sizin böyle bir lüksünüz yokken onun neden var? o çalışıyorsa siz evde temizlik yapıyorsunuz, yemek yapıyorsunuz, çocuk bakıyorsunuz. eşinizden çok daha fazla yükünüz var. kaldı ki ben çocuklardan dışarı çıkamıyorum diyorsunuz çocukları tek başınıza mı yaptınız aile evinden mi getirdiniz? ben evde duramıyorum dediğinde bavulunu da alıp gitsin o zaman yani, yok öyle otel gibi önüne yemekler gelsin, ütüsü yapılsın, gece yatağı hazır olsun.. iki çocuğa bakmak üç çocuğa bakmaktan kolaydır. tamam dışarı çıkmasın demiyorum, herkes arkadaşlarıyla vakit geçirmek ister ama her gün her gün olursa orada bir problem vardır. hamileliğinizde düşük riskiniz olduğunda da size yardım edecek olan eşinizdi, ben 2
tüp bebek tedavisi gördüm eşimi devre dışı bırakmadım. gerekirse dışarıdan yemek yedik, gerekirse evimin işi tam olmadı. bunu düzeltmenin tek yolu keskin bir çizgi çekmek artık. hoş adam zorla evde otursun da istemiyor insan ama yapabilecek bir şey yok ya gözden çıkaracaksınız ya da bir şeyler yapacaksınız