kızlarrrrr bakınn her hafttaa bri kişide yoğunlaşalımm bu haftaaa cetrinanınn çünkü onun yumurtlama haftasıı ona gönderlimm güzell enerjilerimizi güzell dualarımızı sonra büşranınn sonraaa ariverin yumrtlamam haftalarına göreee takipp edelimm yanında olalım arkadaşlarımızın böylece daha yakından destek vermiş oluruz :)
Kizlaaaarrr Busranin ov. Testleri bi bakar misin deneyimlilerrrrr :)
arkadaşlar merhaba yeni katıldım aranıza beni de listeye alırsanız sevinirim.Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah kimseyi evlat hasretiyle bırakmasın.. bat 15 ocak5 gün kaldı bekle bekle geçmiyor bat ten önce idrar testiyle öğrenen oldumu aranızda ? :26:
canım 10.gunde hıc cızgı yok ben mı yalnış goruuorum
canım en son gönderdiğimi koy sen?
canım çokk azz var
busracım sabahları ilk ıdrarınla yapmıosun demı testı..bıde sen kac gunde bır adet oluodun
yok canım 2. idrar saat 10.30 da yapıyorum 30 günde 1 oluyorum
28 eylül
28 ekim
27 kasım
1 ocak (stretn geckti sanırım)
oo daha erken ozaman canım snın cızgı koyulaşmaması normal yanı...anca 15 16 17 e koyulaşır
kübra nerdesın gelmedın bugun merakkta bıraktın bızııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı..kontrolemı gıttın yoksa
kübra nerdesın gelmedın bugun merakkta bıraktın bızııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı..kontrolemı gıttın yoksa
teldende yazdım ama yazmadı çok yoğun herhalde
hoşgeldin canım. benimde bat 15 ocak.ayneen yaa geçmiyo günler.5 gün kaldı Allahın izniyle.ama bugün kasıklarım ağrıyo aynı adet olacakkenki ağrı gibisende neler var