- 7 Ekim 2017
- 50
- 29
- 3
- 37
- Konu Sahibi tugbatugba01
-
Neden kardeşinize değil de bu olayı size söylemişler onu anlamadım?
önceki kısa eviliğin konu ile alakasını çözemedim. orda çirkin bi yaklaşımınız var.
ortada kanıt varsa kardeşine söyle. dünyanın sonu değil ya.
Ay millet de ne meraklı ortalığı karıştırmaya. Siz de kimse söylemeden kardeşinize söyleyin. Neden zor olsun ki?Keşke ona söyleselerdi.
Ben ne yapacağımı bilmiyorum.
Çok üzülür yıkılır mahvolur diye.
Ablası olarak bana söylemenin daha mantıklı olduğunu düşünmüş.
Bana söyleyen kişinin annesi dün annemi arayıp söylemeyi denemiş ama annem beyin ameliyatlı ve kalp hastası cesaret edememiş.
buradaki çoğu aldatılan kadının kocası gibiymiş o kadın. yani doğası öyleymiş, yazık çok pişmansa bir şans daha verilmeli bence
Erkeğin aldatması kadar kadının aldatması da kabul edilir bir şey değil.
Kardeşinizin bilmeye hakkı var zor olacak ama yalanlarla da yaşayamaz ki.
Eninde sonunda çıkar ortaya çok çocuk olunca daha mı iyi olur her şey.
Daha önce evlilik yapması söylemiş zaten o kimseyi ilgilendirmez sonuçta bilerek kabul etmişsiniz.
Para davasından önce kardeşinizin psikolojisini düşünün iş yerini arayıp ona söyleyin diyin.
Ay millet de ne meraklı ortalığı karıştırmaya. Siz de kimse söylemeden kardeşinize söyleyin. Neden zor olsun ki?
Size değil kardeşinize söylemeleri gerekirdi.Üzülür diye üstü örtülmez böyle bir durumun.Diğer aldatılanlara dediğimin aynısını söylüyorum.Yine yapacak.Affetmesin.İnşallah bir kere daha denesin dememi beklememişsinizdir zira bugün herkes o kafada.
Kardeşim güçsüz ve çok aşık kaldıramaz diye korkuyorum.
Yoksa bence boşanmalı.
Ben nasıl izah edeceğim konusunda yöntem konusunda yönümü şaşırmış durumdayım
Kardeşinizin bilmeye hakkı var sonuçta aldatılan,aptal yerine konan o siz değilsiniz.Konuşmayı aralarında yapmaları lazım,kararı kendisinin vermesi lazım.Sizin ''bir daha yapmayacağım''ları duymanızın bir anlamı yok bana göre.
buradaki çoğu aldatılan kadının kocası gibiymiş o kadın. yani doğası öyleymiş, yazık çok pişmansa bir şans daha verilmeli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?