Eşimin bitmek bilmeyen borçları

Merhabalar herkese,kocamın borçlarından artık bıktım,4 5 senelik beraberiz ilk evlendiğimde işi iyi değildi ama bana geçinemiyorum yapamıyorum tarzı hiç konuşmadı,sakladı,sanki benim için bir evcilik alanı kurdu ve orda yaşadı, çok sonradan öğrendim 300 bine yakın bir borç yapmış ve babası ödemiş,Aile bireyleri haber verdi daha sonrasindan kocanın borcu ödendi ama dikkat et bu adama napiyor bilmiyoruz diye.Konuştuk,geçindiremedim evi sana da yansıtmak istemedim dedi,bir daha böyle bir durumdan haberim olmasını,başkalarından değil senden duymak istediğimi söyledim, sözleştik anlaştık konu kapandı sanmıştım.ondan sonraki sene aile bireyleri tekrar geldi,kocan bizden para istiyor çok borcum var diyor bilgin var mı diye.Yine yoktu yine benden gizli işler yapıldı,borçlar ödendi ama kocam evciliğinde çok mutlu onca sözler,yeminler, senden gizli bir şey yapmicam demeler.Parayi ne yaptığını bilmiyoruz,bir kaç defa hesabında borsa tarzı şeyler gördüm, sildirdim uygulamayı buraya koyacak paramız bile yok zaten dedim,sildim yapmıyorum dedi ve tekrar söz verdi habersiz iş yapmamaya.Bu sefer çok ciddi bir konuşma yaptık ve tekrar olması halinde bırakıp gideceğimi söyledim bu şekilde arkamdan gizli kapaklı ne olduğu belli olmayan borçlar yaparak.Yine anlaştık sandım her şey bir sene guzeldi.Bu arada maaşı arttı borçlarımı topladım dedi,çok rahatız artık dedi( maddiyattan dolayı çocuğu ertelemjştik) çocuk da yapabiliriz artık düzeliyoruz dedi .Aşırı heveslendim mutlu oldum ama güvenemedim bekledim.Daha sonrasında benden telefon saklamalar başlayinca süphelendim ve nerde ne borcu varsa öğrenebilecegim bir yerden bir belgeye ulaştım ve kocamin yine 200 bini aşkın borcunun olduğunu gördüm,yıkıldım resmen adam benimle oyun oynuyor,yalan soylerkenki rahatlığını size anlatamam,kandırıldım.Bir aile dostuna yardım için kredi çektiğini ama bana kızarım diye söylemediğini anlattı,kendi ailesinin de bundan haberi var olay doğru sanırım ama onların da artık borç kapatmaya gücü yok,onlarda bıkmış ve yorulmuş durumda.Bu aile dostu parayı almış ve daha sonra ödeyemem çok sıkışığım diyerek erteleyince paraya faiz binmiş.Ben artık ne yapacağımı ne diyeceğimi şaşırdım.Ona karşı zerre güvenim kalmadı ve nasıl davranmaliyim bilmiyorum.Konuşarak çözemedim bu işi,karı kız işlerinin asla olmadığını biliyorum,evine bağlı bir erkek bu konuda işten eve,evden işe.Bana bir tavsiye verecek biri olursa çok sevinirim.
Valla evinin rızkına sahip çıkmayan adama inşallah çocuk yapmazsın. Akıllanmaz bu adam. Ailesi terbiye edememiş de kazık kadar halini sen mi düzelteceksin. Bir şekilde idare ediyorlar diye gayet rahat.
Ayrıca adam profesyonel yalancı nasıl her konuda güvenebilirsin ki? Yalancı birini baba yapmak ne kadar doğru? Hadi sen evlendin iş işten geçti de çocuğun başını yakma.
Defalarca şans verilmiş daha senin de bilmediğin vardır bir dünya yine. Bence bundan yanlış anlama bir cacık olmaz, senin istediğin gibi bir adam çıkmaz.

Şuan atanma dönemini bekleyen bir öğretmenim,bundan dolayı bosanamiyorum,beklemek istiyorum ama aynı evde durmak istemiyorum artık onunla.Ne yapacağımı şaşırdım.
E özelde çalış sen de bahane ile bu işin varacağı yer belli, mutlu olurum sanma ömrünü harcarsın

Kumar kokusu buraya kadar geldi. Bir de şu kpss ye bel bağlamayın lütfen. Güvenip yola çıkılacak son yöntemlerden biri kpss.
Bu konuda tek böyle düşünen benim zannediyordum. Milyon kere katılıyorum.
Konu sahibi sana gelince. Adam belli ki kumarbaz. Bu durum asla değişmez. Tek yapacağın bir şey var. O da ayrılmak.

Size herkesin gözü önündeki çok tanınan birini örnek vereyim. Serdar Ortaç.
Bu adamın kazancı belli ama defalarca kumarda battı. Şimdi geçen ömrünün pişmanlıklarını yaşıyor.Eşi dayanamadı en nihayetinde boşandı.
Kocan bir Sedar Ortaç olmadığına göre sen dibin de dibini görürsün. Yani ağzınla kuş da tutsan bu vakanın çözümü yok.

Borçlar ortak degıl..Imza atma hiç bir yere.Attı ıse tabıkı ortak .Kendını hazır hıssedene kadar evlı kalıp kendıne baktırsın..Iyı bır ıs bulunca da ayrılır..Donecegı bır aıle yok demekkı..
Günün birinde icra kaynanasına gelmeyecek hanımefendi yaşadıkları eve gelecek

Bir aile dostuna yardım için kredi çektiğini
Hıhı kesin öyledir
1730398233798.png

Adamın borcunun nere olduğunu bilmiyorsunuz ama asla karı kız işinin olmadığını söylüyorsunuz. Yani kalp kırmak istemiyorum ama hanımlar bu kadar saf olmayin artık ya. Sizden gizli saklı tonlarca borç takan birinin bir şeyi asla yapmayacagina inanmayın bir zahmet. Bu herifte düzelmez. Kumar vs vardır işin içinde. Debelenmeyin çekin gidin hayatınıza.

Adamdan ayrılmak istemiyorsunuz, KPSS’ye çalışacağınız için işe de giremezsiniz, ailenizin evine gitmek de istemiyorsunuz şu anki durumdan farklı bir şey yapamazsınız ki zaten. Buraya niye konu açtınız gerçekten anlamadım.

Adam kumar oynuyor yada borsada kaybediyor atama olmazsa kendiniz baska is bulun dunyadaki tek is memurluk degil bu adam duzelmez

X