- Konu Sahibi tugbatugba01
-
Çok büyük yanlış yaptın! Kardeşinle konuşup delilleri toplayacaktın sonra ver mahkemeye al tazminatı. Şimdi gidip kardeşini ablan bana iftira atıyor diye inandırsa ne yapacaksınÇok kötüyüm. Deli gibi ağladım ağlıyorum. Görüştüm kadınla akrabamızın da gözetiminde. Ağzımdan hiç olmadık şeyler çıktı o sinirle belden aşağı laf ve bir sürü hakaret...
Sustu, şok oldu, ne diyeceğini bilemedi.
“Ben kocamın başını öne eğecek hiçbir şey yapmadım. Sevişmedim cinsellik yaşamadım” dedi.
Evli ayrılacak bir kızı var bana anlatıyordu dedi.
Zarf attım arabasına bindiğini bilmediğim halde; “arabaya binip nereye gittiniz bana söyle” dedim sıkıştırdım eve bıraktı dedi.
Kardeşim duysa ne yapar biliyor mu bıraktığını
Veya elin şerefsiziyle 40 dakika ne dertleştin sana mı kaldı dedim.
İşten ikisinin atılacağını söylediğimde pişkin şekilde, “ben kendim ayrılacam zaten canım merak etme” dedi.
Sizi konacaklar utanmazsınız siz.
Ya gider şu an kardeşime herşeyi anlatırsın ya da ben anlatırım. Yıkarım burayı seni mahvederim” dedim.
Konuşacağını söyledi. Ne tepki verecek bilmiyorum dedi ağladı.
İçimde olan herşeyi fazlasıyla kustum.
Şu an kardeşimi düşünüyorum. Onun zarar görmesini istemiyorum.
Çok büyük yanlış yaptın! Kardeşinle konuşup delilleri toplayacaktın sonra ver mahkemeye al tazminatı. Şimdi gidip kardeşini ablan bana iftira atıyor diye inandırsa ne yapacaksın
Ölümüne inkar edecek bundan sonra yalan iftira diyecek. kardeşin akıllı adamdır kalkıp haysiyetsiz biri için neden hapise girsin sen tane tane anlatacaktın birlikte plan yapacaktınız. Şimdi kadın herşeyi biliyor ona göre kendini sağlama alacak. Varsa birikmiş belki onun bile üstüne yatarKardeşim çekip vursa veya kendine zarar verse ne olacaktı peki?
Öyle birşey yapamaz.
Elimde mesaj var.
Konuşmasını da ses kaydına aldım.
Arabasına bindiğini konuşup dertleştiğini söylüyor ve kardeşimle konuşmayı kabul ettiğini söylüyor.
Şu an yan çiziyor ama o ayrı!
Herkes kadina anlat da anlat diye bir gaz veriyor. Kardesi katil olsa hayati hapiste gecse daha mi iyi olacak? Bence kizi korkut ve kardesibe anlatma.
İşte ben de bundan korkuyorum.
Askerden sonra anlatmak üzere benden zaman istiyor şu an.Üzülecek biliyorum diyor.
Nasıl kabul edeyim ama ben bunu?
Askerdeyken daha rahat hareket edecek nasılsa çok uyanıkmış yazık kardeşineİşte ben de bundan korkuyorum.
Askerden sonra anlatmak üzere benden zaman istiyor şu an.Üzülecek biliyorum diyor.
İşte ben de bundan korkuyorum.
böyle şeyler zaten dalga dalga yayılır mutlaka kulağına gelir kardeşinin aylarca saklanacak bir konu değil
malesef bu kadından size hayır yok ama bilemiyorum
Güzelim kadın niye asker sonrası diyor? Para için. Kardeşiniz zaten manevi olarak çökecek, maddi olarak da mı çöksün? Kardeşinizi biraz düşünse zaten aldatmaz, sadece kendini düşünüyor bu kadın. Siz kardeşinizi düşünün. Alın kardeşinizi bir psikiyatrist eşliğinde anlatın olanları. Kadın aklını kullanıyor, siz de kullanın biraz. Anlattıktan sonra da yollamayın o eve, yanında bulunun.İşte ben de bundan korkuyorum.
Şu an mesaj atmış bana. Anlatmaya niyeti yok
“Simdi soylemesem askerden gelirnce konussam uzulecek biliyorum askere gidecek askerden gelince konussam olmazmi bana sure zarfi tanısan”
Ne denir ya şimdi bu kadına!?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?