Erkek kardeşimi eşi aldatıyor

kesinlikle söyleyin bende çok aşıktım çokta sessiz içime kapanık evli olduğum şehirde yapayalnızdım eşimden başka kimsem yoktu başımda onun açtığı kredi borçları vardı aldatıldığımı öğrendim ertesi gün adıma olan arabayı sattım borçlarımı kapattım tırı dayadım kapıya aldım eşyalarımı aldım çocuğumu bıraktım onu birbaşına.....güçsüz sandığımız insanlar bizden güçlü çıkabilirler. alacağı tazminatı ona kaptırmadan anlatın olanları....

Yok yaaa XL biri madem pişman gelin bir şans daha verilebilir demişte :halay: Konu sahibi ona istinaden yazmış:işsiz:

XL sensin, ironi var orada ironi!
sabahtan beri açılan aldatma konularında kadınların kocalarının erkektir, onun doğası böyle bir şans ver ama diye nasıl aklandığını görmedin herhalde!

XL sensin, ironi var orada ironi!
sabahtan beri açılan aldatma konularında kadınların kocalarının erkektir, onun doğası böyle bir şans ver ama diye nasıl aklandığını görmedin herhalde!

Kusura bakmayın. Yüzyüze olmayınca ve hiçbir belirteç (emoji vs) olmayınca farkedemedim. Evet azınlıkta olsalarda gördüm ne yazık ki. XL hiç değilim bu arada.

Ben olsam kardesimin aptal yerine konmasina asla izin vermezdim keza birdaha yapmayacağının bir garantisi yok bilmeye hakkı var

Kesinlikle söyle kardeşine bunları bilmeye hakkı var
İlk başta eşi ile konuşsan ne değişecek ki ya inkar eder yada ben kardeşini çok seviyorum diye ağlar ikiside sonucu değiştirmemeli

Yani aileme ve kardeşime hiçbir şey anlatmayıp kapatmalı mıyım?
Bu içime sinmeyecek sanırım.
Bugün bunu yapan kardeşiniz askere gittikten sonra daha kötüsünü yapar bence ama söyleseniz kardeşinizin kafası dalgın gidecek askere söylemezseniz gelininiz ortamı boş bulup bildiğini okuyacak ama bence uzaktan izleyin şimdilik kardeşinize söylemeyin askerlikte insanın kafasının rahat olması lazım allah korusun kendine zarar vere bilir gelininizle konuş kardeşinizinde askerden dönmesini bekleyin derim

Kardesinize haksizlik yapilmasina asla izin vermemelisiniz.

Kadin ya da erkek hic farketmez. Ortada bir aldatma var. Aldatmanin telafisi olmaz bana gore.

Kardesinize mutlaka soylemelisiniz.

Allah muhafaza ya boyle bir sey yasasam kadinla konusmazdim bile. Neyi konusacaksiniz ki? Yaziktir gunahtir. Kardesiniz askere gittiginde o kadin kardesinizin yatagina almayacak mi adami? Bu kadar enayi yerine koyabilir misiniz? Hemen konusun bence kardesinizle. Boyle bir durumu abim duysa ve emin olur olmaz soylemese, bekledi diye bile kizarim. Soylemezse zaten silerim, tamamen biter benim icin.

Kardeşine söyle .. boşansınlar hiç yıkılır fln deme. Bizm başımıza gelse ne kadar üzülsekte bilmek isterz. Kardeşini saf yerine koymasın.
Bide aldatma var aldatma var. Sadece msjlaştılarsa nyse ama aşkımlı canımlı konuştularsa bu kadın kardeşini hakediyor mu bunu düşün.
Konunun devamını dört gözle bekliyorum :confused:

Yani aileme ve kardeşime hiçbir şey anlatmayıp kapatmalı mıyım?
Bu içime sinmeyecek sanırım.
Bence çok da üstünde düşünmeyin. Kardeşinize anlatın. Çok yıkılacak bir durum yok gelininiz kardesiniz sonuçta herkesin kendi hayatı yani. Kardesiniz ne yapacagina kendisi karar versin hatta bir an önce söyleyin ki askere gidinceye kadar toparlasin kararını versin .Eğer askerde baskasindan falan ogrenirse daha kötü olur onun adına

Kararsız kalmakta çok haklısınız , çok zor bir durum sizin için ancak bu durumu kardeşinizin bilmesi gerekiyor , ve kararı kardeşiniz versin. Gelininizle konuşmayın bu konuyu kardeşinize anlatın her ne olursa olsun, ancak son cümleniz çok can acıtıcı , daha önce evlenmiş olmasıyla konunun alakası nedir ? İkinci kez evlenenler aldatıyor mu ? Ben de ikinci evliliğimi yaptım bakış açınızı hiç beğenmedim.

Çok kötüyüm. Deli gibi ağladım ağlıyorum. Görüştüm kadınla akrabamızın da gözetiminde. Ağzımdan hiç olmadık şeyler çıktı o sinirle belden aşağı laf ve bir sürü hakaret...
Sustu, şok oldu, ne diyeceğini bilemedi.
“Ben kocamın başını öne eğecek hiçbir şey yapmadım. Sevişmedim cinsellik yaşamadım” dedi.
Evli ayrılacak bir kızı var bana anlatıyordu dedi.
Zarf attım arabasına bindiğini bilmediğim halde; “arabaya binip nereye gittiniz bana söyle” dedim sıkıştırdım eve bıraktı dedi.
Kardeşim duysa ne yapar biliyor mu bıraktığını
Veya elin şerefsiziyle 40 dakika ne dertleştin sana mı kaldı dedim.
İşten ikisinin atılacağını söylediğimde pişkin şekilde, “ben kendim ayrılacam zaten canım merak etme” dedi.
Sizi konacaklar utanmazsınız siz.
Ya gider şu an kardeşime herşeyi anlatırsın ya da ben anlatırım. Yıkarım burayı seni mahvederim” dedim.

Konuşacağını söyledi. Ne tepki verecek bilmiyorum dedi ağladı.

İçimde olan herşeyi fazlasıyla kustum.

Şu an kardeşimi düşünüyorum. Onun zarar görmesini istemiyorum.

Ayni şeyi yaşiyor olsanız ne düşünürsünüz? Ablasınız siz böyle bir şeyi saklayamazsınız,saklamamalisiniz... Ki bence aldatılan herkesin bilmeye hakki var...

Ay ben olsam ortalığı birbirine katardım.
Kendi kardeşimin başına böyle bi şey geldiğini düşündümde o karısını affetse onuda parçalardım.

Çok kötüyüm. Deli gibi ağladım ağlıyorum. Görüştüm kadınla akrabamızın da gözetiminde. Ağzımdan hiç olmadık şeyler çıktı o sinirle belden aşağı laf ve bir sürü hakaret...
“Ben kocamın başını öne eğecek hiçbir şey yapmadım. Sevişmedim cinsellik yaşamadım” dedi.
Zarf attım arabasına bindiğini bilmediğim halde; “arabaya binip nereye gittiniz bana söyle” dedim sıkıştırdım eve bıraktı dedi.
İşten ikisinin atılacağını söylediğimde pişkin şekilde, “ben kendim ayrılacam zaten canım merak etme” dedi.
Ya gider şu an kardeşime herşeyi anlatırsın ya da ben anlatırım. Yıkarım burayı seni mahvederim” dedim.

Kardeşine nasıl bir şekilde anlatacak bakalim ! ?sizde orda olun.

Kardeşine nasıl bir şekilde anlatacak bakalim ! ?sizde orda olun.

Şu an mesaj atmış bana. Anlatmaya niyeti yok

“Simdi soylemesem askerden gelirnce konussam uzulecek biliyorum askere gidecek askerden gelince konussam olmazmi bana sure zarfi tanısan”

Ne denir ya şimdi bu kadına!?

Malesef cinsellik yaşayıp yaşamadıklarını o ikisinden başkakimse bilemez ve böyle bir şey olduysa da aynı şeyleri söyleyecekti
Adam da boşanma aşamasındaymış
Neyse siz konuşmuşsunuz artık daha ne yapacaksınız
Bence sizin gelin şuan isyerinde herkesin ona cephe aldığından, arkasından dedikodu yaptığından, oradan ayrılmak istediğinden vs. girecek konuya
Allah kolaylık versin size, şu insanları hidayete erdirsin ne diyeyim

Malesef cinsellik yaşayıp yaşamadıklarını o ikisinden başkakimse bilemezve böyle bir şey olmuş olsa da aynı şeyi söyleyecekti
Adam da boşanma aşamasındaymış
Neyse siz konuşmuşsunuz artık daha ne yapacaksınız
Bence sizin gelin şuan isyerinde herkesin ona cephe aldığından, arkasından dedikodu yaptığından, oradan ayrılmak istediğinden vs. girecek konuya
Allah kolaylık versin size, şu insanları hidayete erdirsin ne diyeyim

Öyle bir cesareti bile yok.
Askerden sonraya ertelemek istiyor.
Çok üzülecek diyor.
Onu bu kadar düşünüyordun madem, nasıl bunu yaşattın pislik!?

Back