Erkek kardeşimi eşi aldatıyor

Çok büyük yanlış yaptın! Kardeşinle konuşup delilleri toplayacaktın sonra ver mahkemeye al tazminatı. Şimdi gidip kardeşini ablan bana iftira atıyor diye inandırsa ne yapacaksın

Çok büyük yanlış yaptın! Kardeşinle konuşup delilleri toplayacaktın sonra ver mahkemeye al tazminatı. Şimdi gidip kardeşini ablan bana iftira atıyor diye inandırsa ne yapacaksın

Kardeşim çekip vursa veya kendine zarar verse ne olacaktı peki?
Öyle birşey yapamaz.
Elimde mesaj var.
Konuşmasını da ses kaydına aldım.
Arabasına bindiğini konuşup dertleştiğini söylüyor ve kardeşimle konuşmayı kabul ettiğini söylüyor.
Şu an yan çiziyor ama o ayrı!

Keşke fikir sorduğunuz üzere cevapları dikkate alıp , kadınla değil de kardeşinizle konuşsaydınız. Şimdi kardeşinize söyleseniz de ilk olarak gidip onunla konuşmadığınız için hatalı olacaksınız. Bir an önce kardeşinize söyleyin. Kadındaki yüzsüzlüğe de pes.

Herkes kadina anlat da anlat diye bir gaz veriyor. Kardesi katil olsa hayati hapiste gecse daha mi iyi olacak? Bence kizi korkut ve kardesibe anlatma.

Ölümüne inkar edecek bundan sonra yalan iftira diyecek. kardeşin akıllı adamdır kalkıp haysiyetsiz biri için neden hapise girsin sen tane tane anlatacaktın birlikte plan yapacaktınız. Şimdi kadın herşeyi biliyor ona göre kendini sağlama alacak. Varsa birikmiş belki onun bile üstüne yatar

Herkes kadina anlat da anlat diye bir gaz veriyor. Kardesi katil olsa hayati hapiste gecse daha mi iyi olacak? Bence kizi korkut ve kardesibe anlatma.

İşte ben de bundan korkuyorum.
Askerden sonra anlatmak üzere benden zaman istiyor şu an.Üzülecek biliyorum diyor.
Nasıl kabul edeyim ama ben bunu?

Askerden sonra anlatmak üzere benden zaman istiyor şu an.Üzülecek biliyorum diyor.

Bunu güzel bir şekilde anlatırsanız kontrol sizde olur. Olay korktuğunuz noktaya gelmez. Bu kapatabileceğiniz bir konu değil. Gizlemeniz de doğru değil. O nedenle söylemeniz lazım. eşine bırakırsanız gerçek şekilde anlatmayabilir. İnsiyatifi ona bıraktınız. Ve arkadaşların da dediği gibi, bir de maddi kayıplar yaşatabilir.

Askerdeyken daha rahat hareket edecek nasılsa çok uyanıkmış yazık kardeşine

böyle şeyler zaten dalga dalga yayılır mutlaka kulağına gelir kardeşinin aylarca saklanacak bir konu değil
malesef bu kadından size hayır yok ama bilemiyorum

O sana anlatan kişiyi yanina al.karseşini bir yere cagır buluşun.ve o kişi anlatsin.sen yanlarinda dur. Kardeşin 28 yaşında adam. Gerisine ne yapacağını kendisi karar versin. En azından daha fazla kaldırılmadan bir an önce öğrensin önlemini alsın

Ha bi de kardeşin ile buluşacağın zaman kardeşini uyar. buluşacağımızi sakın kesinlikle eşine söyleme haberi olmasın .geldiğinde sebebini anlarsın de ki eşi seninle buluşacağını öğrenip alavere çevirmesin

Güzelim kadın niye asker sonrası diyor? Para için. Kardeşiniz zaten manevi olarak çökecek, maddi olarak da mı çöksün? Kardeşinizi biraz düşünse zaten aldatmaz, sadece kendini düşünüyor bu kadın. Siz kardeşinizi düşünün. Alın kardeşinizi bir psikiyatrist eşliğinde anlatın olanları. Kadın aklını kullanıyor, siz de kullanın biraz. Anlattıktan sonra da yollamayın o eve, yanında bulunun.

Son düzenleme:
Şu an mesaj atmış bana. Anlatmaya niyeti yok

“Simdi soylemesem askerden gelirnce konussam uzulecek biliyorum askere gidecek askerden gelince konussam olmazmi bana sure zarfi tanısan”

Ne denir ya şimdi bu kadına!?

söyle bence şimdiden kardeşin başkasından öğrense senin bildiğini bilse sana kızar demedin diye. Ayrıca ahlaksızlıktan eve de kağıt gelecekmiş işten, zaten öğrencek Bu arada kardeşini daha çok aldatmasın

Kadına uzaklaşmasını ortadan bir süre kaybolmasını söyler, kardeşimi eve çağırır anlatırdım. Evden de göndermezdim. Her şeyi ben anlatırdım kardeşime. Bana gelen mesajı da gösterirdim. Değmez, sakın bir şey yapma , hayatına yazık olur, belli ne olduğunu diye sürekli destek olurdum. Gerekirse işten bir süre izin alırdım kardeşime de aldırtırdım. Uzaklaşırdım onunla beraber. Onunla oturur ağlardım o kendine gelene kadar. Tüm bağını kopartır öyle bir kadınla aynı evde kalmasına müsade etmezdim. Affederse kendi bilir o ayrı tabi. Sanmam ama afdedeceğini, eşinin adı çıktı artık herkese yayılır yaptığı. Ben doğru dürüst tanımadığım insanların eşlerinin aldatmalarını bile duyuyorum, bana kadar geliyor dedikodusu yani.

Ben olsam kardeşimin göz göre göre aldatılmasına asla izin vermezdim. Çok zor bir durum tabii,ama aldatılmaktan daha zor olamaz .

Ben olsam soylerdim.
Kardesimin yalan bir hayati aylarca yasamasina vicdanim el vermezdi.

Şu anda midenizin bulandigi gelininizi askerlik boyunca sevmeye özlemeye devam edecek. Bir yalani yasayacak bilmeden bilemeden...
Ve zamaninda ona bu gercegi soylemediginiz icin gūveni sarsilacak.
Belki baskalarindan duyacak ve bu daha onur kirici olacak.
Zaten uzun sure gizli kalamaz bazi kisiler biliyormus.
Hem cinsellik sevisme olayi yok diye olay da epey yumusatilir(!)
Aldatmadan ziyade flörtlesmeye indirgenir.

Erkekler de aldatip aldatip eslerinin ayaklarina kapanip af dileyince affediliyorlar.
Bence gelinde o potansiyel var kendini affettirebilir

ne desem bilemedim soylesen bi dert soylemesen bi dert
ama asama asama ben olsam ne yapardim soyleyim sana =>
once bunu iyice arastirirdim elimde delil olmasini saglardim.delilim yokken kardrsime soyleyemezdim cunku ne malum bana iftira atiyosun abla esim oyle sey yapmaz derse.
eljmde delil olunca once o kizi bi kenara cekerdim bak boyle boyle elimde kanitlar var kardesimden ayrilacaksin tipis tipis yoksa bunlari kardesime veririm tek kardesime vernekle de kalmam herkese gosteririm seni rezim ederim derdim.o yellozun da bi taraflari tutusurdu eminim
kardesin askere gitcek bi de sakin kardesine simdi soyleme sakin.bi de erkek sonucta altadilgini duyunca karisina zarar vermek isteyebilir Allah korusun kardrsin basina o yelloz icin bela almasin.sen isini kizla hallet elinde bi kanit olmadan da sakin kimseye ses etme benden soylemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…