canlarımmmmmmmm tutkum fbcanım özgem kubragım ramelim ariverim azizem angeltavsanm esraksım gizim ve diğer tum kızlarr canlarımmmmmmmm nedennnnnn artıkkkk suskunsunuzzzzcokkk ozledimmmm sizziiiiiiiiiiiiiiiiiiii
benı ozlemedın ondandırhıhhhh
kıyamamm bnnnn sanaaaaaa binlercee defaaa ozurrr dilerimmmmm canım benim nasılsınnnnnn
gunaydın kızlar,
ellerımızı semaya acıp dua edelim rabbim tüm bebek isteyenlere sağlıklı sıhhatli anaya babaya vatana millete ve Allaha hayırlı uzun ve hayırlı omurlu evlatlar nasip etsin..Aminnnnnn
estafurullah ne ozuru:) ıyıym canım benım beklıyorum ıste :) sen nasılısn neler yapıyorsun
olsunnnn canımmm beniimm sen ümidini kesmee senin daha var adet olmana hemen bu kadar erken ağrın baslamazzz belkii iyi seyler oluyordur bu hafif ağrıların ondandır canım
Allahtan ümit kesilmez canımmmmm da yumurtam çatlamıştır artık belki ondandr ağrı senceeee???
bnde iyiiim cnaımmm ve bekliyorummmmama ara ara ağrılarım belki adet olurum
günaydın tatlım ben teldn grdğm içn pek yazmyrm ama hep sizlym hepnzdn haberm var sen niye böle bi hisse kapldn yoksa belirtmi gldi neyn var anlat biraz
bnde iyiiim cnaımmm ve bekliyorummmmama ara ara ağrılarım belki adet olurum
adet sancısında oyle olmuyorkı:) baska sancıdır ınsallah bende haftaya salı catlatma ıgnesı olacagım bakalım ıse yarayacakmı
aynne oylee canımmmmm bndee onu kastetttimminşallah yumurtan catladıı ondn bu agrılarrrrrr güzell seylerin habercisidir
günaydın canım iğneden dolayımı ağrıların ?
normaldee agrılarımm oylee oluyor genelde canımm.haftaya salı gunuuuuuuu hemencecikkk ollursun iğneyi inşallahhhhhh ardından güzel haberlerle gelip yazarsın bizeeee canım benim
ayy bir bebeğim olsun bütün dunyaya duyurucam ::) ama bakalım ya olmazsa işte ozaman yıkılırım sanırım