Eşimin evde çok az vakit geçirmesi.

Ya fazla iyi niyetlisin. Emin ol o iki kadın ona çok cazip geliyor çünkü adrenalin heyecan birine gidip bağırıp çağırıp sinirini atıyor öbürüne pamuk gibi sevgi saygı ne varsa bunda da o duyguları tüketiyo. Genelde ikinci kadın da adamın evli olduğunu bile bile kabul ediyor hatta bazısı gayrimeşru çocuk yapıyo. Hadi düzenli ikinci bi ev olmasa da bak yorumlarda var edcortları otele çağırıyo. Bu adam için demiyorum ama emin ol öyle adamlar var
Evet anladım gerçekten şaşırıyorum bir aile kurmak kolay değil sürekli aldatmaca kovalamaca arıyorlar sabır ya

Evet anladım gerçekten şaşırıyorum bir aile kurmak kolay değil sürekli aldatmaca kovalamaca arıyorlar sabır ya
Gerçekten sabır çektiren tipler var. Hemde hiç değil ama zaten o tipler kötü davrandığı karısından ayrılmak istemiyor ki. O kadın orda dursun bana annelik yapsın yemek ütü temizlik. Ben oğlan çocuğu gibi bi orda bi burda sürteyim. Saygısızlığın daha büyük versiyonunu görmedim ben

Gerçekten sabır çektiren tipler var. Hemde hiç değil ama zaten o tipler kötü davrandığı karısından ayrılmak istemiyor ki. O kadın orda dursun bana annelik yapsın yemek ütü temizlik. Ben oğlan çocuğu gibi bi orda bi burda sürteyim. Saygısızlığın daha büyük versiyonunu görmedim ben
Ben ayriyim Allah'tan şuan aynı o şekil bir adamla sinandim keyfine düşkün ama n.bekciligi yapar

tabiki arkadaşlarıyla gezip tozabilir eğlenir okey oynar vs ama bu haftada 1-2 kere olmalı en fazla evli adamın sürekli dışarda ne işi var? seni neden dışarı çıkarmıyor. burada yanlış giden bir şeyler var

Yalan yaa palavra. Ben şahsen işte kafa dinliyorum..evde çocuk yemek ev işi o kadra yoğunki iş sakın kalıyor. Kaldıki kafa yoran bir işim var

ay sinir oldum adama. Hadi evde duramiyor madem insan der ki ya bu kadinda evde pert oluyor onunla cikalim beraber hava alalim beraber gezelim der.. bencil adam. Bu adamla mutlu olunmaz zaten. Bana gore su noktada 2 secenek var. Ya sizde kendinize gore bir ortam kuracaksiniz ya da sizin hayatinizdan calmasin madem oyle baba ve koca olarak gorevlerini ihmal eden biriyle hayat harcamaya gerek yok.
Arkadaş çevrem bekarken oturduğum semtte kaldı orası da 3 sakatlik mesafede şu anki çevremdeki kadınların geneli n'olacak ki çıksın dışarı adam dönüp dolaşıp evine geliyor sonuçta evde ne yapacak..
ve beni de bu fikre inandırmak için farklı görüyorlar. Yazın kızlarım la çıkıyordum yine havalar soğudu artık çıkamıyor öyle hele ki akşam olunca.
Bide sofrada arıyorlar daha biz geldik masaya diye..

tabiki arkadaşlarıyla gezip tozabilir eğlenir okey oynar vs ama bu haftada 1-2 kere olmalı en fazla evli adamın sürekli dışarda ne işi var? seni neden dışarı çıkarmıyor. burada yanlış giden bir şeyler var
Gerçekten haftada iki gün evde oda cumartesi pazar günü diğer günler dışarıda hafta içi hirbirsey için desteği yok büyük kızım bebekken banyosunu yaptıran adam şimdi duşa girecek olsam bebek durmuyor diyecek neredeyse.
Çocuğun ağlaması ile nasıl çıkmıyorum duştan ufak şeyler ama çok çok yoruyor beni..

Arkadaş çevrem bekarken oturduğum semtte kaldı orası da 3 sakatlik mesafede şu anki çevremdeki kadınların geneli n'olacak ki çıksın dışarı adam dönüp dolaşıp evine geliyor sonuçta evde ne yapacak..
ve beni de bu fikre inandırmak için farklı görüyorlar. Yazın kızlarım la çıkıyordum yine havalar soğudu artık çıkamıyor öyle hele ki akşam olunca.
Yani illa ki baska kadin olmali diye bir kaide de yok. Bir adam arkadaslariyla da vakit gecirse, evde ailesini dusunmeden, surekli yalniz birakarak, izin almadan gezinip duruyorsa bana gore yine de mutlulugu disarida ariyor demektir ve firsat buldugu takdirde baska mutluluklarinda(!) pesine dusecektir. Bu cok ciddi bir mesele. Bana gore bu arkadas ortami haftada 1 falan olur ancak oda ailesiyle o hafta vakit geciremediyse yine olmaz. Sizde gezersiniz beraber, arkadaslari da bir gun cagirip duruyordur falan sizden izin ister tamam derseniz haftada bir gidebilir ama aksi halde fazla bence.

Burada kaç tane konu gördüm böyle. Cocugu yapıp kadının başını bağlıyor, kendileri ise rahat rahat geziyor. Çocukları kadına pranga olarak kullanıyorlar.
Daha önce de yazdım kız kardeşim abla nekadar şanslısın eniştem bebeği uyutuyor altını bile değiştiriyor derdi sürekli böyle olsaydı asla ikinci çocuk düşünmezdim. Şu anda bebeğim tabiki de canım. İlgili bir babaydı hamilelik süresinde risk olduğu için bir süre annemde kaldım o zaman alıştı arkadaş dışarı ortamına şimdi ben çekiyorum, ve bunu görmüyor..😐

Yani illa ki baska kadin olmali diye bir kaide de yok. Bir adam arkadaslariyla da vakit gecirse, evde ailesini dusunmeden, surekli yalniz birakarak, izin almadan gezinip duruyorsa bana gore yine de mutlulugu disarida ariyor demektir ve firsat buldugu takdirde baska mutluluklarinda(!) pesine dusecektir. Bu cok ciddi bir mesele. Bana gore bu arkadas ortami haftada 1 falan olur ancak oda ailesiyle o hafta vakit geciremediyse yine olmaz. Sizde gezersiniz beraber, arkadaslari da bir gun cagirip duruyordur falan sizden izin ister tamam derseniz haftada bir gidebilir ama aksi halde fazla bence.
Bu tarz bir konuşma yaptım ona senin dışarıda keyfin yerinde ben evde yorgun mutsuz bu evlilik mi dedim. Yazın taşınırız o zaman çıkmam Bukadar dışarı hafta sonu sizinle vakit geçiriyorum zaten diyor.

Bu tarz bir konuşma yaptım ona senin dışarıda keyfin yerinde ben evde yorgun mutsuz bu evlilik mi dedim. Yazın taşınırız o zaman çıkmam Bukadar dışarı hafta sonu sizinle vakit geçiriyorum zaten diyor.
Ailenin yaninda baba ve eş olarak kalman kosullara bagliysa, benim seninle kalmam icin gereken kosullari da sen karsilayamiyorsun deseydiniz.

Ailenin yaninda baba ve eş olarak kalman kosullara bagliysa, benim seninle kalmam icin gereken kosullari da sen karsilayamiyorsun deseydiniz.
Bazı yorumlara istinaden bı süre rahat davranıp takip edeceğim evde bulamadığı mutluluk gerçekten okey masasında mı diye.
Hafta sonu annemler yemeğe gelmişti erkek kardeşimi de davet ettim eşi o gün çalışıyor diye gelmek istemedi abla o çalışılırken evde bir kaç işleri hallederim onun izin gününde geliriz beraber daha iyi olur dedi ya inceliğe hayran kaldım..

sizin böyle bir lüksünüz yokken onun neden var? o çalışıyorsa siz evde temizlik yapıyorsunuz, yemek yapıyorsunuz, çocuk bakıyorsunuz. eşinizden çok daha fazla yükünüz var. kaldı ki ben çocuklardan dışarı çıkamıyorum diyorsunuz çocukları tek başınıza mı yaptınız aile evinden mi getirdiniz? ben evde duramıyorum dediğinde bavulunu da alıp gitsin o zaman yani, yok öyle otel gibi önüne yemekler gelsin, ütüsü yapılsın, gece yatağı hazır olsun.. iki çocuğa bakmak üç çocuğa bakmaktan kolaydır. tamam dışarı çıkmasın demiyorum, herkes arkadaşlarıyla vakit geçirmek ister ama her gün her gün olursa orada bir problem vardır. hamileliğinizde düşük riskiniz olduğunda da size yardım edecek olan eşinizdi, ben 2 tüp bebek tedavisi gördüm eşimi devre dışı bırakmadım. gerekirse dışarıdan yemek yedik, gerekirse evimin işi tam olmadı. bunu düzeltmenin tek yolu keskin bir çizgi çekmek artık. hoş adam zorla evde otursun da istemiyor insan ama yapabilecek bir şey yok ya gözden çıkaracaksınız ya da bir şeyler yapacaksınız
Dışarıdan yiyemiyordum bı süre evde kaldım hemen gitmedim anneme ama baktım olmuyor son aylarımda kaldım orada eşim de geliyordu oraya sürekli ama ben bu hale geleceğini düşünemedim asla.

Bazan diyorum eşimin yükü çocuklardan daha ağır geliyor 😔

Eşinizi alın karşısına konuşun. Sen kaybedersin deyin. Ben o konuda çok netim bizle olmamak eşime kayıp. Çocuklar tamam yoruyor ama her yaşları ayrı mükemmel. Büyüyüp gidince babaları ile bağ kalmayacak. O bağı bu yaşlarda oluşturuyorlar çünkü. Uzun vadede eşiniz kaybeder. Siz çocuklar ile ekip olursunuz o kendini dışarda tuta tuta dışarda kalır. Bizim babalarımıza bakıyorum çocuklarla genelde anneler bağ kurmuş babalar pek sevmemiş oynamamış konuşmamış e netice itibariyle bizim nesil babalarıyla belli bir sohbetten çıkamıyor. Çok vakit geçiren pek görmedim çevremde. Herkes annesi ile yakın.
Eşiniz sorumsuz bekar hayatı istiyorsa evlenmeye çekti. Hasbelkader evlenmiş çocuk olmuş kıracak dizini aile babası olacak. Kimse keyfini gütmüyor çocukları varken bı keyfi olan eşiniz mı?

Eşinizi alın karşısına konuşun. Sen kaybedersin deyin. Ben o konuda çok netim bizle olmamak eşime kayıp. Çocuklar tamam yoruyor ama her yaşları ayrı mükemmel. Büyüyüp gidince babaları ile bağ kalmayacak. O bağı bu yaşlarda oluşturuyorlar çünkü. Uzun vadede eşiniz kaybeder. Siz çocuklar ile ekip olursunuz o kendini dışarda tuta tuta dışarda kalır. Bizim babalarımıza bakıyorum çocuklarla genelde anneler bağ kurmuş babalar pek sevmemiş oynamamış konuşmamış e netice itibariyle bizim nesil babalarıyla belli bir sohbetten çıkamıyor. Çok vakit geçiren pek görmedim çevremde. Herkes annesi ile yakın.
Eşiniz sorumsuz bekar hayatı istiyorsa evlenmeye çekti. Hasbelkader evlenmiş çocuk olmuş kıracak dizini aile babası olacak. Kimse keyfini gütmüyor çocukları varken bı keyfi olan eşiniz mı?
Daha önce de konuştum net olduğumu anlatamadım demekki. Ayrılık cümlesiyle konuşmanın faydası olur umarım çünkü evliliği yanlız yaşıyorum ben.

X