Esim beni bosuyo hamileyim

Erkek arkadaşım yengeç burcu 3 senedir birlikteyiz ve ben hiç bencilliğine şahit olmadım oyuzden şu an inanılmaz şaşkınım...

Arkamda canım... sahip çıkıyo lar.. benim üzüldüğüm ney biliyomusunuz. İkinci yavrumu yanlız doğurcam.. ve ben ileriyi düşünen bi insanım bunlar şimdi bana yaptığı piskolojik baskıyı ilerde çocuklarıma yapcaklar.. anan şöyle anan yaptı.. şimdi bile ailesi beni suçluyo.. oğlum tertemiz diyolar.. ben bunlarla baş etmek istemiyorum.. çünkü görme hakkı var maalesef.. ben almanya'da yaşıyorum.. haklarım var.. allaha çok şükür isimde var bebeğimi doğurduktan bi iki sene sonra başlarım hayırlısıyla.. zaten evliliğim boyuncada hep çalıştım muhtaç biri değilim yani..

Erkek arkadaşım yengeç burcu 3 senedir birlikteyiz ve ben hiç bencilliğine şahit olmadım oyuzden şu an inanılmaz şaşkınım...
Umutluolmavakti.. benim eşimin de öyle zor bi insan işte.. ben ama herşeyi ne katlandım çok sevdim.. annesi ne diyodu biliyomusun ona senide bu kızdan başkası çekemez diyodu.. benim oğlumun eksikleri çok diyodu.. şimdi ters döndü kaynanam.. oğlu kıymetlendi

Bence çok şanslısın, guzel bir yerde yaşıyorsun ve çalışan bir bayansın... Ve hatta ailende arkanda...
Bence sen çok şanslısın ....
Emin ol evlatların sana asla laf söyletmeyecekler büyüdüklerinde...
Hamile halinle seni yarı yolda bırakan babalarına asıl kin ve soğuk olucaklar...
Benim oğlumda 6 aylık bebekliğinden beri babasız büyüdü ben ailemle yaşıyorum ayrıldım eski eşimden.
Ve şu an oğlum 7,5 yaşında... Kimseye; kimseye bana laf söyletmiyor....
Beni sahiplenmiş, anneme bunu söyleyemezsiniz annem benim hep yanımda diyor. O benim her şeyim diyor...
Oyuzden lütfen asıl şanslı olduğunu aklından cıkarma.
Yalnız doğur cocuğu ailen var yanında, ya ailende olmasaydı ????

Evlatlarinizla gelecek gunlerin hayalini kurun. karsilikli hatalar olmus bence artik duzelmez bu iliski. eve donse bile yakin zamanda ayni seyleri tekrar yasarsiniz. daha da yalvarip kendinizi onlara karsi kucuk dusurmeyin. basiniz dik dursun. bosayin gitsin.

Peki eşine pişman mi?

Sendemi çok tatlı minnos a nesin ya :) konu sahibi de öyle olacak hangi çocuk babasını affederki

Allah yar ve yardimcin olsun yaşamadık seni tam anlayamayiz ama bastan sona okurken bende şu izlenim oluştu burdan biri çıkıp baciim kocana büyü yapmışlar dese buna sarilacaksin bunu bekliyorsun sanki..
Kendi icinde sebeb göremediğin icin belki de ..

Canim benim kizim da oyle çok aşırı hareketli yemekte hic ben rahat yemek yiyemem yemekleri karıştırır bir bardak cayi zor içerim ama eşten evden önce tabiki kizim gelir.onun onunede tabak koyarim ama illa bizim tabakla oynar.babasi da bende kizmam geçici süre karıştırır sofrayı. benim esimde vardıyali calisiyor üstelik ben calisiyorum.bazi vardiyalarda birbirimizi az görüyoruz ama bazen esim bazen ben çaba göstererek bi saat bile olsa zaman ayırmaya çalışıyoruz birbirimize.ornegin hafta sonu cumartesi evde vakit geçirdik bi ara kızımızı parka götürdük. benim ailemle de pikniğe gittik pazar gunu akşamında da kv gittik.hafta sonu evi temizleyemedim ama bugünün yemegini dün sabah yaptim dolaba kaldırdım.bu arada benim esimde yengeç..

Ben de hiç şahit olmadım, benden daha fedakar ve düşüncelidir hatta... Aşkla boğacak kadar ilgilidir. Şaşırdım

Esim 1 degil 2 degil yüzlerce gece alkol alacak ve ben farketmeyecegim? valla isler o noktaya geldiyse zaten evlilik sürmesi hata. siz coktan yabancisiniz.

YanlıŞ anlamadiysam babalık rolünü üstlenemedi yazmışsıniz. 2. çocuğa hamilesiniz bu saate kadar olmamış bu saatten sonra zor. Eşim sevgi falan diyerek gözlerinizi bu kadar kapamayiniz
Bu saatten sonra kendine ve çocuğuna odaklan. Esin böyle arti aileside köstek oluyor size çok zor sağlıklı bi aile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…