Esim beni bosuyo hamileyim

Saçma olacak burç sormuşlar da yuksek ihtimalle başak kadını ve su grubu burcu erkegi eziyetten baska hic bir sey degil. Istemeyen adami da birakin 2.cocuk da olmus artik. Zaten yasal olarak aldiramazsiniz ve kendi hatanizin bedelini de cocuk odemesin. Ayrilin adamdan istemiyor bariz bisey

Erkekler böyledir canım bakım olmazsa süs olmazsa ilgi olmazsa hemen kendilerine bi bahane buluyorlar. Çoçuk gibiler hepimizin başında var. Benim çoçuğum Yok ama korkuyorum bi taraftanda çok istiyorum çünkü eğer bebeğim olduğunda eşimle de ilgilenmeliyim. Çünkü o da benimle ilgileniyor bana vakit ayırıyor. Ayırmadığım zamanlarda soğukluk oluyor ister istemez aynı şekilde bende de yani diyeceğim o ki herşey karşılıklı evlilikte. Benim eşimde alkol alıyor ama ben hayır dediğimde içmiyor önceleri çok kavgasını verdim hatta evi terk ettim ama sonuçta tam anlamıyla bırakmıyorlar azaltma oluyor sadece.. hangimizin kocası ilgisizliğe yemek yapmamaya dayanır Allah aşkına erkekler vicdansızlar malesef :KK43:
Güçlü dur böyle ezik ezik dolanırsan daha beter iğrenir adam senden.. ha en büyük hatan bebeği öğrendiğin gün aldıracaktın. Döner umuduyla aldırmamışsın en büyük hatan bu olmuş senin. Çoçuklar yara bandı değildir. Şimdi çoçuklarına ana da olursan baba da olursun. Ama zayıf ezik zavallı gibi kapısında dolaşırsan o çoçukları da kaybeder yapayalnız kalırsın

Çocuğu yaparken ıyi de bakarken mi sorun oluyor. kaç sene sürecekti ki bu durum. çocuk biraZ büyüyünce rahatlardiniz zaten. hemen soğudum Bilmem ne. sen çok mu rahattin. hiç mi bunalmadin. biraz destek olsa anlayış gösterse olmaz miydi tek senin mi çocuğun. Şu an için yapacak bir şey yok gibi görünüyor. kendi haline bırak üstüne gittikçe uzaklasacaktir.

Esine soyleyecek soz yok. Sorumluluk almaktan bikmis kacmis olan bu. Yok o doldurdu yok bu doldurdu bos. Evin icinde aranizda bitmis tukenmis zamanla bi seyler. Boyle olusa da oturup daha saglikli bir yol izleyebilirdi. Esrar kullanmasi zayifligini gosterir. Zayif karakterde bir insan ve aile sorumlulugundan bikmis.

Babasiz kalmasin cocuklarimin boynu bukuk kalmasin diyorsunuz haklisiniz da boyle ilgisiz sevgisiz esrar alkol alan baba da olmasin baslarinda. Belki cocuklarin icin boylesi hayirli. Her serde bir hayir vardir.

Suda var ki evliliginizi bu hale gelmesinde seninde cok hatan olmus.
Beni hatasız değilim demiyorumki zaten..

Çocuğu yaparken ıyi de bakarken mi sorun oluyor. kaç sene sürecekti ki bu durum. çocuk biraZ büyüyünce rahatlardiniz zaten. hemen soğudum Bilmem ne. sen çok mu rahattin. hiç mi bunalmadin. biraz destek olsa anlayış gösterse olmaz miydi tek senin mi çocuğun. Şu an için yapacak bir şey yok gibi görünüyor. kendi haline bırak üstüne gittikçe uzaklasacaktir.
Bende bunaldım tabi.. benim de dediğim oydu biraz büyüsün düzelecek herşey diye.. tam çocuğun yükü hafifledi o bıraktı gitti...ne diyim..

Beni hatasız değilim demiyorumki zaten..
O zaman kendine gel bakımını yap ayağa kalk.. ne dolaşıyorsun çevresinde erkekler ezik kadınların peşinden koşmazlar canm güçlü kadınların peşinden koşarlar.. ha sen hatalı olsan karşılıklı son konuşma olacaktı ya senin tarafında ya da eşinden dolayı ama onu ne sen düşünmüşsün nede eşin..

bence hayatında biri var ve sana suçluluk hisset diye çabalıyor. kendisi aklanacak ya..
bence başka bişey değil. budur yani.
Bende hep bunu düşünüyorum hatta hissediyorum.. ve rüyalarıma giriyo.. çünkü benimle çocuk için bile bi araya gelmek istemiyo yanlız olarak.. bende diyorum bırakıyo erkeği ancak başka bi kadın soğutur çocuğundan..

Bırak ya sizlanmayi bu ne böyle onlami doğdun kalk ayağa
Bugün değilse yarın
Yarın değilse öbür gün
Bu adam seni bosamayı kafaya koymuş
Açık yazıyorum kusura bakma da benimde başıma geldi bu adamin hayatında muhtemelen biri var
Sende kendini heba etme
Bak aynı yollardan geçmiş biri olarak sana söyleyeceğim tek şey kendine gelmen ve biran önce ayaklarının üstünde durman karnındaki ni düşün biliyorum suan çok duygusal bir donemdesin psikolaga gidip acilen yardım al ve kabullen durumu
Seni seviyorsa er yada geç gelir ancak seni elestiriyor farkindamisin
Unutma snejn önceliğn çocukların
Onun yaptığı soğuma lafları sadece bahane
Seni suclqyarak üste çıkıyor
Sen şimdi tüm haklarını korumanın derdine düs[/QUOTE
Çok haklısın duygusal dönemdeyim.. çıkmaya çalışıyorum bu işin içinden haklarımı korumayada çalışıyorum çocuklarım için.. ama ona bile kızıyo..

Bende hep bunu düşünüyorum hatta hissediyorum.. ve rüyalarıma giriyo.. çünkü benimle çocuk için bile bi araya gelmek istemiyo yanlız olarak.. bende diyorum bırakıyo erkeği ancak başka bi kadın soğutur çocuğundan..
canım sen kocanı bırakırsan kurt kuş çok valla... erkekler avlak yaratıklar eşi ilgisizse ilgi gördüğü ilk kadına yavşarlar. Ha burda sen hatalısın senin yüzünden demiyorum yanlış anlama bu saatten sonra kim soğutursa soğutsun yüreğini def et gitsin hala neyin düşüncesindesin.. elindeki herşeyi al görsün kim kimi rezil ediyor

Bencil vicdansız iğrenç bir adam. İnanılmaz havalanmış. Üstüne gitmemelisin artık kabullenmelisin. Emin ol çocukların böyle bi babasız daha güzel büyür. Biraz kafanı dinle olaylardan uzaklaş. Emin ol siz boşandınız diye çocuklara bişey olmuyor benim ailem de ben çok küçükken boşandı. Annemin elini ayağını öpücem ne doğru karar vermişsin diye.

Sen gururlu ol dik ol bundan sonra o gelin dese sen gitme.

Bencil vicdansız iğrenç bir adam. İnanılmaz havalanmış. Üstüne gitmemelisin artık kabullenmelisin. Emin ol çocukların böyle bi babasız daha güzel büyür. Biraz kafanı dinle olaylardan uzaklaş. Emin ol siz boşandınız diye çocuklara bişey olmuyor benim ailem de ben çok küçükken boşandı. Annemin elini ayağını öpücem ne doğru karar vermişsin diye.

Sen gururlu ol dik ol bundan sonra o gelin dese sen gitme.
Zaten o adam baba olamaz çoçuklarında ona benzeyecek bireyler olacak başka insanların hayatını senin gibi karartacak.. sen doğruyu yanlışı göster evlatlarına herşey koca değil evladım babasız kalmasın diyorsun da bence sen kocasız kalmaktan onca yükün altına girmekten korkuyorsun dürüst ol.. kocanın canı cehenneme elbet kıymet veren çıkar karşına

sanırım 2 çocukla adam gidemez falan diye mi düşündü arkadaş
ama olmayınca olmuyor maalesef
Allah yardımcınız olsun konu sahibi.. hakkınızda hayırlısı olsun
Ya ben çocuk yapıp beni bırakmaz diycek kapasite bi insan değilim.. bilerek hamile kalmadım.. ama aldırmak ne kadar doğru? Ben onun günahını ödeyemem.. bu durumda bile yavrum hayata tutunmak için çırpınıyor karnımda ben onu gördükten sonra nasıl aldır saydım... döner dönmez onu dünyaya getirmeye karar verdim ben zor olacağını bildiğim halde...
O zaman kendine gel bakımını yap ayağa kalk.. ne dolaşıyorsun çevresinde erkekler ezik kadınların peşinden koşmazlar canm güçlü kadınların peşinden koşarlar.. ha sen hatalı olsan karşılıklı son konuşma olacaktı ya senin tarafında ya da eşinden dolayı ama onu ne sen düşünmüşsün nede eşin..
Yanaşmıyor canım benim ben ayrılalım dedik kabul dedim gel hal edelim dedim yüzümü bile görmek istemiyo dedi.. oturup bekle dedi mahkemede görüşürüz dedi.. Biz bunla konuşup kavga edip ayrılmadık ki kendisi hazırlamış bildirdi ve gitti.. ona da yanaşmıyor yani..

Zaten o adam baba olamaz çoçuklarında ona benzeyecek bireyler olacak başka insanların hayatını senin gibi karartacak.. sen doğruyu yanlışı göster evlatlarına herşey koca değil evladım babasız kalmasın diyorsun da bence sen kocasız kalmaktan onca yükün altına girmekten korkuyorsun dürüst ol.. kocanın canı cehenneme elbet kıymet veren çıkar karşına
Oda var ne yalan söyleyeyim.. ama bundan sonra kendi ayaklarımın üstünde durunca sanki başkasına nasıl güvenim iki çocukla.. Bundan sonrada onları mi ezdiriyem..

Ya ben çocuk yapıp beni bırakmaz diycek kapasite bi insan değilim.. bilerek hamile kalmadım.. ama aldırmak ne kadar doğru? Ben onun günahını ödeyemem.. bu durumda bile yavrum hayata tutunmak için çırpınıyor karnımda ben onu gördükten sonra nasıl aldır saydım... döner dönmez onu dünyaya getirmeye karar verdim ben zor olacağını bildiğim halde...

Yanaşmıyor canım benim ben ayrılalım dedik kabul dedim gel hal edelim dedim yüzümü bile görmek istemiyo dedi.. oturup bekle dedi mahkemede görüşürüz dedi.. Biz bunla konuşup kavga edip ayrılmadık ki kendisi hazırlamış bildirdi ve gitti.. ona da yanaşmıyor yani..
Sen davayı aç gebersin seni bu şekilde madur ettiğini de bildir... eşlekler gibi nafakayı öde iş son raddeye geldiği işin rengi belli olur o senden kurtulmak isteyene kadar sen ondan kurtul ki kendini bi bok zannetmesin

Oda var ne yalan söyleyeyim.. ama bundan sonra kendi ayaklarımın üstünde durunca sanki başkasına nasıl güvenim iki çocukla.. Bundan sonrada onları mi ezdiriyem..
Ya benim kuzenim 3 aylık evli ve hamileydi kocası Fransa'da bıraktı gitti bebeği aldıramadığı için doğurdu boşandı adam böyle yapınca sonra başka biri karşısına çıktı onunla çok mutlu ve adam kızına öz babasından daha baba o kadar söyleyeyim

Boşanmada bile onun ağzına bakman hata... hatalar birikmiş zaten üzerine daha fazla hata ekleme olan olmuş bundan sonraki hayatına bakacaksın

Boyle vicdansiz ş....siz bir yaratik geri donse bile bence kabul etme bundan ne koca olur ne baba. Ailen arkandadir umarim.

X