Esim beni bosuyo hamileyim

Valla degisecegine inaniyorum dönde demissiniz, birde yalanlarina inanmiyorum demissiniz.

Bu inanma kocaniz dönünce birden mi gerceklesecek?

ben aldırın demedim konu sahibi kimseye böyle bişey diyemem Allah böyle bir duruma düşürmesin
eşiniz dengesizmiş ve sizi sevmediğini belli etmiş keşke korunsaydınız

ben aldırın demedim konu sahibi kimseye böyle bişey diyemem Allah böyle bir duruma düşürmesin
eşiniz dengesizmiş ve sizi sevmediğini belli etmiş keşke korunsaydınız
Ne diyim insan bazen geç olunca fark ediyor hatasını.. ama herşeye rağmen iyiki olmuş diyorum beni ayakta tutan o çünkü... tabi kızımı da es geçmiyorum.. ama kendimi bakma sebebim karnımdaki..

Ne diyim insan bazen geç olunca fark ediyor hatasını.. ama herşeye rağmen iyiki olmuş diyorum beni ayakta tutan o çünkü... tabi kızımı da es geçmiyorum.. ama kendimi bakma sebebim karnımdaki..
kv kp ne alemde sizi barıştırmaya uğraşmıyorlar mı?
2 çocuk var sonuçta ne gamsız kimi insanlar yaa

kv kp ne alemde sizi barıştırmaya uğraşmıyorlar mı?
2 çocuk var sonuçta ne gamsız kimi insanlar yaa
Güya uğraşıyorlardı.. napiyosun uz diyodum onu yatistirmaya çalışıyoruz diyolardi.. hak veriyorlarmış.. bizi konusmuyolarmis öyle yani ne diyim.. en sonunda oğlum senin yüzünden alkol uyuşturucu kullanıyodu onu sen böyle yaptın dediler sen kaybetceksin dediler çekildiler.. onlar çok değişik insanlar yapıcı değiller yangına körükle gidenlerden..

Bir önceki mesajımda yazmıştım.
7 yaşında oğlum var, ilkokul 2.sınıfa gidiyor.
Unuttum kusura bakma.. peki yalnızlığa alışmak kolaymıydı? Her açıdan.. ben mesela çocuğum geceleri ağladığında hastalanınca en çok içim yanıyor yalnızlığıma.. çünkü babasına haber bile veremiyorum.. biliyomusun yavrum onun sesini duyduğunda susuyo.. canım buna çok yanıyor..

uyuşturucu da mı var????
ne zamandan beri?
ne kullanıyor?

uyuşturucu da mı var????
ne zamandan beri?
ne kullanıyor?
Esrar ot neyse işte.. bilmiyorum..
Ben sadece gerçekleri öğrenmek istiyorum.. Böyle bütün suçu bana yıkarak bırakıp gittiği için ben hergün düşünüyorum çünkü net bi cevap yok.. ona diyo ilgisiz bıraktı buna diyo bıktım biz hiç mutlu değildik ki bu yalan.. bana diyo sorumluluk istemiyorum.. Beni delirten bunlar.. varsa başkası desin... ama diyemez biliyorum çünkü şerefsiz der millet ona diye.. sanki bu şekilde değil..

Muhtemelen hayatında başkası var.
Onla arası bozuk olduğunda sana geliyor barışalım diyor.
Güçlü durun istemediğini kabullenin.
Bu kadar sorunlu bir evlilikte ikinci hamilelik üzücü

ya eşinin beyin gitmiş ki.
alkol uyuşturucu.
bu adamdan dengeli mantıklı hareket beklemek çok abes.
boşuna umut ediyorsun.
milyıon tane yalan söylemesi neden şaşırtıyor ki seni.
ileride çok daha kötülerini de yapabilir.
beyni vücudu hızla harap oluyor.
böyle bir adamın düzeleceğini beklemek çok ütopik çok fazla iyimserlik.

Benim ailem yanımdaydı her zaman oyuzden hissetmedim bişi yalnızlık çekmedim...
Amanda babası ile konuşsun da sesini duysun da diye yırtmadım kendimi.
Ne zaman aramak isterse kendi arıyordu. Çokta nadir arardı yani.
Zaten 6 aylık bebekti biz ayrıldığımızda.

dengesiz olgunlasmamis bir insan ne kdr bunalmis olursa olsun bosanmak dahi istese oyun oynar gibi hareketler yapmaz insan ustleik cocugu var ve hamilesiniz sizi kotuleyecegine kendina baksin daha babalik yapamiyor sorumluluktan bikmistir bazi adamlar boyle gucsuz

B
durumlarimiz o kadar benziyoki benim kocam evi 3. Kez terketti bende yurtdisindan donup tr ye ailemin yanina yerlestim ayni zayif karakter olgunlasmamis bi adam babaligi evliligi sorumlulugu kaldiramadi gozu hep disardaymis ztn bildigim 2 kez aldatti beni suandada inkar etsede eminim yine biri var
Aynen alkol alirdi bi namaz kilar birakir alkole baslardi esrar cekmek bunda da var
Sucu o da bana yukledi ve halada yukluyo iste ben ilgilenmemisim saygisizmisim deger vermemisim bok gibi davranmisim ama biliyorumki abarttigi kadar birsey yapmadim
Bende zorlandim 2 bebege kendim yalniz bakarken onlari bu yasa kendim getirdim ne kocadan ne ailesinden yardim gormedim sdce eve maddi bakti okdr

Anlattiklariniza göre iki tarafta hatali.
Evlilik birbirine destek olmaktir. birbirinin gönlünü hoş tutmaktir.
Eksik kalinca araya soğukluk giriyor elbette.
Belli ki ilk ve son tartismaniz degil. daha önce de konuşulmasina rağmen çözüm bulmadıklariniz sebebiyle böyle bir hal almis evliliğiniz.
Düzelmeyecek durumlar değil gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…