Eşimin evde çok az vakit geçirmesi.

Herkese iyi geceler.
Bu saatte de yanlız bir şekilde yazıyorum buraya.
Eşimin benimle az vakit geçiriyor olması çok üzüyor beni.
Sordum neden birşeyler yapmıyoruz artık vakit geçirmiyoruz diyorum böyle değildi çünkü daha önce..
Evde uzun süre kalamıyorum sıkılıyorum elimde değil dedi. Zaten evde 1 saat durduysa arkadaşları sürekli aramıştır o 1 saatte de.
Dışarıda arkadaş gurubu Okey oyunu ona cazip geliyor...
Anneme ablama gitsem kapıdan bizi bırakır gider.
Hafta içi işten gelir yemek yer ben daha sofra toplamadan dışarı çıkmıyorum gelirim der gider. Gece olunca gelir.
Evde yemek ütü bulaşık,, çocuğun ödevi bu döngü beni çok yıpratıyor.
Evde karı koca nasıl vakit geçirir hiçbir fikrim yok gibi şu anda sorsanız ? Çünkü biz hiçbir şey yapmıyoruz genelde evde yanlızım.
İşim ağır beyin ve beden olarak yoruluyorum borç bitsin diye çabalıyorum diyor.
Hafta sonu kızım için oyun parkı vs vakit ayırır o zaman bile akşamı için arkadaşlarıyla haberleşir.
Onların eşi bişey demiyor mu diyorum bir kaçının eşini tanıyorum hatta evde ne yapacağım kocayı o yokken keyfim yerinde evde diyorlar ilginç geliyor bana mesela öylesi de.
Bu evliliği yanlız yaşıyorum bizi tüketiyorsun birlikte vakit geçirelim diyorum biraz kalıyor öyle evde ama zoraki kaldığı okadar belli ki bir sıcaklık yok içtenlik yok. Sevmiyor musun artık diyorum ne alakası var tabiki seviyorum canımsın sorun sen değil ben evde uzun vakit geçiremiyorum diyor.
Bekarken ben Annem duştan çıkınca babam annemin saçını tarardı , bazı akşamlar babam kahve yapardı bide sen benim elimden kahve iç derdi..
Belki de evliliği öyle birşey sandığım için beklentim olmuş ve mutsuzum derin bir iç çekecek kadar mutsuzluk..
Afedersin de popişinde kurt mu var da evde duramıyor, ne saçma. Zaten tüm gün işte olmuyor mu? Tüm gün işte olan biri evi daha çok özler, hele evde karısı ve çocuğu varsa eve koşa koşa gider.

Madem evde duramıyor, neden birlikte dışarı çıkmıyorsunuz? Kusura bakma ama eşin senden ve çocuğundan kaçıyor bence.

Tamam annesiniz evlatlarınızı düşünüyorsunuz ama eşiniz konuşarak anlamıyorsa birşeyleri, kısasa kısas yapacaksınız. Bu akşam benim dinlenmeye ihtiyacım var diyip dışarı çıkmasanız bile kendinize ayrı bir oda da vakit ayırın, gidecek bir arkadaşınız varsa gidin nefes alın, bunu 1-2 kere yapabilseniz ( ki yapmanıza izin bile vermeyebilir) foyası meydana çıkar. İnsan eşiyle evlatlarıyla evin de oturamaz mı ya, kendine ev de çalışan lazımmış heralde.

Aynı tür benim başımda da var,ilk bir kaç yıl evine bağlı olan adam 2. Çocuktan sonra günden güne zıvanadan çıktı.Ben de anlayışlı eş olacağım diye müsamaha gösterdim artık haftanın 6 günü gece 1 de gelmeye başladı.2 ay önce boşanma protokolünü koydum önüne ciddi olduğumu anlayınca kendisi de itiraf etti abarttım diye ve haftada 1 gün çıkıyor şu an.

Ama size şunu söyleyeyim,bizim eşlerimiz düzelmez.Bunlar ailenin ne olduğunu bilmeyen kendini merkeze almış tipler,siz de boşanma kararıyla gitseniz bir müddet düzelir ama eninde sonunda eskiye döner bence.

Herkese iyi geceler.
Sordum neden birşeyler yapmıyoruz artık vakit geçirmiyoruz diyorum böyle değildi çünkü daha önce..
Evde uzun süre kalamıyorum sıkılıyorum elimde değil dedi. Zaten evde 1 saat durduysa arkadaşları sürekli aramıştır o 1 saatte de.
Hafta içi işten gelir yemek yer ben daha sofra toplamadan dışarı çıkmıyorum gelirim der gider. Gece olunca gelir.
Evde karı koca nasıl vakit geçirir hiçbir fikrim yok gibi şu anda sorsanız ? Çünkü biz hiçbir şey yapmıyoruz genelde evde yanlızım.
Hafta sonu kızım için oyun parkı vs vakit ayırır o zaman bile akşamı için arkadaşlarıyla haberleşir.
Onların eşi bişey demiyor mu diyorum bir kaçının eşini tanıyorum hatta evde ne yapacağım kocayı o yokken keyfim yerinde evde diyorlar ilginç geliyor bana mesela öylesi de.
Bu evliliği yanlız yaşıyorum bizi tüketiyorsun birlikte vakit geçirelim diyorum biraz kalıyor öyle evde ama zoraki kaldığı okadar belli ki bir sıcaklık yok içtenlik yok. Sevmiyor musun artık diyorum ne alakası var tabiki seviyorum canımsın sorun sen değil ben evde uzun vakit geçiremiyorum diyor.
Bekarken ben Annem duştan çıkınca babam annemin saçını tarardı , bazı akşamlar babam kahve yapardı bide sen benim elimden kahve iç derdi..
Belki de evliliği öyle birşey sandığım için beklentim olmuş ve mutsuzum derin bir iç çekecek kadar mutsuzluk..
Pardon da sofra toplamaya yardım etmeden nereye gidiyor. Evde o kadar iş var. Benim eltimin eşi de böyle. Sebebini eve dahil olmamada buluyorum ben. Çocukların bakımı ile zerre alakası yok iki sevip bırakıyor banyo yemek vs lerine yardım yok. Evde bı tabak alıp mutfağa götürme yok. E eve aidiyet olusmamışki..otel gibi gelip gidiyor.

Pardon da sofra toplamaya yardım etmeden nereye gidiyor. Evde o kadar iş var. Benim eltimin eşi de böyle. Sebebini eve dahil olmamada buluyorum ben. Çocukların bakımı ile zerre alakası yok iki sevip bırakıyor banyo yemek vs lerine yardım yok. Evde bı tabak alıp mutfağa götürme yok. E eve aidiyet olusmamışki..otel gibi gelip gidiyor.
Bazan diyorum eşimin yükü çocuklardan daha ağır geliyor 😔

Sorsan o dışarıda çok yoruluyor insanla uğraşıp kafa yorgunluğu oluyor vs vs

Aynı tür benim başımda da var,ilk bir kaç yıl evine bağlı olan adam 2. Çocuktan sonra günden güne zıvanadan çıktı.Ben de anlayışlı eş olacağım diye müsamaha gösterdim artık haftanın 6 günü gece 1 de gelmeye başladı.2 ay önce boşanma protokolünü koydum önüne ciddi olduğumu anlayınca kendisi de itiraf etti abarttım diye ve haftada 1 gün çıkıyor şu an.

Ama size şunu söyleyeyim,bizim eşlerimiz düzelmez.Bunlar ailenin ne olduğunu bilmeyen kendini merkeze almış tipler,siz de boşanma kararıyla gitseniz bir müddet düzelir ama eninde sonunda eskiye döner bence.
İlk zamanlar evde herşeye yardımcı olan biriydi ilk bebeğin altını değiştirip banyosunu yaptıran onunla boyama yapan biriydi öyle karar verdim ikinci çocuğa zaten 😔 ikinci hamileliğimde düştüm riski vardı annemde kaldım 3 4 ay ne olduysa o zaman oldu alıştı okey ortamına girmese hanım köylü diye dalga geçenler. Bazen diyorum kaderim neden böyle ömrüm böyle mi geçecek üzüntüden hasta olsam çocuklarım için endişe ediyorum.

Tamam annesiniz evlatlarınızı düşünüyorsunuz ama eşiniz konuşarak anlamıyorsa birşeyleri, kısasa kısas yapacaksınız. Bu akşam benim dinlenmeye ihtiyacım var diyip dışarı çıkmasanız bile kendinize ayrı bir oda da vakit ayırın, gidecek bir arkadaşınız varsa gidin nefes alın, bunu 1-2 kere yapabilseniz ( ki yapmanıza izin bile vermeyebilir) foyası meydana çıkar. İnsan eşiyle evlatlarıyla evin de oturamaz mı ya, kendine ev de çalışan lazımmış heralde.
Aklımda çok şeye karar veriyorum zaman zaman ama cesaretim neden yok bilmiyorum.

Erkekler bu kadar çabuk sikilacaklarini bile bile niye evlenirler ki.
Cicim ayları geçince kendilerini analarının evinde zannediyorlar. Gül gibi kızları alın tıkın eve, es olma anne olma, evi yonetme sorumluluğu yükleyin sonra da okeye gidin.

Çok yoğun çalışan adam eve gelince yığılır kalır ,değil dışarı çıkmak,film izlerken uyuya kalır.Adamin dışarıya enerjisi var evdekilerle vakit geçirmeye yok.Kocasinin evden gitmesine sevinen kadınların dinamikleri farklıdır siz onlar gibi düşünmek zorunda değilsiniz.Evde benimle ,çocuklarla ilgilenmeyip hergun arkadaşlarına koşan adam bir zahmet eve gelmesin, nerede mutluysa orda kalsın,biz gölge etmeyelim der yol verirdim bayağı gurur kırıcı çünkü......
Kesinle yorgun olan öyle olur benim eşim böyle çünkü eve geç gelir işinden dolayı yorgun olur kendi kendine 1 saat takılır kafa dağıtır sonra da benimle vakit geçirir. Sonra bir şey izlerken sızar kalır. Hiç gece vakti bir filmi sonuna kadar izlediğimizi bilmem uyur kalır çünkü. Hatta yorgunluktan borç stresinden çoğu zaman vertigosu tutar…Arkadaş çevresi var ama dengeyi çok güzel kurar. Konudaki arkadaş ya dengeyi kuramamış ya da kurmak istememiş demekki sorumluluğu da yok öyle olan insan evinden evlilikten kaçıp durmazdı dışarı. Ne bileyim bana da hiç doğru gelmiyor.

sizin böyle bir lüksünüz yokken onun neden var? o çalışıyorsa siz evde temizlik yapıyorsunuz, yemek yapıyorsunuz, çocuk bakıyorsunuz. eşinizden çok daha fazla yükünüz var. kaldı ki ben çocuklardan dışarı çıkamıyorum diyorsunuz çocukları tek başınıza mı yaptınız aile evinden mi getirdiniz? ben evde duramıyorum dediğinde bavulunu da alıp gitsin o zaman yani, yok öyle otel gibi önüne yemekler gelsin, ütüsü yapılsın, gece yatağı hazır olsun.. iki çocuğa bakmak üç çocuğa bakmaktan kolaydır. tamam dışarı çıkmasın demiyorum, herkes arkadaşlarıyla vakit geçirmek ister ama her gün her gün olursa orada bir problem vardır. hamileliğinizde düşük riskiniz olduğunda da size yardım edecek olan eşinizdi, ben 2 tüp bebek tedavisi gördüm eşimi devre dışı bırakmadım. gerekirse dışarıdan yemek yedik, gerekirse evimin işi tam olmadı. bunu düzeltmenin tek yolu keskin bir çizgi çekmek artık. hoş adam zorla evde otursun da istemiyor insan ama yapabilecek bir şey yok ya gözden çıkaracaksınız ya da bir şeyler yapacaksınız

Herkese iyi geceler.
ay sinir oldum adama. Hadi evde duramiyor madem insan der ki ya bu kadinda evde pert oluyor onunla cikalim beraber hava alalim beraber gezelim der.. bencil adam. Bu adamla mutlu olunmaz zaten. Bana gore su noktada 2 secenek var. Ya sizde kendinize gore bir ortam kuracaksiniz ya da sizin hayatinizdan calmasin madem oyle baba ve koca olarak gorevlerini ihmal eden biriyle hayat harcamaya gerek yok.

Eşimin kahvesi var o erken çıkmayı istemese oyun için gelenler yine olur geç saatlerde. Erkenden kastım da 10-11 falan. Şimdiye kadar 8 saatten fazla oynayanlar gördü bu gözler. Cidden bi oturdular mı saatlerce oynuyorlar. Biz sevgiliyken eve 3-4te gelirdi çünkü oyun olurdu. Oyun dediğim okey yani. Ben eşim oynamayı nerdeyse bilmeyen işletmeci haliyle bunu görüyorum. Yani yalan söylemiyor olabilir ama bu yapılanı doğru kılmıyor. Bi de sandalyeler cidden çok rahatsız edici oluyor ya saatlerce nasıl üstünde oturuyorlsr hayret ediyorum gerçekten. Totolsrı da mı uyuşmuyo yani.

Malesef ya rest çekersiniz ve belki bi ihtimal düzelir ya durumu bu şekil kabullenirsiniz ya da memnun olmadığınız için söylüyorum düzelmesi çok zor bi durum olduğundan ayrılmayı düşünürsünüz. Burda herkes size hak vericek evet ama sorunu çözmek için çok iyi öneriler alamayabilirsiniz. Bi de belki taşınmak isteyebilir ve daha uzak bi yer seçebilirsiniz ama mevcut konumda eşiniz bunu kabul etmek ister mi bilemedim

neden oha?
adam hicbir aksam evde yok. Her gun es dost arkadas olmaz bence. vardir gjttigi bir ikinci ev. olmayacak bir sey mi?
Ya belki kahveye gidiyordur yada disarida tek yuruyo dolaşıyor kapalıdır eve karşı sorunlarını gizlemeye çalışıyordur bence bı başka kadında kolayca kabullenip evli erkekle olmaz ya ne bileyim kadın çabalıyor tüm gün evde çocuk temizlik isler adam neyden kaçıyor sevgilsii olsa iki kadınının enerjisini cekmek istemez diye düşünüyorum

Ya belki kahveye gidiyordur yada disarida tek yuruyo dolaşıyor kapalıdır eve karşı sorunlarını gizlemeye çalışıyordur bence bı başka kadında kolayca kabullenip evli erkekle olmaz ya ne bileyim kadın çabalıyor tüm gün evde çocuk temizlik isler adam neyden kaçıyor sevgilsii olsa iki kadınının enerjisini cekmek istemez diye düşünüyorum
İki kadının enerjisini çekmiyor ki zaten. Karısını görmüyo bile adam. Sabah işte akşam başka yerde. Niye bu kadar imkansız geldi size? Bu şekilde eşlerini aldatan en az 5-6 adam biliyorum. Eşlerinin hiçbir şeyden haberi yok. Bazen gidip söyleyesim geliyor eşlerine ama muhtemelen sizin gibi imkansız falan diyecekler diye söylemiyorum.

İki kadının enerjisini çekmiyor ki zaten. Karısını görmüyo bile adam. Sabah işte akşam başka yerde. Niye bu kadar imkansız geldi size? Bu şekilde eşlerini aldatan en az 5-6 adam biliyorum. Eşlerinin hiçbir şeyden haberi yok. Bazen gidip söyleyesim geliyor eşlerine ama muhtemelen sizin gibi imkansız falan diyecekler diye söylemiyorum.
Şaşırdım kaldım bizde saniyoruz yoruluyor

Ya fazla iyi niyetlisin. Emin ol o iki kadın ona çok cazip geliyor çünkü adrenalin heyecan birine gidip bağırıp çağırıp sinirini atıyor öbürüne pamuk gibi sevgi saygı ne varsa bunda da o duyguları tüketiyo. Genelde ikinci kadın da adamın evli olduğunu bile bile kabul ediyor hatta bazısı gayrimeşru çocuk yapıyo. Hadi düzenli ikinci bi ev olmasa da bak yorumlarda var edcortları otele çağırıyo. Bu adam için demiyorum ama emin ol öyle adamlar var

X