Hiçbir artısı olmayan evlilik !

Zaten bunu anlayacak altta kalacak biri olsa hiç sizi sürüklemezdi bu hayata. O yüzden onu sorgulamayı bırakın, bu adamdan size hiçbir hayır gelmez sadece kendinizi kurtarın. Eşek gibi medeni ayrılacak, ne yapabilir bu basiretsiz en fazla bağırır çağırır. Gidin annenizin evine annenize kararlı durun. Kurtarın kendinizi, geleceğinizi.
Çok teşekkür ederim

Siz paranızı vermeseniz sizden nasıl alacak? Kartınızı alsa daha atm'ye varmadan bir arama ile şak diye kapattırırsınız o kartı, hiçbir şey alamaz. Öğretmenlik bitirmişsiniz cahil bir insan değilsiniz ki bunları hesap edemeyecek. Sorunlarınızın çözümü yalnızca ekonomik özgürlüğünüzü kazanmanıza bakıyor. Az ya da çok fark etmez. Kocanız için değil kendiniz için çalışmak zorundasınız. Sınava çalışıyorum demişsiniz ama Özel eğitim değilse eğer branşınız, atanabilmek için %99'u eleyip %1'lik dilime girebilmeniz gerekiyor ve bu çok ama çok zor bir şey. Ben de öğretmenim ve bu süreci çok iyi biliyorum. Korkunç bir azim gerekli. Özelde de çok mezun olduğu için iş bulmak zor. O yüzden yalnızca kendi alanınızdaki ilanlara başvuru yapmayın. Girin bir markete çalışın, bir çağrı merkezinde çalışın. Sirkülasyon hızlıdır buralarda muhakkak iş bulursunuz. Bu şekilde boşanabilmenin de ilk adımını atacaksınız. Anneniz işsiz olduğunuz için boşanmanıza sıcak bakmıyor bu net. Atanmış bir öğretmen olsaydınız boşanmanızı isterdi. Atanamasanız da kendi ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek parayı kazanabileceğinizi gösterin. Eşinizin cinsellik sorununun ise hiçbir şekilde çözüleceğine inanmıyorum.
Ben de inanmıyorum bi doktora bile gitmeye yanaşmadı . İnanın öyle bi insan ki napar eder o parayı alırdı . Dışarıya öyle bi rol kesiyor ki herkes bu çok iyi biri diyor ama evin içinde zehir zemberek

Rica ederim 🙏 umarım bir an önce hem bu evlilikten kurtulursunuz hem bir işiniz olur, biraz cesaret lazım o kadar.
Annem kabul etmez diye de düşünmeyin, boşanın ve gidin annenizin evine, biraz baskın olun anneniz mırın kırın ederse kızını evden atacak değilsin herhalde deyin geçin yerleşin, sonra da iş sorununu halledersiniz zaten atanma veya iyi bir iş vs olursa annenize dahi minnet etmenize gerek kalmaz kendi yağınızla kavrulursunuz zamanla.
Az
Kocanın iyiliğini geçtim, adamla cinsellik yok yok. Adam da geçinmesi iyi olan kafa dengi biri de değil. Kendi kafa dengi bir kızla ev arkadaşı olsan yer içer gezer bundan daha eğlenceli hayatın olur.
Atanma konusu zor ama etüt merkezi, özel okul gibi yerlere girip deneyim kazansan iyi olur. Çünkü deneyim isterler.
Bence bu kadar eksi varken eşinde senin gönlünü yapmak yerine bir abur cuburda sorun çıkarıyorsa o adamla bir ömür seni orada çürütür.
İnsanlar konfor alanından kötü olan alışkanlıklardan bile çıkmaya bazen korkar. Annen de dahil sen de dahilsin bu duruma. Her şey alt üst oluyor gibi gelebilir belki uzunca bir süre de yorabilir ama arkasına gelen rahatlama bir ömür sürecek. Şu adamın cefasını çekmeye gerek yok. Adam olmasa da olur etkisiz eleman. Bir cesaret çık yola mecbur yanında duracaklar. Baktın zor gününde yapayalnızsın tek başına yeniden kur bir düzen minnet etmeden. Belki seni hasta eden şeyler de mecbur bırakılan veya senin mecbur hissettiğin şeyler yüzündendir.
o kadar haklısınız ki şu mecburiyet konusunda. Ya düşünün o abur cubur konusunda dahi beni haksız bulur . Bağırsa çağırsa sen hak ettin beni o raddeye getirdin der. Bi kez dahi gönlümü almışmışlığı yok

Ne ararsan var gerçekten kumar, borç,cinsellik sıkıntılı..siz resmen hizmetçilik yapmak için evlenmişsiniz. Ama hizmetçilik yapsaydiniz dışarda bir yerde onun bile bir artısı olurdu para kazanirdiniz. Bu evlilikte o da yok. Hiç vakit kaybetmeyin. Ayrılın annenizin yanina gidin ders çalışın atanin o olmazsa bir işe girersiniz. Bu evlilik cekilmez zaman kaybediyorsunuz

X