Konuyu nerden nereye getiriyorlar.kadini yargilamak size mi dustu?Karsisinda zaten o lafi kaldiramiyacak bir adam olsa o lafi etmez heralde zaten rahatsiz etsin sinirlensin diye oyle birsey soylemis evet igrenc birsey olabilir ama demek ki ne kadar cani aciyor ki canini acitmak istiyor.Bazi kadinlar ne kadar acimasizsiniz zaten karsinizda uzgun bir insan var elstirmeye bayiliyorsunuz.arkadasim aldatma yoksada bunun sonu aldatmakla sonuclanir zaten seni suclamaya basladiysa yok azdin vs. Ki alakasi yok muhtemel bi haltlar yiyor.Benim sana onerim al karsina ben bir psikologa gitmek istiyorum sikintimizi uzman biriyle paylasalim eger hata bendeyse bunu ondan dinlemek istiyorum madem oyle kendime cekiduzen vereyim ama mutsuzum ve boylede hayatimi devam ettiremem de.Sonucta mutlu olmak icin evleniyoruz
Ben oyle igrenc denilen seyi neden soyledigini tahmin edebiliyorum ama birdaha cidden soyleme cunku kimse gordugun gibi senin nasil psikolojide oldugunu, icinin acidigini anlamaz.Aileler olurda bu mevzular dokulurse ortaya bana boyle boyle dedi derse kimse sana yaptigi psikolojik siddeti anlamaz sadece tu kaka derler sen suclu olursun.