- 19 Temmuz 2016
- 284
- 87
-
- Konu Sahibi Mutsuzkadin2016
Valla degisecegine inaniyorum dönde demissiniz, birde yalanlarina inanmiyorum demissiniz.Yemek yapmıyodum çünkü herseyle ben ilgileniyodum.. bende yorulmuştum napim. Bütün evin işi bahçe bana bakiyodu.. nezaman ortam yaratmaya çalışsam çocuğu yatirdiktan sonra arkadaşa gidiyorum diye cikiyodu napa bilirdim.. bana dediği başkalarının karısı karışmıyo istedikleri gibi çıkıyo. O saatten sonra bende sıkılıyo herhalde dedim ve karışmadım.. dışarı çıkalım istedim hiç yanaşmadi.. birde boşuna var eşim Esrar kullanıyo.. kendisinin mutsuzluğu bu yüzden.. beni her sabah iyimisin dememe bile azarlıyodu ve ben ozaman sebebini anlamıyodum maalesef.. ha bana diyeceksiniz ki nasıl böyle bi insanı geri istersin.. hem kalbime söz geçiremiyorum hemde düzeleceğine inanıyorum dönse.. ben herkes kadar güçlü değilim.. yavrularımın ilerde bizim neden babamız yanımızda değil sorusuna cevap veremem ben. Onları boynu bükük bırakmak istemiyorum.. belkide diyorum bu ayrılık bazı şeylerin farkına varmamız içindir çünkü o babalık rolünü kavrayamadı. Benimde hatalarım var ben bunları inkar etmiyorum.. ama insan bi oturur konuşurdu hoşlanmadığı değişmesini istediği şeyi belirttirdi demi. Eşim içine kapanık bi insan burcundan kaynaklı içine ata ata biriktirmiş ve sonunda hatta kullandığı şeyleri benim yüzümden kullandığını bile iddia etti ki eşim zaten keyfe keder hep içerdi alkol.. bunalımı onun borç sorumluluk falan bende biliyorum ama madem ben hep kötüydüm kim tuta bilir onu onca sene benim yanımda ben yaşadığımı biliyorum nasıl sevdik yaşadık ozaman neden beni buralara kadar getirdi? Neden 10 sene sonra çocuk yaptı ayrılsaydi yoluna baksaydı.. başkası yok diye kızının üstüne bile yemin ediyo ama ben onun yeminlerine inanmıyorum.. beni yargılamayın lütfen.. Ben ona gözü kapalı güvendim karşılıksız sevdim hatalarım bunlar benim..
ben aldırın demedim konu sahibi kimseye böyle bişey diyemem Allah böyle bir duruma düşürmesinYa ben çocuk yapıp beni bırakmaz diycek kapasite bi insan değilim.. bilerek hamile kalmadım.. ama aldırmak ne kadar doğru? Ben onun günahını ödeyemem.. bu durumda bile yavrum hayata tutunmak için çırpınıyor karnımda ben onu gördükten sonra nasıl aldır saydım... döner dönmez onu dünyaya getirmeye karar verdim ben zor olacağını bildiğim halde...
Yanaşmıyor canım benim ben ayrılalım dedik kabul dedim gel hal edelim dedim yüzümü bile görmek istemiyo dedi.. oturup bekle dedi mahkemede görüşürüz dedi.. Biz bunla konuşup kavga edip ayrılmadık ki kendisi hazırlamış bildirdi ve gitti.. ona da yanaşmıyor yani..
Anladım canım.. ne desem bilmiyorumCanım ben 4,5 sene önce boşandım.
Kafamdan kalbimden çıkartıp atmıştım onu zaten.
Evet acı çekti kaybettiği için beni. Ama benim cokta umrumda olmadı bir yere kadar cunku.
Sonra geçen sene kalp krizinden vefat etti eski eşim.
Tabiki değil ama zamanla olabilir bi umut işte..Valla degisecegine inaniyorum dönde demissiniz, birde yalanlarina inanmiyorum demissiniz.
Bu inanma kocaniz dönünce birden mi gerceklesecek?
Ne diyim insan bazen geç olunca fark ediyor hatasını.. ama herşeye rağmen iyiki olmuş diyorum beni ayakta tutan o çünkü... tabi kızımı da es geçmiyorum.. ama kendimi bakma sebebim karnımdaki..ben aldırın demedim konu sahibi kimseye böyle bişey diyemem Allah böyle bir duruma düşürmesin
eşiniz dengesizmiş ve sizi sevmediğini belli etmiş keşke korunsaydınız
Peki senin çocuğun varmı?Canım ben 4,5 sene önce boşandım.
Kafamdan kalbimden çıkartıp atmıştım onu zaten.
Evet acı çekti kaybettiği için beni. Ama benim cokta umrumda olmadı bir yere kadar cunku.
Sonra geçen sene kalp krizinden vefat etti eski eşim.
kv kp ne alemde sizi barıştırmaya uğraşmıyorlar mı?Ne diyim insan bazen geç olunca fark ediyor hatasını.. ama herşeye rağmen iyiki olmuş diyorum beni ayakta tutan o çünkü... tabi kızımı da es geçmiyorum.. ama kendimi bakma sebebim karnımdaki..
Bir önceki mesajımda yazmıştım.Peki senin çocuğun varmı?
Güya uğraşıyorlardı.. napiyosun uz diyodum onu yatistirmaya çalışıyoruz diyolardi.. hak veriyorlarmış.. bizi konusmuyolarmis öyle yani ne diyim.. en sonunda oğlum senin yüzünden alkol uyuşturucu kullanıyodu onu sen böyle yaptın dediler sen kaybetceksin dediler çekildiler.. onlar çok değişik insanlar yapıcı değiller yangına körükle gidenlerden..kv kp ne alemde sizi barıştırmaya uğraşmıyorlar mı?
2 çocuk var sonuçta ne gamsız kimi insanlar yaa
Unuttum kusura bakma.. peki yalnızlığa alışmak kolaymıydı? Her açıdan.. ben mesela çocuğum geceleri ağladığında hastalanınca en çok içim yanıyor yalnızlığıma.. çünkü babasına haber bile veremiyorum.. biliyomusun yavrum onun sesini duyduğunda susuyo.. canım buna çok yanıyor..Bir önceki mesajımda yazmıştım.
7 yaşında oğlum var, ilkokul 2.sınıfa gidiyor.
uyuşturucu da mı var????Güya uğraşıyorlardı.. napiyosun uz diyodum onu yatistirmaya çalışıyoruz diyolardi.. hak veriyorlarmış.. bizi konusmuyolarmis öyle yani ne diyim.. en sonunda oğlum senin yüzünden alkol uyuşturucu kullanıyodu onu sen böyle yaptın dediler sen kaybetceksin dediler çekildiler.. onlar çok değişik insanlar yapıcı değiller yangına körükle gidenlerden..
Esrar ot neyse işte.. bilmiyorum..uyuşturucu da mı var????
ne zamandan beri?
ne kullanıyor?
ya eşinin beyin gitmiş ki.Esrar ot neyse işte.. bilmiyorum..
Ben sadece gerçekleri öğrenmek istiyorum.. Böyle bütün suçu bana yıkarak bırakıp gittiği için ben hergün düşünüyorum çünkü net bi cevap yok.. ona diyo ilgisiz bıraktı buna diyo bıktım biz hiç mutlu değildik ki bu yalan.. bana diyo sorumluluk istemiyorum.. Beni delirten bunlar.. varsa başkası desin... ama diyemez biliyorum çünkü şerefsiz der millet ona diye.. sanki bu şekilde değil..
Çocuk için duran adamı nasıl istiyorlar inanılır gibi değil. İnsanın hiç mi kendine saygısı olmaz ya.sanırım 2 çocukla adam gidemez falan diye mi düşündü arkadaş
ama olmayınca olmuyor maalesef
Allah yardımcınız olsun konu sahibi.. hakkınızda hayırlısı olsun
Benim ailem yanımdaydı her zaman oyuzden hissetmedim bişi yalnızlık çekmedim...Unuttum kusura bakma.. peki yalnızlığa alışmak kolaymıydı? Her açıdan.. ben mesela çocuğum geceleri ağladığında hastalanınca en çok içim yanıyor yalnızlığıma.. çünkü babasına haber bile veremiyorum.. biliyomusun yavrum onun sesini duyduğunda susuyo.. canım buna çok yanıyor..
durumlarimiz o kadar benziyoki benim kocam evi 3. Kez terketti bende yurtdisindan donup tr ye ailemin yanina yerlestim ayni zayif karakter olgunlasmamis bi adam babaligi evliligi sorumlulugu kaldiramadi gozu hep disardaymis ztn bildigim 2 kez aldatti beni suandada inkar etsede eminim yine biri varEsrar ot neyse işte.. bilmiyorum..
Ben sadece gerçekleri öğrenmek istiyorum.. Böyle bütün suçu bana yıkarak bırakıp gittiği için ben hergün düşünüyorum çünkü net bi cevap yok.. ona diyo ilgisiz bıraktı buna diyo bıktım biz hiç mutlu değildik ki bu yalan.. bana diyo sorumluluk istemiyorum.. Beni delirten bunlar.. varsa başkası desin... ama diyemez biliyorum çünkü şerefsiz der millet ona diye.. sanki bu şekilde değil..