa bu da ilginç :110:
İşte adam tabi git der. Ama diyorum ya ben kaldıramazdım ya:/

Konu sahibi evet eşiniz ve siz hatalı olabilirsiniz ama kim hata yapmıyor önemli olan bundan sonrası lütfen sözlerinize ve hareketlerinize çok dikkat edin bir bayana yakışır tarzda hareket edin.
Eşinize içinde bulunduğunuz durumu güzel bir dille anlatın .
Sonrasında professıonal destek alın aile terapistine başvurun acil biçimde kesinlikle ikna edin
Hayat herkezin böyle köyü dönemleri olur.
Siz elinizden geleni yapın baktınız olmuyor,vicdanınız rahat şekide hayatınıza bakarsınız

Allah yardımcınız olsun

Son düzenleme:
Herkese Merhaba, biz Eşimle yaklaşık 1,5 senedir evliyiz. Evliliğimizin ilk ayları daha doğrusu ilk senesinde her şey normaldi, Eşim daha çok ilgileniyordu benimle yani sevdiğini belli ediyordu cinsellikte haftada 3-4 defa idi. Ama bu son aylarda bir garipleşti bana artık dokunmuyor benden uzak duruyor ben yanaşınca'da uykum geldi veya yapma falan diyor. Hemen yatmaya gidiyor benim ona yaklaşmamdan çok korkuyor bir kaç kez iş arkadaşlarıyla mesajlaşırken yakaladım hatun görmesin yazmış sonra ben sorunca'da neyi görmeyim hemen sildi ısrarla sorduğuma rağmen aman işte pis pis yazıyorlar ya onu dedim görme diye. Arkadaşlarıyla yazışmalarını sürekli siler hale geldi hiç yapmazdı aslında. Şimdi Ramazan ayında olduğumuz içinde bir kez yaklaşayım dedim öpmeye falan başladım bana hayırdır canın mı çekti Ramazanda olmaz dedi, bende öyle bir şey olmadığını söyleyip öpmeye devam ettim diye azdın sen galiba dedi ittirdi beni. Çok bozuldum çok soğudum öyle demesine azdın mı ne demek çok zoruma gitti kaç gündür sinirlerim çok bozuk arkadaşlar inanın sadece cinsellikle alakası yok aslında ilgisiz olması'da çok etkiliyor beni. Artık Cinsellik diye bir şey yok evliliğimizde, bazen 2-3 ay geçmesine rağmen bana mısın demiyor yanaşmıyor etmiyor ben anlamıyorum böyle değildi benim Kocam. Ben çok bakımlı biriyimdir her gün banyomu yaparım kremlerimi sürerim asla pasaklı çıkmam karşısına asla kokmam çok dikkat ederim bu tarz şeylere hani desem ki bunların tam tersiyim ondan böyle davranıyor anlarım ama yok anlam veremiyorum. Yorumlarınızı Bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim..
Duygusal Açıdan uzaklaşmış bu adam aklında başka biri var ve cikmazda bence bu şekilde kendinden uzaklastirip zemin hazırlıyor bazı şeylere

Ben adamin hayatinda baska biri oldugunu dusunmyorum. Bence siz cogu seyi tuketmissiniz. Adam size tabi azdin mi der. E siz yok karisi olan da beni iceri alir isimi halleder donerim gibi bi cumle kurarsaniz adamin karsisinda azgin durumuna dusmeniz cok normal. Bence biraz daha agir olun. Birakin o istesin sizi. küsmeyin trip yapmayin ama asla cinsellige getirmeyin konuyu muhabbetini bile ettirmeyin. Uyumadan yanagina kucuk bir opucuk kondurun iyi geceler canim diyin yatin. Operek yollayin ise guzel karsilayin. Hici sekilde tavir almadan bence bi kac haftada olay kendiliginden duzelir. Bu arada tabiki istekleriniz olacak siz bir kadinsiniz. Hele ki cinselligi bir kere yasadiktan sonra illaki tekrar tekrar isteyeceksiniz. Bu problemler ortadan kalkana kadar isteklerinizi kendi kendinize bastirmaya calisin bu dogal bi olay. Esinize belli etmeden kendiniz halledin :) soylediklerim tamamen ictendi bi yargilama ve kotu niyet aramayin lutfen.

X