- 21 Eylül 2009
- 9.776
- 10.024
- Konu Sahibi ikicocukannesiyim
Lütfen çöp atarken,çöp sularına dikkat edelim.Böyle o pisliğin olduğu yere yazı yazıp yapistirsam ama ne yazabilirim
Saatlerce kapı önünde çöp bekletmeyelim.
Yönetim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lütfen çöp atarken,çöp sularına dikkat edelim.Böyle o pisliğin olduğu yere yazı yazıp yapistirsam ama ne yazabilirim
Bizim apartman grubumuz var.aynisi yaşansa kesin biri çıkıp önce fotoları paylaşır arkasından da "apartmana çöp suları dokulmuş.lutfen kim doktuyse temizlesin.apartmanimizi temiz tutalım"yazarlardi.bizde çabuk ifsalandigindan kimse cesaret edemiyo.bizim kat olsa mesela ben yazarım direkt bizden değil diye öyle öyle kimin olduguda cikio ortaya.bende takarım valla kapı önündeki dağınık ayakkabılara bile tahammülüm yoktur.İyi akşamlar kızlar daha bi kaç gün önce konu açmıştım hatırlarsanız ,komşu ile tanışmayla ilgili,ilk taşındıklarında kapi önüne bi kaç parça çöp çıkarmışlardı yani koli vs çok normal yani dışarı çıkarken atarlar diye düşündüm sonra ertesi gün oldu sabah atılmamış , evlerine bi beyaz eşya geldiğini gördüm bizim zile basıldı yalnıslikla, kapattım kapıyı sonra baktım ki hızla tüm çöpünü bizim kapının önüne ittirdi hanımefendinin eşi , yine normal ya dedim sonuçta evin kapısından makine geçecek yer açıyor . Defalarca gün içinde eve girip çıkıldı ama asla o kutularını atmadılar bizim taraftan da almadılar yani üzerine yeni çıkan beyaz eşya kopuk vs eklenmiş . Neyse ben olsam o an atamasam da kendi kapıma çekerim . En son dışarı çıkarken kendim onların kapısına doğru ittim . Bu olayın üzerine aradan bir kaç gün geçti bugün dışarı cikicakken kapıda onların çıktığını gördüm eşinin elinde çöp poşeti vardı neyse onlar indiler 2 dk sonra ben çıktım evden , bi alt kata gelmeden bi basamak kala yerlerde domates sosu yani suyu şeklinde değil bildiğiniz kıs icin hazırlarız parçalı olur ya her yer iki merdiven pis bir şekilde duruyordu tam posetle bende çöp atıcaktım bi alt katımızdaki hanımla tanışıyoruz onların da olabilir yani imkanı yok ama ben direk şey dedim azonce çöp atıcaklardi galiba çöp poşeti yırtılmış aceleleri vardı snanirim temizlerler dönüşte falan . Kusmuk gibiydi baya kötü bi haldeydi kadinda tabi temizlesinler yani falan dedi neyse ben geldim eve işlerimi halledip karşı kapı olduğu için defalarca eve girip çıkıldığını anlıyoruz ona rağmen su saat oldu hala temizlenmemiş . yani biz bazen çay suyu bile aksa hemen ıslak mendille temizliyoruz yani öyle bi pisliği nasıl bırakabilirler bana çok garip geliyor sizce çok mu takıldım ben buna
İnsan olmakta bi nimet bence .6 dairelik bir apartmandayim bizde bile herkes kendi merdivenlerini temizliyor aşağıda da lütfen çöpleri atarken dikkatli olunuz dökülen suyu temizleyiniz diye bir not var. Kural değil ama genelde pazar günü herkes kapısının önünü temizliyor.
Of bi katta en az 20 çift ayakkabı var kapı önünde çocuklarım her inerken takılıp düşecekler diye korkuyorum ! Ve bi çift ayakkabı bile kapıda bırakmayan ben (!) bu bana cidden ağır geliyoBizim apartman grubumuz var.aynisi yaşansa kesin biri çıkıp önce fotoları paylaşır arkasından da "apartmana çöp suları dokulmuş.lutfen kim doktuyse temizlesin.apartmanimizi temiz tutalım"yazarlardi.bizde çabuk ifsalandigindan kimse cesaret edemiyo.bizim kat olsa mesela ben yazarım direkt bizden değil diye öyle öyle kimin olduguda cikio ortaya.bende takarım valla kapı önündeki dağınık ayakkabılara bile tahammülüm yoktur.
Tekme ata ata inerim ben olsam.Of bi katta en az 20 çift ayakkabı var kapı önünde çocuklarım her inerken takılıp düşecekler diye korkuyorum ! Ve bi çift ayakkabı bile kapıda bırakmayan ben (!) bu bana cidden ağır geliyo
Çok rahatsız edici bi durum ortak alan ve sorumluluk sıfır. Apartman kuralları diye bi kağıt çıkarın madde madde yazın yapıştırın kapıya. İnsanlara bire bir de birşey denmiyor artık. Neyle karşılaşacağımızı bilemiyoruzİyi akşamlar kızlar daha bi kaç gün önce konu açmıştım hatırlarsanız ,komşu ile tanışmayla ilgili,ilk taşındıklarında kapi önüne bi kaç parça çöp çıkarmışlardı yani koli vs çok normal yani dışarı çıkarken atarlar diye düşündüm sonra ertesi gün oldu sabah atılmamış , evlerine bi beyaz eşya geldiğini gördüm bizim zile basıldı yalnıslikla, kapattım kapıyı sonra baktım ki hızla tüm çöpünü bizim kapının önüne ittirdi hanımefendinin eşi , yine normal ya dedim sonuçta evin kapısından makine geçecek yer açıyor . Defalarca gün içinde eve girip çıkıldı ama asla o kutularını atmadılar bizim taraftan da almadılar yani üzerine yeni çıkan beyaz eşya kopuk vs eklenmiş . Neyse ben olsam o an atamasam da kendi kapıma çekerim . En son dışarı çıkarken kendim onların kapısına doğru ittim . Bu olayın üzerine aradan bir kaç gün geçti bugün dışarı cikicakken kapıda onların çıktığını gördüm eşinin elinde çöp poşeti vardı neyse onlar indiler 2 dk sonra ben çıktım evden , bi alt kata gelmeden bi basamak kala yerlerde domates sosu yani suyu şeklinde değil bildiğiniz kıs icin hazırlarız parçalı olur ya her yer iki merdiven pis bir şekilde duruyordu tam posetle bende çöp atıcaktım bi alt katımızdaki hanımla tanışıyoruz onların da olabilir yani imkanı yok ama ben direk şey dedim azonce çöp atıcaklardi galiba çöp poşeti yırtılmış aceleleri vardı snanirim temizlerler dönüşte falan . Kusmuk gibiydi baya kötü bi haldeydi kadinda tabi temizlesinler yani falan dedi neyse ben geldim eve işlerimi halledip karşı kapı olduğu için defalarca eve girip çıkıldığını anlıyoruz ona rağmen su saat oldu hala temizlenmemiş . yani biz bazen çay suyu bile aksa hemen ıslak mendille temizliyoruz yani öyle bi pisliği nasıl bırakabilirler bana çok garip geliyor sizce çok mu takıldım ben buna