hımm bebegıı gördugunde ılk gördugunde ne kadardıı bebıss cm olarak :)
hehe :)) ya açda bı face görelım yaa :)) zaten burdan konsuuyoruzz dondurusun bı ıkı güne :)
onuu mm olarak söylüyorduu canımm yaaa unuttumm ama daha çok keseye bakıyordu ilk zamanlarda
tamm canım senın yerınede gideririmm hasrett :) sen ne zaman gelıosun tr ye :) en son ne zaman geldin
benım kesecık ılk baktında 9 mm dı sımdı yazmıyor ama ıkı katından daha buyuk karşılatırdım bebek de 4mm :) ıkısıde güzel dedi kalp atışları da ıyı dedı :) maşallah :)
canlarımm ben çıkıyorummm iyi akşamlarrr kendinize iyi bakınnn
canlarımm ben çıkıyorummm iyi akşamlarrr kendinize iyi bakınnn
canımm benimm kısmett yaa bu yıl sanmıyorum esimden dolayı birçok iis var ee malumm evlilik falan masraf oluyor ilk yıl bazen toparlanmak gerekiyor o yüzden bu sene biraz zorr6 ay kadar oldu canım ozlemişim ama iste evlendikten sonra değişiyor hersey bu sene boyyle geçecek seneye hayırlısı olsun inşallah..
tammam balım saglık olsunn siz mutlu olunda :)
tutkummm ben cıkıorumm canım benimmmmmmm kendinee ve bebeğe cokkkk iyi bakkk olur mu annecikkkkkkkkk seviorum seni...digerr tum kızlarr sizeede iyiaksamlarr kendinize iyi bakın yarınaaa kadarrrrr opuldunuzzzzzzzzz
kızlarr günaydın sanki adet olucakmışım gbi ağrılarım var hafif hafif acaba olucakmıyım kiii
günaydın tatlı üzülmeeeee aynı agrııı bndede deminden beri varrr ve benn galiba adet olacaam oyle hissediyorum artık
(( birdahaki aya mı kaldıkkk senin adet günü ne zaman peki canım
canımmm benim senin daha adet gününee var belkii bebekkk gelecek sana ne biliyorsunnnnben 4 gun sonra adet olmalıyım ama ara aara ağrılarım var
bilmiyorum balım ümitlenmek istemıyorum taaaa ki adetim geçene kadar hatta hemen yıne yapmıcam geçende gecikti biliyorsun(((