- 15 Mart 2017
- 152
- 330
- 53
- 37
- Konu Sahibi tugbatugba01
-
Yok yaaa XL biri madem pişman gelin bir şans daha verilebilir demişteKonu sahibi ona istinaden yazmış
buradaki çoğu aldatılan kadının kocası gibiymiş o kadın. yani doğası öyleymiş, yazık çok pişmansa bir şans daha verilmeli bence
buradaki çoğu aldatılan kadının kocası gibiymiş o kadın. yani doğası öyleymiş, yazık çok pişmansa bir şans daha verilmeli bence
Orda ince bi msj vardi da siz mesaji almamissniz sanirimYok yaaa XL biri madem pişman gelin bir şans daha verilebilir demişteKonu sahibi ona istinaden yazmış
XL sensin, ironi var orada ironi!
sabahtan beri açılan aldatma konularında kadınların kocalarının erkektir, onun doğası böyle bir şans ver ama diye nasıl aklandığını görmedin herhalde!
Bugün bunu yapan kardeşiniz askere gittikten sonra daha kötüsünü yapar bence ama söyleseniz kardeşinizin kafası dalgın gidecek askere söylemezseniz gelininiz ortamı boş bulup bildiğini okuyacak ama bence uzaktan izleyin şimdilik kardeşinize söylemeyin askerlikte insanın kafasının rahat olması lazım allah korusun kendine zarar vere bilir gelininizle konuş kardeşinizinde askerden dönmesini bekleyin derimYani aileme ve kardeşime hiçbir şey anlatmayıp kapatmalı mıyım?
Bu içime sinmeyecek sanırım.
Bence çok da üstünde düşünmeyin. Kardeşinize anlatın. Çok yıkılacak bir durum yok gelininiz kardesiniz sonuçta herkesin kendi hayatı yani. Kardesiniz ne yapacagina kendisi karar versin hatta bir an önce söyleyin ki askere gidinceye kadar toparlasin kararını versin .Eğer askerde baskasindan falan ogrenirse daha kötü olur onun adınaYani aileme ve kardeşime hiçbir şey anlatmayıp kapatmalı mıyım?
Bu içime sinmeyecek sanırım.
Kardeşine nasıl bir şekilde anlatacak bakalim ! ?sizde orda olun.Çok kötüyüm. Deli gibi ağladım ağlıyorum. Görüştüm kadınla akrabamızın da gözetiminde. Ağzımdan hiç olmadık şeyler çıktı o sinirle belden aşağı laf ve bir sürü hakaret...
Sustu, şok oldu, ne diyeceğini bilemedi.
“Ben kocamın başını öne eğecek hiçbir şey yapmadım. Sevişmedim cinsellik yaşamadım” dedi.
Evli ayrılacak bir kızı var bana anlatıyordu dedi.
Zarf attım arabasına bindiğini bilmediğim halde; “arabaya binip nereye gittiniz bana söyle” dedim sıkıştırdım eve bıraktı dedi.
Kardeşim duysa ne yapar biliyor mu bıraktığını
Veya elin şerefsiziyle 40 dakika ne dertleştin sana mı kaldı dedim.
İşten ikisinin atılacağını söylediğimde pişkin şekilde, “ben kendim ayrılacam zaten canım merak etme” dedi.
Sizi konacaklar utanmazsınız siz.
Ya gider şu an kardeşime herşeyi anlatırsın ya da ben anlatırım. Yıkarım burayı seni mahvederim” dedim.
Konuşacağını söyledi. Ne tepki verecek bilmiyorum dedi ağladı.
İçimde olan herşeyi fazlasıyla kustum.
Şu an kardeşimi düşünüyorum. Onun zarar görmesini istemiyorum.
Kardeşine nasıl bir şekilde anlatacak bakalim ! ?sizde orda olun.
Çok kötüyüm. Deli gibi ağladım ağlıyorum. Görüştüm kadınla akrabamızın da gözetiminde. Ağzımdan hiç olmadık şeyler çıktı o sinirle belden aşağı laf ve bir sürü hakaret...
Sustu, şok oldu, ne diyeceğini bilemedi.
“Ben kocamın başını öne eğecek hiçbir şey yapmadım. Sevişmedim cinsellik yaşamadım” dedi.
Evli ayrılacak bir kızı var bana anlatıyordu dedi.
Zarf attım arabasına bindiğini bilmediğim halde; “arabaya binip nereye gittiniz bana söyle” dedim sıkıştırdım eve bıraktı dedi.
Kardeşim duysa ne yapar biliyor mu bıraktığını
Veya elin şerefsiziyle 40 dakika ne dertleştin sana mı kaldı dedim.
İşten ikisinin atılacağını söylediğimde pişkin şekilde, “ben kendim ayrılacam zaten canım merak etme” dedi.
Sizi konacaklar utanmazsınız siz.
Ya gider şu an kardeşime herşeyi anlatırsın ya da ben anlatırım. Yıkarım burayı seni mahvederim” dedim.
Konuşacağını söyledi. Ne tepki verecek bilmiyorum dedi ağladı.
İçimde olan herşeyi fazlasıyla kustum.
Şu an kardeşimi düşünüyorum. Onun zarar görmesini istemiyorum.
Malesef cinsellik yaşayıp yaşamadıklarını o ikisinden başkakimse bilemezve böyle bir şey olmuş olsa da aynı şeyi söyleyecekti
Adam da boşanma aşamasındaymış
Neyse siz konuşmuşsunuz artık daha ne yapacaksınız
Bence sizin gelin şuan isyerinde herkesin ona cephe aldığından, arkasından dedikodu yaptığından, oradan ayrılmak istediğinden vs. girecek konuya
Allah kolaylık versin size, şu insanları hidayete erdirsin ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?