Benim böyle karım olsa mahkeme kapısına oturturum. Artık napar kendi bilir.
Şu lafı görünce adama hak verdim. Ne biçim üslup ne biçim misilleme bu.
Benim karım bana "beni karısı olan bile ALIR İÇERİ" Diycek bi de konu açıcak istemiyo beni diye.
Dua et aynı çatı altında kalabiliyosun. Iyyy gece gece midem kalktı ne ayıp ne mide bulandırıcı bi üsluptu o öyle. Öff..
beni kıskanmıyor bile diyorum ki sen bir şey yapmayacaksan ben giyerim gece elbiselerini giderim apartmanda bir kapıya karısı olan bile alır beni içeri işimi halleder geri dönerim diyorum. Git diyor artık ciddi anlamda mı yoksa sinir olduğundan mı dıyor bilmiyorum
Çok terbiyeli olduğun için mi öyle bi cümle kurdun? Terbiyesiz sensin. Forumdasın paldır küldür yazamazsın forum kuralları var. Yazdığını bi daha oku görürsün terbiyesiz kim.konuyu bilmeden konuşma ve kelimelerini düzgün seç terbiyesiz senin gibilerin yorumuna ihtiyaç duymadım.
Benden başka "terbiyesiz"ler de varmış demek yadırgayan. Şuan refaha erdim..bu nasıl bir konuşma Allah aşkına ,bakımlı olabilirsiniz ama sanırım iletişim kurmayı beceremiyorsunuz ..İşimi halleder miş iğrenç bir tabir ...Bu hareketlerinizle uzaklaştırmışsınız sanırım eşinizi adam haklı..
konuyu bilmeden konuşma ve kelimelerini düzgün seç terbiyesiz senin gibilerin yorumuna ihtiyaç duymadım.
Benim böyle karım olsa mahkeme kapısına oturturum. Artık napar kendi bilir.
Şu lafı görünce adama hak verdim. Ne biçim üslup ne biçim misilleme bu.
Benim karım bana "beni karısı olan bile ALIR İÇERİ" Diycek bi de konu açıcak istemiyo beni diye.
Dua et aynı çatı altında kalabiliyosun. Iyyy gece gece midem kalktı ne ayıp ne mide bulandırıcı bi üsluptu o öyle. Öff..
Benden başka "terbiyesiz"ler de varmış demek yadırgayan. Şuan refaha erdim..
Ama adam sizin dediğiniz hiç birşeyi yapmıyor , git diyor ; onun ki de çok genişlik..
Ben de şaştım kaldım.
..
Konu sahibi sizi bu sözünüzden dolayı çok hatalı bulsam eşiniz iki kat hatalı gözümde.
Onu kıskandırmayı, ona yaklaşmayı tamamen bırakın. Ne hali varsa görsün.
Takibe alın bakalım adam ne yapıyor ? Bu sürede de kendiniz için birşeyler yapın.
Neden şaşırdın ki canım anlaşamasalar nasıl evli olucaklar. Tencere kapak işte
Ben gerçekten çok tiksindim ciddiyim. Bi kadın kendine ha yakıştırmış ha yapmış.ama gerçekten irkildim bu ne biçim bir konuşma ,kadın dediğin azcık edepli olur lafa bak karısı olan biri bile beni alır işimi halleder ..Çüşşşşş...
Neden şaşırdın ki canım anlaşamasalar nasıl evli olucaklar. Tencere kapak işte
Ben onun için söylüyorum. O kendine değer vermezse elin adamı verir mi? Beni beğenmemen için sebep yok demenin farklı yolları da var.belli ki canını sıkmış böyle bir durum o da saldırganlaşmış ama kavga boyutuna getirmeyelim KİB le geç ,boşver mübarek günlerde gerilmeye gerek yok
Aynen yalnız:/ afedersin konu sahibi. Özür dilerim bi an sinirlendim sen terbiyesiz diyince.Bu yorumun ne faydası var şimdi zaten olaylar karışık
Ben gerçekten çok tiksindim ciddiyim. Bi kadın kendine ha yakıştırmış ha yapmış.
Bunlar yüzünden kadınlara değer verilmiyo. Kendine değer vermeyene başkası değer verir mi.
Ben bana boyun kısa dedi diye sen kim oluyosundan girdim dünyayı başına yıktım iki metrelik adamın. Demek ki böyleleri de varmış,.
İşte adam tabi git der. Ama diyorum ya ben kaldıramazdım ya:/yani evet hoş bir durum değil özellikle bir kadının erkek gibi dal orta konuşması ama ben artık insanlara şaşırmıyorum ..Bence adamın psikolojik bir sorunu var belki de fizyolojik bilemeyiz kadın da üstüne gidiyor sürekli altta yatan nedenleri incelemek lazım ..
Ama son sözüm erkek olsam karşımda afrodit olsa ve bana giderim birine İŞİMİ HALLEDER dese cehennemin dibine git derim yani ..Bu lafı söyledikten sonra hala aynı evde kalabiliyorlarsa bu da ilginç
Duygusal Açıdan uzaklaşmış bu adam aklında başka biri var ve cikmazda bence bu şekilde kendinden uzaklastirip zemin hazırlıyor bazı şeylereHerkese Merhaba, biz Eşimle yaklaşık 1,5 senedir evliyiz. Evliliğimizin ilk ayları daha doğrusu ilk senesinde her şey normaldi, Eşim daha çok ilgileniyordu benimle yani sevdiğini belli ediyordu cinsellikte haftada 3-4 defa idi. Ama bu son aylarda bir garipleşti bana artık dokunmuyor benden uzak duruyor ben yanaşınca'da uykum geldi veya yapma falan diyor. Hemen yatmaya gidiyor benim ona yaklaşmamdan çok korkuyor bir kaç kez iş arkadaşlarıyla mesajlaşırken yakaladım hatun görmesin yazmış sonra ben sorunca'da neyi görmeyim hemen sildi ısrarla sorduğuma rağmen aman işte pis pis yazıyorlar ya onu dedim görme diye. Arkadaşlarıyla yazışmalarını sürekli siler hale geldi hiç yapmazdı aslında. Şimdi Ramazan ayında olduğumuz içinde bir kez yaklaşayım dedim öpmeye falan başladım bana hayırdır canın mı çekti Ramazanda olmaz dedi, bende öyle bir şey olmadığını söyleyip öpmeye devam ettim diye azdın sen galiba dedi ittirdi beni. Çok bozuldum çok soğudum öyle demesine azdın mı ne demek çok zoruma gitti kaç gündür sinirlerim çok bozuk arkadaşlar inanın sadece cinsellikle alakası yok aslında ilgisiz olması'da çok etkiliyor beni. Artık Cinsellik diye bir şey yok evliliğimizde, bazen 2-3 ay geçmesine rağmen bana mısın demiyor yanaşmıyor etmiyor ben anlamıyorum böyle değildi benim Kocam. Ben çok bakımlı biriyimdir her gün banyomu yaparım kremlerimi sürerim asla pasaklı çıkmam karşısına asla kokmam çok dikkat ederim bu tarz şeylere hani desem ki bunların tam tersiyim ondan böyle davranıyor anlarım ama yok anlam veremiyorum. Yorumlarınızı Bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim..