- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.223
-
- Konu Sahibi Mutsuzkadin2016
Erkek arkadaşım yengeç burcu 3 senedir birlikteyiz ve ben hiç bencilliğine şahit olmadım oyuzden şu an inanılmaz şaşkınım...bende bir yengeçle evli kaldım hayır yengeçler ne istediklerini bilmeyen bencil yaratıklar. krem rengi kanapeye krem rengi örtü örttüm diye bana surat astı neymiş misafir gelinde o örtüyü kaldırırmışım ama onu örtünün üzerine oturtuyormuşum diye. bende çocuk gibi ama canım biz rahat hareket ediyoruz birşey dökmeyelim hemen yıpranmasın koltuklarımız vs.
aşağıya inip sigara almaya gidiyorum dedi döndüğünde kapının önünde çöp duruyordu aa çöpü atmamışsın dedim verdiği cevap sen çok bencil bir insansın ben yorgunum nasıl gidip çöpü atayım , delirmek üzereydim.
yengeçler manyaklar kısaca ..
Arkamda canım... sahip çıkıyo lar.. benim üzüldüğüm ney biliyomusunuz. İkinci yavrumu yanlız doğurcam.. ve ben ileriyi düşünen bi insanım bunlar şimdi bana yaptığı piskolojik baskıyı ilerde çocuklarıma yapcaklar.. anan şöyle anan yaptı.. şimdi bile ailesi beni suçluyo.. oğlum tertemiz diyolar.. ben bunlarla baş etmek istemiyorum.. çünkü görme hakkı var maalesef.. ben almanya'da yaşıyorum.. haklarım var.. allaha çok şükür isimde var bebeğimi doğurduktan bi iki sene sonra başlarım hayırlısıyla.. zaten evliliğim boyuncada hep çalıştım muhtaç biri değilim yani..Ozaman sana bundan koca olmaz uğraşma artık ne hali varsa görsün...
Millete karım gel bi sana sarılayım der veya millete evladım cocuğum oğlum kızım der.
Bırak yalnız kalsın.... Aklı başına gelir belki ama iş işten geçmiş olur....
Burda çok iyi söylemişsin... Sakın evlatlarını bırakma...
Ailen arkanda değil mi, sahip çıkıyorlar dimi sana ?
Umutluolmavakti.. benim eşimin de öyle zor bi insan işte.. ben ama herşeyi ne katlandım çok sevdim.. annesi ne diyodu biliyomusun ona senide bu kızdan başkası çekemez diyodu.. benim oğlumun eksikleri çok diyodu.. şimdi ters döndü kaynanam.. oğlu kıymetlendiErkek arkadaşım yengeç burcu 3 senedir birlikteyiz ve ben hiç bencilliğine şahit olmadım oyuzden şu an inanılmaz şaşkınım...
Bence çok şanslısın, guzel bir yerde yaşıyorsun ve çalışan bir bayansın... Ve hatta ailende arkanda...Arkamda canım... sahip çıkıyo lar.. benim üzüldüğüm ney biliyomusunuz. İkinci yavrumu yanlız doğurcam.. ve ben ileriyi düşünen bi insanım bunlar şimdi bana yaptığı piskolojik baskıyı ilerde çocuklarıma yapcaklar.. anan şöyle anan yaptı.. şimdi bile ailesi beni suçluyo.. oğlum tertemiz diyolar.. ben bunlarla baş etmek istemiyorum.. çünkü görme hakkı var maalesef.. ben almanya'da yaşıyorum.. haklarım var.. allaha çok şükür isimde var bebeğimi doğurduktan bi iki sene sonra başlarım hayırlısıyla.. zaten evliliğim boyuncada hep çalıştım muhtaç biri değilim yani..
Peki eşine pişman mi?Bence çok şanslısın, guzel bir yerde yaşıyorsun ve çalışan bir bayansın... Ve hatta ailende arkanda...
Bence sen çok şanslısın ....
Emin ol evlatların sana asla laf söyletmeyecekler büyüdüklerinde...
Hamile halinle seni yarı yolda bırakan babalarına asıl kin ve soğuk olucaklar...
Benim oğlumda 6 aylık bebekliğinden beri babasız büyüdü ben ailemle yaşıyorum ayrıldım eski eşimden.
Ve şu an oğlum 7,5 yaşında... Kimseye; kimseye bana laf söyletmiyor....
Beni sahiplenmiş, anneme bunu söyleyemezsiniz annem benim hep yanımda diyor. O benim her şeyim diyor...
Oyuzden lütfen asıl şanslı olduğunu aklından cıkarma.
Yalnız doğur cocuğu ailen var yanında, ya ailende olmasaydı ????
Zaten iş oraya varıyor.. ben bişey demiyorum artık..Evlatlarinizla gelecek gunlerin hayalini kurun. karsilikli hatalar olmus bence artik duzelmez bu iliski. eve donse bile yakin zamanda ayni seyleri tekrar yasarsiniz. daha da yalvarip kendinizi onlara karsi kucuk dusurmeyin. basiniz dik dursun. bosayin gitsin.
Varmasini beklemeyin. Basinizin dik durmasixevlatlariniz icin en onemlisi..Zaten iş oraya varıyor.. ben bişey demiyorum artık..
Canım ben 4,5 sene önce boşandım.Peki eşine pişman mi?
Sendemi çok tatlı minnos a nesin ya :) konu sahibi de öyle olacak hangi çocuk babasını affederkiBence çok şanslısın, guzel bir yerde yaşıyorsun ve çalışan bir bayansın... Ve hatta ailende arkanda...
Bence sen çok şanslısın ....
Emin ol evlatların sana asla laf söyletmeyecekler büyüdüklerinde...
Hamile halinle seni yarı yolda bırakan babalarına asıl kin ve soğuk olucaklar...
Benim oğlumda 6 aylık bebekliğinden beri babasız büyüdü ben ailemle yaşıyorum ayrıldım eski eşimden.
Ve şu an oğlum 7,5 yaşında... Kimseye; kimseye bana laf söyletmiyor....
Beni sahiplenmiş, anneme bunu söyleyemezsiniz annem benim hep yanımda diyor. O benim her şeyim diyor...
Oyuzden lütfen asıl şanslı olduğunu aklından cıkarma.
Yalnız doğur cocuğu ailen var yanında, ya ailende olmasaydı ????
Aynen canımSendemi çok tatlı minnos a nesin ya :) konu sahibi de öyle olacak hangi çocuk babasını affederki
Canim benim kizim da oyle çok aşırı hareketli yemekte hic ben rahat yemek yiyemem yemekleri karıştırır bir bardak cayi zor içerim ama eşten evden önce tabiki kizim gelir.onun onunede tabak koyarim ama illa bizim tabakla oynar.babasi da bende kizmam geçici süre karıştırır sofrayı. benim esimde vardıyali calisiyor üstelik ben calisiyorum.bazi vardiyalarda birbirimizi az görüyoruz ama bazen esim bazen ben çaba göstererek bi saat bile olsa zaman ayırmaya çalışıyoruz birbirimize.ornegin hafta sonu cumartesi evde vakit geçirdik bi ara kızımızı parka götürdük. benim ailemle de pikniğe gittik pazar gunu akşamında da kv gittik.hafta sonu evi temizleyemedim ama bugünün yemegini dün sabah yaptim dolaba kaldırdım.bu arada benim esimde yengeç..Benim eşim vardiye çalışıyo ayrıca yani uyuma saatleri de sorun gece gündüz.. o yüzden de bi araya gelmek için çok az vaktimiz oluyodu.. eskiden bunu değerlendirmek daha kolaydı.. ama çocuk olunca olmadı maalesef.. ve yemek konusuna gelince suda bi ayrıntı eşim çok seçici öyle türk yemeklerini yemez.. beklemiş yemek ısıtılmış yemek yemez.. yemek saatleri belli değil.. bugün yerse yarın istemez.. ben bu yüzden bişey yapamıyodum.. ve çocukta araya girince olmuyordu işte. Kaç defa dedim al ozaman şu çocuğu yarım saat bi saat bende istediğini yapayım diye yapmadı.. bakamıyo sıkılıyo.. ben napim kardeşim sen söyle... benim kızım 6 ay kucakta gezdi gazlı bi bebek olduğu için.. bi yere bırakıp gidemiyorum arkamdan ağlıyodu.. yanımda tutuyodum beşikte en fazla 15 dakika duruyo du.. benim suçum ne inanmayacaksın ama kendim bile yemek yiyemiyodum hazırlıyodum kızımı yanıma koyuyodum illa bişey istiyodu.. eşim bundan da rahatsız di anneye bi yemek bile yedirmiyosun diyodu kızıma..
Ben de hiç şahit olmadım, benden daha fedakar ve düşüncelidir hatta... Aşkla boğacak kadar ilgilidir. ŞaşırdımErkek arkadaşım yengeç burcu 3 senedir birlikteyiz ve ben hiç bencilliğine şahit olmadım oyuzden şu an inanılmaz şaşkınım...