- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
- 798
- Konu Sahibi Mutsuzkadin2016
-
Bosversene ya sen adam çocuğuna bakacak mi zannediyor sun gitsin anasının eteğinin altına girsinİşte bende ona üzülüyorum boşu boşuna yazık etti bize.. bende biliyorum böyle kaçıp gidenden bişey olmiycaginida işte çocuklarım var.. herşeyi kendi istedi bunalanda şimdi o.. öyle yoruldum ki.. Beni çocuklarının annesi olarak bile saymıyo yarın yüz yüze bakacağız demiyo.. bu çocuklar büyüdükçe anlamiycak mi demiyo.. karşıma geçmiş bide baban bıraktı gitti diye doldurursun diyo.. sanki yalan..
bu kirmizi ile isaretledigim yer dikkatimi cekti. bence uzulmeyin artik onunuze bakin. esrar kullanmasi sorun benceYemek yapmıyodum çünkü herseyle ben ilgileniyodum.. bende yorulmuştum napim. Bütün evin işi bahçe bana bakiyodu.. nezaman ortam yaratmaya çalışsam çocuğu yatirdiktan sonra arkadaşa gidiyorum diye cikiyodu napa bilirdim.. bana dediği başkalarının karısı karışmıyo istedikleri gibi çıkıyo. O saatten sonra bende sıkılıyo herhalde dedim ve karışmadım.. dışarı çıkalım istedim hiç yanaşmadi.. birde boşuna var eşim Esrar kullanıyo.. kendisinin mutsuzluğu bu yüzden.. beni her sabah iyimisin dememe bile azarlıyodu ve ben ozaman sebebini anlamıyodum maalesef.. ha bana diyeceksiniz ki nasıl böyle bi insanı geri istersin.. hem kalbime söz geçiremiyorum hemde düzeleceğine inanıyorum dönse.. ben herkes kadar güçlü değilim.. yavrularımın ilerde bizim neden babamız yanımızda değil sorusuna cevap veremem ben. Onları boynu bükük bırakmak istemiyorum.. belkide diyorum bu ayrılık bazı şeylerin farkına varmamız içindir çünkü o babalık rolünü kavrayamadı. Benimde hatalarım var ben bunları inkar etmiyorum.. ama insan bi oturur konuşurdu hoşlanmadığı değişmesini istediği şeyi belirttirdi demi. Eşim içine kapanık bi insan burcundan kaynaklı içine ata ata biriktirmiş ve sonunda hatta kullandığı şeyleri benim yüzümden kullandığını bile iddia etti ki eşim zaten keyfe keder hep içerdi alkol.. bunalımı onun borç sorumluluk falan bende biliyorum ama madem ben hep kötüydüm kim tuta bilir onu onca sene benim yanımda ben yaşadığımı biliyorum nasıl sevdik yaşadık ozaman neden beni buralara kadar getirdi? Neden 10 sene sonra çocuk yaptı ayrılsaydi yoluna baksaydı.. başkası yok diye kızının üstüne bile yemin ediyo ama ben onun yeminlerine inanmıyorum.. beni yargılamayın lütfen.. Ben ona gözü kapalı güvendim karşılıksız sevdim hatalarım bunlar benim..
Aslında öyle.. ama maalesef arkadaş çevresi de çok önemli.. ben hangi birini anlatayım bilemiyorum.. benim eşim hep bekar saçma insanlarla görüşürdü.. benim eşim çok inat bi insan.. öfkeyle kalkıp bi karar aldı ve ağzımdan cikti diye dönemiyo herkes biliyo artık diye.. ki herkesede o anlatmis zaten. benim eşiminin millete iyi görünme çabası vardır herzaman.. milleti düşünür de yavrusunu düşünmez..Yengeç burçları evcimen merhametli sorumluluk sahibi insanlar aslında şaşırdım okuduklarıma...
Demek ki burçlar yalanmış...
Ozaman sana bundan koca olmaz uğraşma artık ne hali varsa görsün...Aslında öyle.. ama maalesef arkadaş çevresi de çok önemli.. ben hangi birini anlatayım bilemiyorum.. benim eşim hep bekar saçma insanlarla görüşürdü.. benim eşim çok inat bi insan.. öfkeyle kalkıp bi karar aldı ve ağzımdan cikti diye dönemiyo herkes biliyo artık diye.. ki herkesede o anlatmis zaten. benim eşiminin millete iyi görünme çabası vardır herzaman.. milleti düşünür de yavrusunu düşünmez..
Burda çok iyi söylemişsin... Sakın evlatlarını bırakma...Öyle zor ki.. ilk bebeğimi nasıl bi sevinçle bekledim.. buna bakamıyorum bile.. bana onu koz olarak kullanıyorsun dedi.. halbuki ben onun günahına giremediğim için aldırmadım. Ve öğrendiğimde 9,5 hastalıktı.. kızıma can yoldaşı olcak diye çok istedim.. yanlız kalmasın diye.. yoksa bende bilirdim aldırmayı hayatımı yaşamayı.. adam hem bunaldı diyosunuz hemde bana diyoki birini bana ver ben bakım.. dedim bugüne kadar baktın düsündünde mi simdi bunu söylüyorsun. Senin bencilliğin yüzünden benim yavrularım niye ayrı büyüsün dedim.. gözümün içine bakıyo..
bende bir yengeçle evli kaldım hayır yengeçler ne istediklerini bilmeyen bencil yaratıklar. krem rengi kanapeye krem rengi örtü örttüm diye bana surat astı neymiş misafir gelinde o örtüyü kaldırırmışım ama onu örtünün üzerine oturtuyormuşum diye. bende çocuk gibi ama canım biz rahat hareket ediyoruz birşey dökmeyelim hemen yıpranmasın koltuklarımız vs.Yengeç burçları evcimen merhametli sorumluluk sahibi insanlar aslında şaşırdım okuduklarıma...
Demek ki burçlar yalanmış...
sanırım 2 çocukla adam gidemez falan diye mi düşündü arkadaşDaha tek çocuğun sıkıntısını atamadan, aynı yatakta yatamadan, kocanıza tekrar sevgili eş olamadan ikinci çocuk... Bravo. Bu çocuklar oyuncak bebek değil yıllarca yalnız bakacaksınız iki çocuğa bunu nasıl göze aldınız. Diyecek birşey yok kendinize güvendiniz demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?