Eşim çok Değişti

azdın dıyor s.. manyağı oldun diyor bana ne bu heves diyor
Canım bu erkekle neden duruyosun daha. Erkek değilsin de bitir. Benim bir tanıdığım bu sebepten ayrıldı mahkeme kadını haklı gördü. Kadın şimdi aldığı tazminatı çatır çatır yiyo

o kdr takılma sana guvenıyodur. bak benım esım baska seylerde kıskanır gıyımmıme karısır fln bunu gıbı vs bı suru kıskanclıgı var ama dozunda paranoyaklasmadan vede msj gelınce engelle der takılma bence buna bundan kıskanmadıgı sonucunu cıkartma

korrkmadın mı oyle derken heralde ben desem lafımı bıtırmeden tokadı yerdım nasılda soyledın

Sorununuzu bu şekilde çözdüğünüze inanamıyorum. Kendinizi ne hale düşürmüşsünüz farkında mısınız ? İnanın iki uç defa okudum doğru mu anladım diye ?
Bir kadın kocasına bunu nasıl der ? Kendine nasıl yakıştırır ? İşimi halleder ne demek ? Hayretler içindeyim.

Eşiniz bu cümleden sonra size " git " diye tepki veriyorsa sadece bu evlilik iyi bir yerde değildir demektir.
Uzun bir süre uzak durmalısınız ondan.

kiminle ama ve nerede işten eve evden işe gidior bu adam

Buluşmalı görüşmeli değildirde internet üzerindendir dicem bu kadar cinsel anlamda sizden uzak bi insan mutlaka kendini bi yerde doyuruyodur.Sizi istemicek iticek kadar tok çünkü.Birde mesajlarda siliniyor.Resmen şuan başka bi açıklama bulamadım yani.

ciddi anlamda yapacak değilim herhalde zaten yapacak olsam niye eşime söyleyim bunu ve kendime yakıştırağım bir durumda değil siz yanlış anladınız herhalde

doğru

Yani çünkü aksi halde evet belki kendisi size yanaşmaz,ama siz yanaştığınızda yok demez.Böyle olsa ilgisiz dersiniz.Ama gelip öpen karısını yok azdınmı bilmemne diye ittiricek istemicek bide mesajları silicek aman eşim görmesin dicek.Gerçekten bence siz biraz kontrol edin bi bakın derim.Mübarek ramazan günah almak istemem ama içimden görünen köy kılavuz istemez demek geçmiyor değil.

Bence de aldatılıyor olabilirsiniz. Zaten tedbirini alıp sakıncalı içerik.leri yok ediyordur bi yerde mutlaka açık verir
belki de sanalda uygunsuz video izleyebilir sohbetler yapabilir ruhunuz bile duymaz takip edin mutlaka acık verir bu arada fazla üstüne gitmeyin bu onu daha da yaptıklarını gizlemeye iter.
Inşallah böyle seyler yoktur

ciddi anlamda yapacak değilim herhalde zaten yapacak olsam niye eşime söyleyim bunu ve kendime yakıştırağım bir durumda değil siz yanlış anladınız herhalde

Ben yapabileceğiniz üzerinde durmadım ki, ne olursa olsun söylenmemesi gerektiğini söylüyorum.. Eşinizi geçtim kendinize yakıştırmamalısınız..
Böyle diyerek eşinizin s. manyağı sozunu haklı çıkarmıyor musunuz?

inşallah yoktur

ben onu sinirlendirmek için söylüyorum ama o tepkisiz kalıyor bu sözlediğim şeye rağmen bunu demek istiyorum anlıyormusunuz kıskanmıyor beni kısmıyor sinirlenmıyor

Benim böyle karım olsa mahkeme kapısına oturturum. Artık napar kendi bilir.
Şu lafı görünce adama hak verdim. Ne biçim üslup ne biçim misilleme bu.

Benim karım bana "beni karısı olan bile ALIR İÇERİ" Diycek bi de konu açıcak istemiyo beni diye.

Dua et aynı çatı altında kalabiliyosun. Iyyy gece gece midem kalktı ne ayıp ne mide bulandırıcı bi üsluptu o öyle. Öff..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…