- 3 Nisan 2014
- 36.142
- 147.331
- 798
- Konu Sahibi tugbatugba01
-
İtiraf ettirmek istedim ama etmedi.
Birlikteliği kabul etmiyor. Dertleştiğini telefonda görüştüğünü arabaya bindiğini kendisini eve bıraktığını kabul ediyor.
Bunu anlatacak ve işten bu yaşananlar nedeniyle ayrılmak istediğini söyleyecek.
Bunu yapamıyor açıklayamıyorsan da “Ben yapamıyorum senden ayrılmak istiyorum” de çık git hayatından dedim en son olarak.
Pisliğini öğrenmez ama hayatından defolur diye düşündüm.
Ona söyleyeceğine kardeşine söyle en azından 1 kere yıkılır. İlerde muylaka öğrenecek o zamanda ablasının da ağız birliği etmiş gibi davranmasıyla daha çok yıkılır. Hadi bunları geçtim, gelin hanfendinin zaten yapıp bildiği bişeyi niye tekrar kendisiyle konuşuyorsunuz? Kardeşe yazık yaaBugün sabah öğrendiğimden beri nefes alamıyor yaşamıyorum.
Kardeşim 1.5 yıllık evli. Borçla harçla çok zor evlendiler. Daha 28 yaşında.
1 saat önce öğrendim ki karısının iş yerinden evli bir adamla ilişkisi varmış. Şu an sadece ben biliyorum. İş yerinde, işe de girmesine vesile olan bir aile dostumuz bugün beni arayıp bana açıkladı. İftira diye düşünmek istemiş ortalık çalkalanıyormuş ama şirket telefonunda konuşma kayıtları varmış ve zaten durum ayyuka çıkınca itirafta bulunmuş “pişman olduğunu kardeşimi sevdiğini ve vazgeçmeyeceğini” anlatan bir mesaj atmış “aramızda kalsın” demiş. Mesajı bana gönderdi.
Kardeşim 1 Kasımda askere gidiyor. İşinden de tazminat alacak. Dostumuz bu kadına vermesin parayı yazık 8 yıllık emeği var çocuk ayakta çalıştı senelerde günde 12 saat borçla evlendi kaldırılmasına izin verme dedi.
Ben şimdi bu akşam kardeşimin eşiyle konuşacağım. Yanımızda bir akrabamız olacak bir tek ona anlattım konuyu. Kimseye söyleme, sakin ol bir konuşalım dedi. Annem hasta beyin ameliyatı olmuş bir kadın.
Kardeşime söylesem yıkılır babama söylesem felaket.
Bu konuda bana bir yol gösterin.
Ben bir bayanım ama daha güçlüyüm kardeşim çok hassas ve kırılgandır.
beni mahveden bu şey onu ne yapar kimbilir?
(Bu arada; kardeşimin eşi kardeşimden önce kısa bir evlilik yapmış. Ve bunu sadece annem babam ben ve kardeşim biliyoruz. Babam çok diretti istemedi hiç içine sinmemişti. Ve şimdi bu yaşananlar...)
hah son yazdığınız oldu. bu teklifi yaptıysanız mantıklı.
ama diğer türlü bence sizin söylemeniz daha iyi kardeşinize hem destek olursunuz hem akıl verirsiniz fevri bir harekette bulunamaz .
Iyi soyleme o zaman kardesine. Zaten geline topu atmissin sorumluluktan kurtulmak icin.İtiraf ettirmek istedim ama etmedi.
Birlikteliği kabul etmiyor. Dertleştiğini telefonda görüştüğünü arabaya bindiğini kendisini eve bıraktığını kabul ediyor.
Bunu anlatacak ve işten bu yaşananlar nedeniyle ayrılmak istediğini söyleyecek.
Bunu yapamıyor açıklayamıyorsan da “Ben yapamıyorum senden ayrılmak istiyorum” de çık git hayatından dedim en son olarak.
Pisliğini öğrenmez ama hayatından defolur diye düşündüm.
yayilsa da onun bunun duymasi farkli aldatilan adamin duymasi farkli amaBir kere yayılmış bu durum.
Sonunda duyacak zaten...
duymayacak olsa,
Kardeşinin eşine,
hemen hayatından çıkıyorsun, anlaşmalı boşanma, 5 kuruş almadan defolup gideceksin desin.
Kardeşi de en fazla terkedildiğine üzülür.
Ama saklı kalacak bir şey değil.
Kimseyi enayi yerine koymaya gerek Yok
yayilsa da onun bunun duymasi farkli aldatilan adamin duymasi farkli ama
haberlerde goruyoruz birde konu sahibi kardrsini bizden daha iyi taniyo yani kiisiligi nasil sinirli biri mi uysal naif viri mi ona gore de karar vermek lazim
bence bu iş kardrse duyurulmadan da halledilir.
o da yukarda yazdigim gibi konu sahibi elinde kanitla gidecek o yellozla konuscak 'elimde kanitlar var birakacaksin kardesimi birakmazsan bunlari cumle aleme gosteririm rezil ederim seni ne diyosun nasil yapiyosun bilemem kavga cikart bisey yap ayril' demeli.e o kadinda zatem korkar ayrilmak ister eminim bunca pislikten sonra
ama gercekten yazik olur o cocuga hem askere gitcek hem karisinin aldattigini da ogrenirse psikolojisi mahvolur ne yapcagini da az cok haberlerde goruyoruz bizm Türk erkeleri boyle haber karsisinda eli kolu bagli duramaz cunku...
Zamanlama cok kotu askere gıtmeyecek olsa syle kardesıne derdım ama sylemeden de olmaz acılen kardesıne anne ve babana sylemelısın elden duyacagına senden duysunlar sonucta bırgun duyacaklar ve ortada kardesının haysıyet ve namusu soz konusu ıs yerı calkalanıyormus mıllet kardesının araksından atıp tutacak sakın kardesını o duruma dusurme syle. Allah herkesı merhametlı kımselerle karsılastrsın
hamilelik insallah yoktur o kismi hic dusunmedim ama ben olam bende guvenmem dna yi da sakin ozelden istetme eger oyle bi halt yediyse devletten istetO kadınla yaşarsa da yazık olur.
Şimdi hamile olduğunu duysam ben mutlaka DNA isterim.
Böyle şüpheli güvensizlik oluşturmuş bir kadından kardeşimin çocuğu olsun istemem.
Hayatına kendine yazık.
Bir şekilde bitmek zorunda.
Kardeşim güçsüz ve çok aşık kaldıramaz diye korkuyorum.
Yoksa bence boşanmalı.
Ben nasıl izah edeceğim konusunda yöntem konusunda yönümü şaşırmış durumdayım
hamilelik insallah yoktur o kismi hic dusunmedim ama ben olam bende guvenmem dna yi da sakin ozelden istetme eger oyle bi halt yediyse devletten istet
tabiki kardrsin bu pislikle birlikte yasamicak sen zaten bu kadinla iyi dilden sakin konusma ben seni yerinde olsam simdi mesaj atardim mesela konusmamiz lazim derdim bulusalim derdim hadi bulustuk diyelim ne yapmayi dusunuyosun bak kardesimi birakacaksin nasil yaoarim nasil ederim ben bilmem yoksa seni rezil ederim elimde kanitlar var derdim ve bu konustuklarimi kayit altina alirdim ne olur ne olmaz...bi de akrabayi sunu bunu karistirmayin olay daha cok buyur kardrsin duymadan olayi temizce bitirmeyi saglamalisin
bu kadinla kesin dilden konus ipleri bu kadinin eline verme sakin kardesim sahipsiz degil de seni mahvederim de kayot et konusmalari bi dahakine sonra dinlet o kadina bak boyle boyle agzindan lafi alirim senin de.agzinda laf al.bosnmakta ne var yellozun isine gelmiyo aldatmayi bilen ayrilmayi da bilir istese bi kavga cikartir ayrilmak istiyorum der biter olay
cnm gozunu karartmis kardesini aldatmis bu halti yiyen bi kadinin Allah korkusu yok demektirKafası entrikaya çalışan bir kadın değil.
Böyle birşeyi nasıl yaptı niye yaptı aklım almıyor.
Kafası entrikaya çalışsa kanıt bırakacak mesajı atmazdı.
Açar kadınla konuşurdu.
Aptal, nasıl yaptı bunu ya!
Arkadaşlara katılıyorum, ilk patlama anını sizin yanınızda geçirmeliydi.
Şöyle örnek vereyim, yıllar önce eşimin belki de anlık sinirle elini kana bulayacağı (Allah korusun) bir durum yaşadık karşıdaki insanla aynı evin içindeydi. Eşimi bir süre bir yere kilitledim onun uzaklaşmasını bekledim sonra tabi tutamadım. Hepsi 3-4 dk içinde oldu.
Günlerce yüzüme bakmadı beni tuttun elini kolunu sallaya sallaya gitmesine müsade ettin diye.
Günlerce evinin etrafında dolandı, o evden çıkmadı.
Aradan aylar aylar geçtikten sonra, iyiki beni o andaki sinirimle başbaşa bırakmadın sonunu düşünemiyorum dedi.
Onları asla başbaşa bırakmayın. Yanına yaklaşmasına müsade etmeyin. Söyleyin ama bir yandan da eşine kendini koruma altına almasını söyleyin. Bu o kızı korumak için değil, kardeşinizin hayatını mahvetmemesi için.
Birde askere gitmeden psikolojik yardım aldırın ve bunu askeriyeye bildirin. Eline silah geçecek Allah muhafaza buhran anında neler olacağını kimse bilemez oranın psikolojisiyle.
Zor günler bekliyor sizi, Allah yardımcınız olsun.
Konu o kadar derin ki, çekip vursa Allah korusun çok büyük hafifletici sebep sayılırdı. Dile bile getirilemeyecek birşey maalesef.İyiki tutmussunuz Allah korumuş gerçekten. Ne oldu da bu kadar gözü karardı?
Benim esimde konu namus ve evlat olursa gözü kimseyi görmez . O konu da affi ve sabri yoktur.
Neden askerden sonra kardeşin işten ayrılacakmış tazminat alıp onuda ev için verecekmiş kendisine ait olmayan ev için buna razı gelmeyin vermesin o parayı geleceği için kendisinde kalsın.Şu an mesaj atmış bana. Anlatmaya niyeti yok
“Simdi soylemesem askerden gelirnce konussam uzulecek biliyorum askere gidecek askerden gelince konussam olmazmi bana sure zarfi tanısan”
Ne denir ya şimdi bu kadına!?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?