konuşmaya çalışıyorum bir sorun olmadığını söylüyor veya hiç cevap vermiyor. Ben ona dedim ki ben seninle 2-3 ay ilişkiye girmesem sen bundan ne çıkarırsın beni istemiyorsun diye düşünürüm dedi. Bende dedimki ee bende öyle düşünüyorum senin için sen ne kadar sex manyağı olmuşsun ne kadar azdın sen diyor banaAçık açık sorman lazim kocana yoksa sorunu anliyamazsin ki bacım.sorunu bilmeden burda ne yorum ypsak yanlış olur.
hiç bir şey kullanmıyorŞüpheli bir durum.depresyon hali ya da antidepresan felan kullanıyor mu diye soracagim yalnız şüpheli şeyleri de var.
mesajlarda gerçekten dediği gibi erkek arkadaşları saçmalamışsa görmeni istememiş olabilir. ama sen yaklaştıkça reddetmesi kötü olmuşbir süre sen de yüz verme bence, kendi haline bırak, sen yaklaştıkça adam kendini bir şey sanmış. ayrıca diyorsun ya bakılmıyım özenliyim diye, bunlar çok güzel canım, ama pardon da onun da senin için bunları yapması gerekmez mi, bir de üstüne seni reddediyor,nankör bu erkekler ya gerçekten.
Eve gelip gıtmelerı nasıl boş vakıtlerınde nerede bi degisiklik varmı?
Boyle sacmalikmi olur 2-3 ayda birlikte olmayınca azdin demeler.bi sure göz hapsinde tut .kullandığı sosyal ağlar telefonu mesajları bi kurcala istersen .işkillendircek durum.umarım düzelir sorununuzkonuşmaya çalışıyorum bir sorun olmadığını söylüyor veya hiç cevap vermiyor. Ben ona dedim ki ben seninle 2-3 ay ilişkiye girmesem sen bundan ne çıkarırsın beni istemiyorsun diye düşünürüm dedi. Bende dedimki ee bende öyle düşünüyorum senin için sen ne kadar sex manyağı olmuşsun ne kadar azdın sen diyor bana
onada baktım az önce şüpheli bir durum yok bütün dökümanlarını mail adresime gönderdim kontrol ettim.Boyle sacmalikmi olur 2-3 ayda birlikte olmayınca azdin demeler.bi sure göz hapsinde tut .kullandığı sosyal ağlar telefonu mesajları bi kurcala istersen .işkillendircek durum.umarım düzelir sorununuz
aldatma olayı olduğunu sanmıyorum ben, ikinizin arasında bir iletişimsizlik var.eşin hep böyle miydi bilmiyorum da belki zamanla kendini salmıştır bilmiyorum
şimdi burdan kocana dümdüz giderdimde...neyse. çok fazla simarmis laf denemez olmuş artık. sen gozlemlemeye devam et canım bişey olursa illaki açık verir ama rabbim ona fırsat vermesin, bunları okudukça uzuluyorum ya bu erkek milletine neyapsan yaranilmiyor. eminimki sizin kadar kendine ozenide yoktur ama hep bizler onları pohpohluyoruz simariyorlar galiba !..
konuşmaya çalışıyorum bir sorun olmadığını söylüyor veya hiç cevap vermiyor. Ben ona dedim ki ben seninle 2-3 ay ilişkiye girmesem sen bundan ne çıkarırsın beni istemiyorsun diye düşünürüm dedi. Bende dedimki ee bende öyle düşünüyorum senin için sen ne kadar sex manyağı olmuşsun ne kadar azdın sen diyor bana
ailenle aran nasil bir sorun oldugunda yaninda olurlarmionada baktım az önce şüpheli bir durum yok bütün dökümanlarını mail adresime gönderdim kontrol ettim.
siz yanaşmayınca istemediğinizi düşünür kendisi aynısını yaptığında sizin azdığınızı düşünür
eşinizin empati yoksunu olduğunu anlıyorum şu yorumunuzdan
ailenle aran nasil bir sorun oldugunda yaninda olurlarmi