Esim beni bosuyo hamileyim

İşte bende ona üzülüyorum boşu boşuna yazık etti bize.. bende biliyorum böyle kaçıp gidenden bişey olmiycaginida işte çocuklarım var.. herşeyi kendi istedi bunalanda şimdi o.. öyle yoruldum ki.. Beni çocuklarının annesi olarak bile saymıyo yarın yüz yüze bakacağız demiyo.. bu çocuklar büyüdükçe anlamiycak mi demiyo.. karşıma geçmiş bide baban bıraktı gitti diye doldurursun diyo.. sanki yalan..
Bosversene ya sen adam çocuğuna bakacak mi zannediyor sun gitsin anasının eteğinin altına girsin

Beni zaten evde bıraktı gitti.. ben yanlızım evde.. kafam çok karışık canım bende ne yaptığımı bilmiyorum.. zaten herşey olacağına varacak ben ne yaparsam yapım... bu arada daire bakıyorum avukata falan da gittim nafaka için boş durmuyorum yani onuda kızdığı zaten.. dönmemi istiyo niye bunları yapıyo diyo.. ne yapsam beni suçluyolar.. evin kilidini değiştirdim o

Yengeç burçları evcimen merhametli sorumluluk sahibi insanlar aslında şaşırdım okuduklarıma...

Demek ki burçlar yalanmış...

Yemek yapmıyodum çünkü herseyle ben ilgileniyodum.. bende yorulmuştum napim. Bütün evin işi bahçe bana bakiyodu.. nezaman ortam yaratmaya çalışsam çocuğu yatirdiktan sonra arkadaşa gidiyorum diye cikiyodu napa bilirdim.. bana dediği başkalarının karısı karışmıyo istedikleri gibi çıkıyo. O saatten sonra bende sıkılıyo herhalde dedim ve karışmadım.. dışarı çıkalım istedim hiç yanaşmadi.. birde boşuna var eşim Esrar kullanıyo.. kendisinin mutsuzluğu bu yüzden.. beni her sabah iyimisin dememe bile azarlıyodu ve ben ozaman sebebini anlamıyodum maalesef.. ha bana diyeceksiniz ki nasıl böyle bi insanı geri istersin.. hem kalbime söz geçiremiyorum hemde düzeleceğine inanıyorum dönse.. ben herkes kadar güçlü değilim.. yavrularımın ilerde bizim neden babamız yanımızda değil sorusuna cevap veremem ben. Onları boynu bükük bırakmak istemiyorum.. belkide diyorum bu ayrılık bazı şeylerin farkına varmamız içindir çünkü o babalık rolünü kavrayamadı. Benimde hatalarım var ben bunları inkar etmiyorum.. ama insan bi oturur konuşurdu hoşlanmadığı değişmesini istediği şeyi belirttirdi demi. Eşim içine kapanık bi insan burcundan kaynaklı içine ata ata biriktirmiş ve sonunda hatta kullandığı şeyleri benim yüzümden kullandığını bile iddia etti ki eşim zaten keyfe keder hep içerdi alkol.. bunalımı onun borç sorumluluk falan bende biliyorum ama madem ben hep kötüydüm kim tuta bilir onu onca sene benim yanımda ben yaşadığımı biliyorum nasıl sevdik yaşadık ozaman neden beni buralara kadar getirdi? Neden 10 sene sonra çocuk yaptı ayrılsaydi yoluna baksaydı.. başkası yok diye kızının üstüne bile yemin ediyo ama ben onun yeminlerine inanmıyorum.. beni yargılamayın lütfen.. Ben ona gözü kapalı güvendim karşılıksız sevdim hatalarım bunlar benim..
bu kirmizi ile isaretledigim yer dikkatimi cekti. bence uzulmeyin artik onunuze bakin. esrar kullanmasi sorun bence

Yengeç burçları evcimen merhametli sorumluluk sahibi insanlar aslında şaşırdım okuduklarıma...

Aslında öyle.. ama maalesef arkadaş çevresi de çok önemli.. ben hangi birini anlatayım bilemiyorum.. benim eşim hep bekar saçma insanlarla görüşürdü.. benim eşim çok inat bi insan.. öfkeyle kalkıp bi karar aldı ve ağzımdan cikti diye dönemiyo herkes biliyo artık diye.. ki herkesede o anlatmis zaten. benim eşiminin millete iyi görünme çabası vardır herzaman.. milleti düşünür de yavrusunu düşünmez..

Öyle zor ki.. ilk bebeğimi nasıl bi sevinçle bekledim.. buna bakamıyorum bile.. bana onu koz olarak kullanıyorsun dedi.. halbuki ben onun günahına giremediğim için aldırmadım. Ve öğrendiğimde 9,5 hastalıktı.. kızıma can yoldaşı olcak diye çok istedim.. yanlız kalmasın diye.. yoksa bende bilirdim aldırmayı hayatımı yaşamayı.. adam hem bunaldı diyosunuz hemde bana diyoki birini bana ver ben bakım.. dedim bugüne kadar baktın düsündünde mi simdi bunu söylüyorsun. Senin bencilliğin yüzünden benim yavrularım niye ayrı büyüsün dedim.. gözümün içine bakıyo..

Hangi ülke? Avrupada bir çok ülkede işsizlik maaşı, çocuk maaşı fln var..

Siz ona güvenmeyin. En kısa zamanda taşının. Hamileliğiniz ilerlemeden.. o da pişman olsun sürünsün inş.. bu saatten sonra bence kendi yolunuza bakın. Bu adamla ömür geçmez

alkol,esrar bunlar varken zaten çocuklarını uzak tut o adamdan...
Allah kolaylık versin ama bence kendi yolunu çiz bu adamdan hayır gelmez

Aslında öyle.. ama maalesef arkadaş çevresi de çok önemli.. ben hangi birini anlatayım bilemiyorum.. benim eşim hep bekar saçma insanlarla görüşürdü.. benim eşim çok inat bi insan.. öfkeyle kalkıp bi karar aldı ve ağzımdan cikti diye dönemiyo herkes biliyo artık diye.. ki herkesede o anlatmis zaten. benim eşiminin millete iyi görünme çabası vardır herzaman.. milleti düşünür de yavrusunu düşünmez..
Ozaman sana bundan koca olmaz uğraşma artık ne hali varsa görsün...
Millete karım gel bi sana sarılayım der veya millete evladım cocuğum oğlum kızım der.
Bırak yalnız kalsın.... Aklı başına gelir belki ama iş işten geçmiş olur....

Öyle zor ki.. ilk bebeğimi nasıl bi sevinçle bekledim.. buna bakamıyorum bile.. bana onu koz olarak kullanıyorsun dedi.. halbuki ben onun günahına giremediğim için aldırmadım. Ve öğrendiğimde 9,5 hastalıktı.. kızıma can yoldaşı olcak diye çok istedim.. yanlız kalmasın diye.. yoksa bende bilirdim aldırmayı hayatımı yaşamayı.. adam hem bunaldı diyosunuz hemde bana diyoki birini bana ver ben bakım.. dedim bugüne kadar baktın düsündünde mi simdi bunu söylüyorsun. Senin bencilliğin yüzünden benim yavrularım niye ayrı büyüsün dedim.. gözümün içine bakıyo..
Burda çok iyi söylemişsin... Sakın evlatlarını bırakma...
Ailen arkanda değil mi, sahip çıkıyorlar dimi sana ?

Daha tek çocuğun sıkıntısını atamadan, aynı yatakta yatamadan, kocanıza tekrar sevgili eş olamadan ikinci çocuk... Bravo. Bu çocuklar oyuncak bebek değil yıllarca yalnız bakacaksınız iki çocuğa bunu nasıl göze aldınız. Diyecek birşey yok kendinize güvendiniz demek ki.

Hangi ülkedesin.Avrupadaysan bu konuda kadını çok fazla korur. İyi bir avukat bulmalisin. 5 aylik hamilesin ve 45 kilosun iyi beslenmelisin once sen ve bebeklerin unutma. Kocanın canı cehenneme

Esine soyleyecek soz yok. Sorumluluk almaktan bikmis kacmis olan bu. Yok o doldurdu yok bu doldurdu bos. Evin icinde aranizda bitmis tukenmis zamanla bi seyler. Boyle olusa da oturup daha saglikli bir yol izleyebilirdi. Esrar kullanmasi zayifligini gosterir. Zayif karakterde bir insan ve aile sorumlulugundan bikmis.

Babasiz kalmasin cocuklarimin boynu bukuk kalmasin diyorsunuz haklisiniz da boyle ilgisiz sevgisiz esrar alkol alan baba da olmasin baslarinda. Belki cocuklarin icin boylesi hayirli. Her serde bir hayir vardir.

Suda var ki evliliginizi bu hale gelmesinde seninde cok hatan olmus.

bence hayatında biri var ve sana suçluluk hisset diye çabalıyor. kendisi aklanacak ya..
bence başka bişey değil. budur yani.

Bırak ya sizlanmayi bu ne böyle onlami doğdun kalk ayağa
Bugün değilse yarın
Yarın değilse öbür gün
Bu adam seni bosamayı kafaya koymuş
Açık yazıyorum kusura bakma da benimde başıma geldi bu adamin hayatında muhtemelen biri var
Sende kendini heba etme
Bak aynı yollardan geçmiş biri olarak sana söyleyeceğim tek şey kendine gelmen ve biran önce ayaklarının üstünde durman karnındaki ni düşün biliyorum suan çok duygusal bir donemdesin psikolaga gidip acilen yardım al ve kabullen durumu
Seni seviyorsa er yada geç gelir ancak seni elestiriyor farkindamisin
Unutma snejn önceliğn çocukların
Onun yaptığı soğuma lafları sadece bahane
Seni suclqyarak üste çıkıyor
Sen şimdi tüm haklarını korumanın derdine düs

bende bir yengeçle evli kaldım hayır yengeçler ne istediklerini bilmeyen bencil yaratıklar. krem rengi kanapeye krem rengi örtü örttüm diye bana surat astı neymiş misafir gelinde o örtüyü kaldırırmışım ama onu örtünün üzerine oturtuyormuşum diye. bende çocuk gibi ama canım biz rahat hareket ediyoruz birşey dökmeyelim hemen yıpranmasın koltuklarımız vs.
aşağıya inip sigara almaya gidiyorum dedi döndüğünde kapının önünde çöp duruyordu aa çöpü atmamışsın dedim verdiği cevap sen çok bencil bir insansın ben yorgunum nasıl gidip çöpü atayım , delirmek üzereydim.
yengeçler manyaklar kısaca ..

Daha tek çocuğun sıkıntısını atamadan, aynı yatakta yatamadan, kocanıza tekrar sevgili eş olamadan ikinci çocuk... Bravo. Bu çocuklar oyuncak bebek değil yıllarca yalnız bakacaksınız iki çocuğa bunu nasıl göze aldınız. Diyecek birşey yok kendinize güvendiniz demek ki.
sanırım 2 çocukla adam gidemez falan diye mi düşündü arkadaş
ama olmayınca olmuyor maalesef
Allah yardımcınız olsun konu sahibi.. hakkınızda hayırlısı olsun

esrar da kullanıyorsa birşey bekleme , kurtulmaya bak , benim teyzemin kızı eşim düzelir diye çok sabretti , adam işindende oldu çalışmıyorda kuzenımın parasında gözü , parayı alıp esrar almaya gidiyor , kuzenım yokken evdekı esyaları satmış , iki çocukları var , şimdi kayınpederde yaşıyorlar , kayınpeder de öz oğlu esrarı bırakmadığı için sokağa atmış , bir haftadır karşıdaki inşaatta kalıyormuş üzerine montunu bile vermemişler.

Ailenize durumunuzu bildirin, Bi aile buyugunuz bu süre zarfında yanınızda olsun.. Boşanın çatır çatır haklarınızı alın..

X