Eşim çok Değişti

Canm herşeyini kontrol et ama gizli erkekler genelde iki ilgi gördügünde çok değiişiyolar altında mutlka bişey vardrı seni üzmek istmem ama gizliden faturalı hat kullanıyorsa fatura detayına bakblirsin facebok kullnıyorsa geçmişine illa bi yerde falso vercektır caktırmadan yap hıc bı erkek cinselliğe hayr demzz mutlka güvendiği bişeyler vardır kaldıki yeni evlisiniz kontrol et

beni kıskanmıyor bile diyorum ki sen bir şey yapmayacaksan ben giyerim gece elbiselerini giderim apartmanda bir kapıya karısı olan bile alır beni içeri işimi halleder geri dönerim diyorum. Git diyor artık ciddi anlamda mı yoksa sinir olduğundan mı dıyor bilmiyorum
Sizin evliliğiniz bitmiş

mutlka herseyini kontrol et caktırmadn fatura detayından ulaşabilrisn facebok kulanyrsa geçmişinden iki ilgi görnce erkekler değişir kendini bişey saanarlar hiç bi erkek cinselliğe hayır demez vardır sebep aldatılmayan yok sanırım hepimizn kaderi bu :KK43: çünkü erkekler yok demeyi bilmiyolar neyaparsam kardır diyorlar ilgi kaymasa böle olmaz

Tamam da canım adam sevmese bile nikahı altında şu anda kendi namusu kendi erkeklik gururuna yediremeyip bir tepki vermesi gerekmez mi?tamam git demiş sadece bu erkek arkadaşlarıyla ne konuşuyor acaba hatun görür falan
Zerre sevgisi kalmamış bence. Ruhen/bedenen tükenmiş her şey. Başkasına aşık olup,bu kadıncağızın on misli lafları ettiği halde tepkisiz erkekler biliyorum. Bi zaman sonra namus,erkeklik gururu da kalmıyo. Başımdan gitsin de ne olursa olsun diyor..
Tabi sizin dediğiniz gibi gaylik sözkonusu da olabilir.
Ama muhtemelen grupta yazıştığı kişiler de diğer polis memuru arkadaşlarıdır.
Fazla gizli şeyleri dışarıda veya evde konuşmaz mı memur arkadaşlar :)

çok normal gelmedi bana hem msj silip hemde bukadar soğukluk...açık açık sor bakalım ne dicek..

Bence bilgisayarına telefonuna bir bakın ona hissettirmeden, bunlar iyi şeyler değil , birden değişmek , cinselliğin 3 ayda olmasi .kesinlikle araştırın. Illa biri vardır demiyorum , belki aranızda önemli bir problem olmuştur ondan böyledir. Ama siz bilgisayardan telden faceden başlayın
ben esıme yüzde 99 güvenirim, yüzde birlik guvensizlikten dolayi arada herseyini incelerim. o yüzden böyle söylüyorum

Zerre sevgisi kalmamış bence. Ruhen/bedenen tükenmiş her şey. Başkasına aşık olup,bu kadıncağızın on misli lafları ettiği halde tepkisiz erkekler biliyorum. Bi zaman sonra namus,erkeklik gururu da kalmıyo. Başımdan gitsin de ne olursa olsun diyor..
Tabi sizin dediğiniz gibi gaylik sözkonusu da olabilir.
Ama muhtemelen grupta yazıştığı kişiler de diğer polis memuru arkadaşlarıdır.
Fazla gizli şeyleri dışarıda veya evde konuşmaz mı memur arkadaşlar :)
Benim eşim de polis ama gizli ne konuşabilir ki arkadaşlarıyla bu kadar. Her gelen mesaji silecek kadar bu gizlilik ne.var bir bit yenigi ama ne bakalım

Bu durum ne zaman başladı peki?düşük yaptım dediniz ondan sonra mı oldu? Ilk zamanlar bir sıkıntı yoktu diyorsunuz iki ucu çoklu denklem yani anlamadım. Cevreye karşı normal görünmek için evlenip ilk zaman normal davranıp kabuğuna çekilen çok erkek var.böyle bir sorunu mu var acaba

benim ilk doğumumdan sonra böyle bir evremiz olmuştu
ama herkez olabilir sabır falan demişti
daha sonraları okudum ki emzirirken falan görünce etkileniyormuş babalar
veya eşini tam anne gibi görüp cinsel istek duymuyormuş.. sizin öyle bir durum da yok
acaba adamın sorunları falan mı var
çok klişe ama umursamaz olsanız gizemli falan... biraz merakta bıraksanız, süründürseniz?

Konuyu nerden nereye getiriyorlar.kadini yargilamak size mi dustu?Karsisinda zaten o lafi kaldiramiyacak bir adam olsa o lafi etmez heralde zaten rahatsiz etsin sinirlensin diye oyle birsey soylemis evet igrenc birsey olabilir ama demek ki ne kadar cani aciyor ki canini acitmak istiyor.Bazi kadinlar ne kadar acimasizsiniz zaten karsinizda uzgun bir insan var elstirmeye bayiliyorsunuz.arkadasim aldatma yoksada bunun sonu aldatmakla sonuclanir zaten seni suclamaya basladiysa yok azdin vs. Ki alakasi yok muhtemel bi haltlar yiyor.Benim sana onerim al karsina ben bir psikologa gitmek istiyorum sikintimizi uzman biriyle paylasalim eger hata bendeyse bunu ondan dinlemek istiyorum madem oyle kendime cekiduzen vereyim ama mutsuzum ve boylede hayatimi devam ettiremem de.Sonucta mutlu olmak icin evleniyoruz
Ben oyle igrenc denilen seyi neden soyledigini tahmin edebiliyorum ama birdaha cidden soyleme cunku kimse gordugun gibi senin nasil psikolojide oldugunu, icinin acidigini anlamaz.Aileler olurda bu mevzular dokulurse ortaya bana boyle boyle dedi derse kimse sana yaptigi psikolojik siddeti anlamaz sadece tu kaka derler sen suclu olursun.

Arkadaşa tamamen katılıyorum.
Herkes gibi benim aklıma da başkası mı var diye geldi. başkası ile cinsellik yaşamak dışında duygusal bir bağı var demekki sana hiç yaklaşamıyor. tamamen ona bağlanmış gibi düşün. İnşallah değildir tabi
Fiziksel bir sıkıntısı olsa en azından öper koklar. Bence kuş ötmeme gibi herhngi bir problemi yok.
Bence hemen bir danışmana gidin. Sonuçta burda yorum yapan hiçbirimiz bu konuda profesyonel değiliz.
Herşeyin hayırlısı..

konuyu cok eksik anlattıgınız icin yorumlar havada kalıyor...hersey cok guzelken 1 gunde mi değişti yani...o surec nasıl gelişti? sizin bilmeniz lazım neden sogudugunu, olmustur biseyler mutlaka...dusuk felan diyorsunuz o surecte mi cok yıprandınız da adam sogudu hicbisey belli değil ki ....aldatılıyorsunuz yorumu da yanlış olur şimdi....Adam normal hayatında nasıl orada da durgunluk var mı yoksa sadece size karşı mı? Baska gorustugu biri var mı yok mu iyice kontrol ettiniz mi? Yani bunları bilmeden yorumlar boş bence

Cinsel olarak aktif olanlar yani evliler bu kadar uzun zaman eşinden ayrı yapamaz
sizden uzaklaşmasının sebebi siz değilseniz bir başka kadın olabilir ne yazık ki
duygusal olarak birşeyler yaşıyor sanırım aksi olsa sizinle de birlikte olurdu

çok normal gelmedi bana hem msj silip hemde bukadar soğukluk...açık açık sor bakalım ne dicek..
soruyorum ama bir şey olmadığını söylüyor ve sinirleniyor. Saçmalıyorsun falan diyor kapattırıyor konuyu. bazen hiç cevap vermiyor anlamıyorum ne bilim böyle değildi

konuyu cok eksik anlattıgınız icin yorumlar havada kalıyor...hersey cok guzelken 1 gunde mi değişti yani...o surec nasıl gelişti? sizin bilmeniz lazım neden sogudugunu, olmustur biseyler mutlaka...dusuk felan diyorsunuz o surecte mi cok yıprandınız da adam sogudu hicbisey belli değil ki ....aldatılıyorsunuz yorumu da yanlış olur şimdi....Adam normal hayatında nasıl orada da durgunluk var mı yoksa sadece size karşı mı? Baska gorustugu biri var mı yok mu iyice kontrol ettiniz mi? Yani bunları bilmeden yorumlar boş bence

Son 3-4 aydır bu şekilde pek yanaşmıyor yanaşsa bile cinsellik haftada 1 kez veya ayda 1-2 defa oluyor ben yanaşınca uykum geldi veya yapma gibi şeyler diyor, giyinip kuşansam bile adam istemiyor beni utandırıyor azdın mı falan diyerek bu çok zoruma gidiyor. Aramızda bu son aylarda olumsuz bir şey gelişmedi dün gece telefon dökümanlarını mail adresime gönderdim fakat olumsuz bir şey görmedim şahsen. Evden işe gidiyor işten eve geliyor pek kimseyle görüştüğü yok. Çok sessiz sakin yapısı vardır içine kapanık

Cinsel olarak aktif olanlar yani evliler bu kadar uzun zaman eşinden ayrı yapamaz
sizden uzaklaşmasının sebebi siz değilseniz bir başka kadın olabilir ne yazık ki
duygusal olarak birşeyler yaşıyor sanırım aksi olsa sizinle de birlikte olurdu

3-4 ay cinsellik olmadığını biliyorum ben

Konuyu nerden nereye getiriyorlar.kadini yargilamak size mi dustu?Karsisinda zaten o lafi kaldiramiyacak bir adam olsa o lafi etmez heralde zaten rahatsiz etsin sinirlensin diye oyle birsey soylemis evet igrenc birsey olabilir ama demek ki ne kadar cani aciyor ki canini acitmak istiyor.Bazi kadinlar ne kadar acimasizsiniz zaten karsinizda uzgun bir insan var elstirmeye bayiliyorsunuz.arkadasim aldatma yoksada bunun sonu aldatmakla sonuclanir zaten seni suclamaya basladiysa yok azdin vs. Ki alakasi yok muhtemel bi haltlar yiyor.Benim sana onerim al karsina ben bir psikologa gitmek istiyorum sikintimizi uzman biriyle paylasalim eger hata bendeyse bunu ondan dinlemek istiyorum madem oyle kendime cekiduzen vereyim ama mutsuzum ve boylede hayatimi devam ettiremem de.Sonucta mutlu olmak icin evleniyoruz
Ben oyle igrenc denilen seyi neden soyledigini tahmin edebiliyorum ama birdaha cidden soyleme cunku kimse gordugun gibi senin nasil psikolojide oldugunu, icinin acidigini anlamaz.Aileler olurda bu mevzular dokulurse ortaya bana boyle boyle dedi derse kimse sana yaptigi psikolojik siddeti anlamaz sadece tu kaka derler sen suclu olursun.

beni galiba bir sen anladın bunu neden dedim diye içimde kötülük yoktu amaçım sadece onu sinirlendirmekti ama sinirlenmeyi boşver git bile dedi yani

beni kıskanmıyor bile diyorum ki sen bir şey yapmayacaksan ben giyerim gece elbiselerini giderim apartmanda bir kapıya karısı olan bile alır beni içeri işimi halleder geri dönerim diyorum. Git diyor artık ciddi anlamda mı yoksa sinir olduğundan mı dıyor bilmiyorum
şu yazdığından aklıma cinsel tercihi erkekler olabileceği geldi. bence biraz daha takipte kalın. Olmayacak şey değil benim bi ablamın başına geldi bu durum. sizin ona dokunmanızı istemediği üstelik git dediğiiçin aklıma bu geliyor sadece. bu tipler göstermelik evlenir ortaya çıkarsa kendilerinin rezil olacağı için dikkatli olun.

Yanlış anlamazsanız fikirlerimi açıkça söylemek istiyorum. Eşinizde biseksüellik durumunun olma olasılığı nedir sizce? Bunu da göz ardı etmeyin. Zaman zaman buna benzer durumlar yaşanabiliyor.

X