-
- Konu Sahibi Mutsuzkadin2016
Canım benim bizim evimiz müstakil 3 katlı. Eşim garajda icmiyomus orda biriktiriyomus ben bunu takip etmiyodum ki.. dediğim gibi ben yatinca içiyomus.. ve suda var ben ona bundan 2 sene önce azaltmasini söyledim rahatsız olduğumdan karışmam hoşuna gitmiyodu.. tamam dedi söz verdi ama sonra gizliye çevirmiş işte.. gözümün önünde de içiyodu ama ara sıra tadında gibi görünüyodu bana.. ben o yüzden de bişeyden şüphelenmedim çünkü içtiğini biliyodum ama hergün geceleri sislerce değil..Hakkınızda her şeyin hayırlısı olsun. Eşiniz haksız evet size hiç destek olmamış ama ev sahibinin hiçmi suçu yok arkadaşım hadi koku gitti ama evde hiç alkol şişesi - kutusu hiç mi bir şey görmedin Hal ve hareketlerinden de mi anlamadın alkol kullandığını bence sende eşine ilgisiz davranmışsınız ama ilk patlayan o olmuş. Erkekler bu konuda daha çabuk pes ediyor. Kadınlar kadar çocuğum için sabredeyim mantığında değiller. Bence biraz akışına bırakın.
Eşim ikinci çocuğu yakın zamanda istiyodu bana korunursan kızarım demişti.. en son işte ayrılmayı düşündüğünde hemen istemiyorum dedi ve birlikte olduk.. ihtimal vermedik ama çünkü ben iğne ilaç la hamile kaldım çok zor.. olmuyordu yani...bunu olması bi mucize biliyomusunYatakları ayırmış, tek çocukla bu kadar dağılmışken ikinci çocuğu yapmayı nasıl başardınız? biz çocuktan sonra iki yöntemle korunduk bir dönem. şimdi tek yöntemle devam ediyoruz..
Beni anlamak çok zor biliyorum.. ama biliyomusun.. burda tek başınasın komşuluk bile yok türkiyedeki gibi kapını çalan yok.. dul kadına nasıl gözle bakıyorlar belli zaten.. ben eşimin daha önceden böyle olmadığını bildiğimden onun bu bunalımı öfkesi geçerse düzelir diye düşünüyorum.. inan çocuklarım olmasa bi saniye düşünmem.. biliyorum daha güçlü kadınlar var ama ben onlardan değilim maalesef.. o gidince nefesim kesilmiş gibi oldum.. hiç bişeyin anlamı yokmuş tek başına.. yavrum baba dediğinde benim içim parçalanıyor..Bu ne ya?
Konu sahibi aklını başına al.
Bu adamı senin boşaman gerekirken bir de üste çıkmış pislik.
Hem alkolik hem de madde bağımlısı bir de.
Hala da kalbime söz geçiremiyorum diyorsun ya pes yani.
eşin bencil sorumsuz adamın teki , boyle bır adamla evlılıgını devam ettırmeye cabalamak yerıne ben senın yerınde olsam ben bu adamdan ne alırım da bu adamı surundururum hesapları yapardım elınde avcunda ne var ne yok alır hukuksal yonden cocuklarımı da alır turkıyeye donerdım....Slm arkadaşlar, ben burda yeniyim.. çok çaresizim eşim beni bırakıp annesinin evine yerleşeli 3 ay oldu.. beni annesiyle izine gönderdi ve döndüğüm gün bana ailemin önünde artık yapamıyorum bıktım diyip gitti. Ve ben hamile olduğunu dönmeden bi gün önce test yapmıştım öyle öğrendim. Ben ona bu haberi verme sevinciyle gelirken o benim hayatımı bitirdi. Bu arada bizim birde kızımız var, yaşına girmesine 3 hafta vardı. Ve biz onu öyle isteyerek yaptık ki 3 sene olmadı çocuğum doktorlara gittik öyle çocuk istiyodu yani. Annem kızımın hatası ne dediğinde bıktım artık dedi. Bu arada biz 7 senelik evliyiz ve 4,5 senelik bi öncesi vardı. Çöm severek evlendik. Bundan 4 sene önce ev aldık borçlandık disimizden tirnagimizdan artirarak yaptık. Bunuda o istedi, ama çocuk olunca hiç vakit ayirmadik birbirimize, kimseyede biraktirmiyodu. Bende bunalıma girmiştim kızım çünkü çok fazla ilgi isteyen bi çocuk ve bana hiç destek olmadı.. doğduğunda yatakları ayırdı. Uyuyamıyorum gece emzirmeye kalktığım için diye koltukta yatmaya başladı bişey diyemedim eşim rahatına düşkün biri. Aramıza böylelikle soğukluk girmeye başladı. Bende yemek falan yapamıyodum kosturmaktan sen kızımızla ilgilen ben bakıyorum başımın çağresine dedi anlayış gösterdi, sonrada bu durumun onu rahatsız ettiğini zaman zaman şöyle dile getirdi hep aynı şeyleri yiyorum ne biçim bi hayat diye. Bişey yapıyodum beğenmez oldu.. kızımızı başlarda çok seviyo sonra sonra ilgisi azaldı nedense.. ve beni izine göndermeden bana seni sevmiyorum sana iyi davranmak içimden gelmiyor dedi. Neden naptim dedim beni azarladı gitti yattı. Sonra ben üzüldüm düşündüm ve ayrıl ozaman diye bi mektub yazdım gittim evden gezmeye uzaklaşmak için. Bi hafta boyunca ayrılalım dedi başka bişey demedi. Beni onu ikna etmeye çalıştım beraber olduk onun gözünde benim zorumla ve orda hamile kalmışım. Bana sonra açıldı ben 2 senedir hergün aşırı alkol alıyorum sen bunu anlamiyosun dedi. Tükendim artık bu ev beni yordu dedi. Biz mutlu olsak herşey beklese olmaz mı dedi. Alkolü bırakmak istediğini söyledi. Hem şaşırdım bu durumu bırakmak istediği içinde sevindim. Beklesin herşey tamam dedim. Alkol aldigini anlamadim cünkü hep gece iciyodu ben yatinca zaten yanimda yatmiyo ve yaklasmak istedigimde agzin kokuyo diye yaklastirmiyodu hic. Sabaha kadarda geciyodu dusunu aliyodu zaten. Düzelmeye başlamıştık beni türkiye ye seni özlemek istiyorum diye gönderdi bişey diyemedim. Hatta dayisina ben oradayken gitmiş demiş ben karımı çocuğumu seviyorum onlar ben hayatım demiş. Ama 3 gün sonra eşyalarını annesine taşımış. Ve bunu herkes biliyodu türkiyedeyken bi ben hariç. Döndüğümüzde evden gittiğinde ben onu ise gidiyorum diye biliyodum meğer temerli gitmiş. Ertesi günü çıktım baktım dolap bomboş bişeyi kalmamış. Yıkıldım.. tuhaf olan beni gördüğünde kuduruyorum seni görmek duymak istemiyorum dedi. Beni telefonun dan engelledi asaladi 12 sene hiç mutlu olmamış hiç sevmemiş. Çocuğu için aradım yalvardım gel gör diye kızım baba baba diyip durdu dayanamadım.. gelmedi.. 5hafta sonra bi geldi konuştuk döncem dedi ve ertesi günü vaz geçti.. sonra daha kötü şeyler oldu. Asla dönmem artık dedi.. evi ödemiyor icraa gelsin sürün diyo bana bişey olmaz diyo sen iki çocuk büyütcen diyo.. beni herkese kötülüyor.. ikinci çocuğu hala istemiyo günah mis onu bu durumda doğurmam.. kayınvalidem iki yüzlü bi insan hem düzelecek diyo hem oğlunu dolduruyo hem beni suçluyor. Millete yaymislar ben hatalıyım diye.. ben dayanamıyorum artık.. yavrularımı babasiz büyütmek istemiyorum ama yalvardım yakardım yine anlamıyolar..halalari Bn içindeyken bunu doldurmuş zaten hiç istemiyolardi beni. Okadar çağresizimki öylesiye severek evlendik ve ben bu yaşadıklarıma inanamıyorum.. dualar ediyorum ama herşey daha kötü oluyor sanki.. hiç düzelme yok.. benim için dua edin nolur karnımdaki de üzüntümden heba oluyor.. bu arada eşim yıllardır camiye gitmiyodu şimdi her hafta gidiyo.. sorumluluk istemiyorum hayatımda ve aşık olmak istiyorum dedi bana.. ve beni artık beğenmediğini söyledi ben 45 kilo insanım. Makyaj yapmıyomusum diye eskisi gibi sexy giyinmiyomusum ve göğüslerim küçülmüş doğumdan sonra diye sebeb ler sundu bana..
Benim eşim vardiye çalışıyo ayrıca yani uyuma saatleri de sorun gece gündüz.. o yüzden de bi araya gelmek için çok az vaktimiz oluyodu.. eskiden bunu değerlendirmek daha kolaydı.. ama çocuk olunca olmadı maalesef.. ve yemek konusuna gelince suda bi ayrıntı eşim çok seçici öyle türk yemeklerini yemez.. beklemiş yemek ısıtılmış yemek yemez.. yemek saatleri belli değil.. bugün yerse yarın istemez.. ben bu yüzden bişey yapamıyodum.. ve çocukta araya girince olmuyordu işte. Kaç defa dedim al ozaman şu çocuğu yarım saat bi saat bende istediğini yapayım diye yapmadı.. bakamıyo sıkılıyo.. ben napim kardeşim sen söyle... benim kızım 6 ay kucakta gezdi gazlı bi bebek olduğu için.. bi yere bırakıp gidemiyorum arkamdan ağlıyodu.. yanımda tutuyodum beşikte en fazla 15 dakika duruyo du.. benim suçum ne inanmayacaksın ama kendim bile yemek yiyemiyodum hazırlıyodum kızımı yanıma koyuyodum illa bişey istiyodu.. eşim bundan da rahatsız di anneye bi yemek bile yedirmiyosun diyodu kızıma..Kardeşim, biraz zaman tanısanız düzelmeyecek gibi değil. Ama anlattığına göre eşin çok başıboş kalmış, tüm zamanı çocuğa ayırmak nasıl oluyor tahmin edemedim. Ben bunu hiç yapamadım.
Birbirinize ayırmak için her fırsatı değerlendirmeli, ortam oluşturmalıydınız belki de. Değişik yemekler, insanın kendini geliştirmeye yönelik çabaları vs. Eşin için özel planlar. Yemek, aktivite, spor, kitap okuma, hoş sohbet ortamı oluşturacak mekanlar vs.
Arkamda canım.. ama aynı şeymi insan bi kere baba evinden çıkınca olmuyo işte..ailen arkanda değil mi onu anlamadım? kalkıp ailenin yanına gelsene
Canım benim bizim evimiz müstakil 3 katlı. Eşim garajda icmiyomus orda biriktiriyomus ben bunu takip etmiyodum ki.. dediğim gibi ben yatinca içiyomus.. ve suda var ben ona bundan 2 sene önce azaltmasini söyledim rahatsız olduğumdan karışmam hoşuna gitmiyodu.. tamam dedi söz verdi ama sonra gizliye çevirmiş işte.. gözümün önünde de içiyodu ama ara sıra tadında gibi görünüyodu bana.. ben o yüzden de bişeyden şüphelenmedim çünkü içtiğini biliyodum ama hergün geceleri sislerce değil..
Haklısın canım bende buna kızıyorum zaten bizi böyle ortada bırakmaya onun hiç hakkı yok...maddi durumumuz iyidi aslında ama benim eşim öyle şeylere yanaşmazdi.. ben eşim tek çocuk.. sorun da o ya hiç zoru görmemiş...Zora gelince kuyrugunu kistirip kacan erkek modeli. Bunalmis mis. Kadinlarin bunalmaya hakki yok degil mi. Hem yardim etmesin hem ilgi beklesin. Karsisinda ki de insan yahu.
Maddi durumunuz nasil bilmiyorum ama temizlik veya cocuk icin birini tutamaz miydiniz?
Bir de alkol sorunu varmis, madde kullaniyormus. Zaten kendisi ilgisiz hoduk bir koca. Bosanmak isteyen sen olmaliydin. Cocuklarini madde bagimlisi biriyle mi buyutmek istiyorsun?
Bende onu düşünüyorum hatta herkese bunu söylüyorum üstüne basa basa.. yok bunalımda diyolar.. elbet çıkacak ama..öyleyse zaten istemiyorum ama bana dürüst olsun ki bende kendimi yiyip bitirmeyim diye.. onuda yapmıyo..eşin seni aldatıyor canım başkada hiç bir sebebi yok bu yaptıklarının.hatayı kendinde arama senin hiç bir suçun yok.elini tutacaktı senin öle sen kızmızla ilgilen başımın çaresine bakarımla olmuyo bu işler.lütfetmiş paşam
İşte bende ona üzülüyorum boşu boşuna yazık etti bize.. bende biliyorum böyle kaçıp gidenden bişey olmiycaginida işte çocuklarım var.. herşeyi kendi istedi bunalanda şimdi o.. öyle yoruldum ki.. Beni çocuklarının annesi olarak bile saymıyo yarın yüz yüze bakacağız demiyo.. bu çocuklar büyüdükçe anlamiycak mi demiyo.. karşıma geçmiş bide baban bıraktı gitti diye doldurursun diyo.. sanki yalan..Bence adam bıkmış çünkü beb3k ev borç herşey üst üste gelmiş size de eşinize de yazık olmuş 3 ay gibi süre geçip aramadim sa o adamdan da bir cacık olmaz zaten
Arkamda canım.. ama aynı şeymi insan bi kere baba evinden çıkınca olmuyo işte..