- 12 Aralık 2016
- 117
- 29
- 38
-
- Konu Sahibi Mutsuzkadin2016
Peki ayrıldın mı şuan?Aynı durum adam doldurusa gelmiş ancak niye geliyor çünkü kişiliği zayıf hangi bir idare edecen
Bu durum da seni bırakıyorsa adam değil
5 aylik hamileyken bu tarz bişey yaşayıp zorla getirmistim kocami kiyamamistim şimdi keşke kiysaydim diyorum er yada geç bosanmayi hak ediyor bu tipler
kesin korunduda oldu tıpık kk cevabıYatakları ayırmış, tek çocukla bu kadar dağılmışken ikinci çocuğu yapmayı nasıl başardınız? biz çocuktan sonra iki yöntemle korunduk bir dönem. şimdi tek yöntemle devam ediyoruz..
Ne yapım canımın içi.. basvurularimi yapıyorum.. daire arıyorum.. pişman olacağını bende biliyorum da anlatamıyorum.. bunalımsa geçince anlar. Kadınsa zaten ayrılınca bırakır bunu hangi kadın maddiyati düşük bi erkekle olurki? Eğer icraa ya giderse herşey arabasiz kalçak yüklü bi borçla ve nafaka öderse çok düşük bir para kalçak elinde.. o bunları göremiyo.. ki allahıma şükür bizim evimize iki maaş giriyodu ve çok güzel kazanıyoduk.. bana dediği şu para onu mutlu etmemiş az parayla hatta işsizlik parasıyla bile geçinir mis.. hatta bana nafaka ödememek icin işsiz bile kalırmış.. ama çocukların bunu büyürken öğrendiğinde ondan ne denli nefret edeceğini hiç düsünmüyo.. bi başkası ona şuan heycan veriyorsa oda geçecek ve uzun vadeli bir ilişki sürdüremiycegini biliyorum ben.. ona herkes benim gibi fedakarlık yapmaz katlanmaz.. kimse benim gibi salak değil ama bi kötü gidip te bi iyi gelmiycegini anliycak.. belki başka hayatı olursa başkasıyla daha mutlu olurmuş dedi.. Emin de değil yani.. olsun bakalım.. allahım görüyo biliyo bana edilenleri.. başkasıyla olmassa bekar hayatı yaşarmış arkadaşları gibi.. Bundan sonra kendi için yaşayacakmış.. yanlızlik Allaha mahsus bi gün o sığındığı ana baba da olmiycak.. bana birde dediki eğer yanlışsa ve birbirimizi seviyorsak belki bi kaç sene sonra tekrar deneriz.. bende dedimki asla.. düzenimi kurduktan sonra bu noktalara geldikten sonra isterse bidaha kimse girmesin hayatıma ama oda giremez.. beyefendi deneyip orda burda sürtüp döncek.. ben salak cim da gel ben burdayım her zaman seninim diycem.. yok öyle bi dünya..Çocuğun için sağlıklı beslen. Beslenmene muhakkak dikkat et, et ki bebeğin sağlıklı olsun. Olay tam anlattığın gibiyse seni çok naif ve hakikaten çaresiz görüyor gibiyim. Üzüldüm, fakat anlayamadım, eşin sanki kapıdan çıkınca senden ve ailesinden vazgeçiyormuş gibi. Nasıl olur birden diye düşündüm. Yorulan kişi o değil sen olmalıydın.
Şimdi ne yapmayı düşünüyorsun?
Şubat 2 de duruşma bosaniyorum şimdi sanki yan çizdi ama ben dik duruyorum kararım kesin bu şekilde hergün ölmekten se bir gün ölürüm bir daha anmamPeki ayrıldın mı şuan?
Oraya bende takıldım ama cevap vermek istemedim..Yaa gerçekten ağzım açık kaldı bu ne şimdi şakamı
Oraya bende takıldım ama cevap vermek istemedim..
Çok ta seyapmayalim o zmn zaten banlanmis ☺Hiç takılacak birşey yok beyin vücudu terketmis o arkadaşta
Herkesi kendi gibi midesiz sanıyo heralde