Esim beni bosuyo hamileyim

Lütfen kendinizi suçlamayın.Eğer çözüm bulmak isteseydi çabalardı yok makyaj yapmıyorsun vs. Fedekarlığın adı ne oldu arada çocuğa baksalardıda sizde kendinize gelirdiniz.Bunun tek açıklaması adam sorumlulykları kaldıramıyor, etrafta sizi çekemeyenler var onlarında iyice gazına gelmiş anlaşılan.Emin ol bu hızlı çıkışın sert düşüşü olur pişman olur ama ne yazık ki en çok çocuklara üzüldüm.çocukları öne atıp dön vs. Demeyin kendinize bakmaya başlayın ve siz onu kafanızda bitirin gelirse ancak öyle gelir.İnanın kaçan kovalanır üstüne gittikçe dahada uzaklaşıp ukalalaışıcak

Çocuğun için sağlıklı beslen. Beslenmene muhakkak dikkat et, et ki bebeğin sağlıklı olsun. Olay tam anlattığın gibiyse seni çok naif ve hakikaten çaresiz görüyor gibiyim. Üzüldüm, fakat anlayamadım, eşin sanki kapıdan çıkınca senden ve ailesinden vazgeçiyormuş gibi. Nasıl olur birden diye düşündüm. Yorulan kişi o değil sen olmalıydın.
Şimdi ne yapmayı düşünüyorsun?

Şu yorumları okuyunca ruhum sıkılıyor. Eşini ihmal etmişsin ne demek ya. Kadının kadına yaptığını kimse yapmaz zaten. Beyfendi bunalacağına eşine özen gösterseymiş.
Neyse, alt yapısı olmadan sıkıldım diyip gittiğine inanmıyorum asla. Başkasını bulmuş büyük ihtimalle.
Allah yardımcın olsun kardeşim.

Ne yapım canımın içi.. basvurularimi yapıyorum.. daire arıyorum.. pişman olacağını bende biliyorum da anlatamıyorum.. bunalımsa geçince anlar. Kadınsa zaten ayrılınca bırakır bunu hangi kadın maddiyati düşük bi erkekle olurki? Eğer icraa ya giderse herşey arabasiz kalçak yüklü bi borçla ve nafaka öderse çok düşük bir para kalçak elinde.. o bunları göremiyo.. ki allahıma şükür bizim evimize iki maaş giriyodu ve çok güzel kazanıyoduk.. bana dediği şu para onu mutlu etmemiş az parayla hatta işsizlik parasıyla bile geçinir mis.. hatta bana nafaka ödememek icin işsiz bile kalırmış.. ama çocukların bunu büyürken öğrendiğinde ondan ne denli nefret edeceğini hiç düsünmüyo.. bi başkası ona şuan heycan veriyorsa oda geçecek ve uzun vadeli bir ilişki sürdüremiycegini biliyorum ben.. ona herkes benim gibi fedakarlık yapmaz katlanmaz.. kimse benim gibi salak değil ama bi kötü gidip te bi iyi gelmiycegini anliycak.. belki başka hayatı olursa başkasıyla daha mutlu olurmuş dedi.. Emin de değil yani.. olsun bakalım.. allahım görüyo biliyo bana edilenleri.. başkasıyla olmassa bekar hayatı yaşarmış arkadaşları gibi.. Bundan sonra kendi için yaşayacakmış.. yanlızlik Allaha mahsus bi gün o sığındığı ana baba da olmiycak.. bana birde dediki eğer yanlışsa ve birbirimizi seviyorsak belki bi kaç sene sonra tekrar deneriz.. bende dedimki asla.. düzenimi kurduktan sonra bu noktalara geldikten sonra isterse bidaha kimse girmesin hayatıma ama oda giremez.. beyefendi deneyip orda burda sürtüp döncek.. ben salak cim da gel ben burdayım her zaman seninim diycem.. yok öyle bi dünya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…