- 3 Mart 2025
- 205
- 193
- 18
- 42
3 ay izinde evlerinde kaldık. Orada eşimin odasında kalıyorduk. Sonuçta artık evli ve eşiyle kalıyor orada. Ama hala sanki bekarmışta elini kolunu sallayarak her şeyi yapmaya hakkı var gibi davranıyor. Evden çıkıyoruz bi geliyoruz odada neyimiz var neyimiz yok düzenliyorum diye yerlerini değiştirmiş. Yani soruyorum kapalı bir bavulun neyini toparlarsınız ?
Gerektiği gibi bu gün ayar vermezseniz, ilerde doğan çocuğunuza nasıl müdahalelelerde bulunacak siz düşünün?
Ben bu kadar mezhebi geniş değilim, benim alan ve sınırlarıma saygı göstermeyen her kim olursa olsun haddini bildiririrm.
Bunun en büyük sebebi çok zamanında canım yandı, 13 senelik evliyim.
Keşke 'aman kırılmasın' dediklerimi umursamayıp daha erken alsaydım bu kararları diye de pişmanım açıkçası.
En azından daha erken kavuşurdum huzurlu hayatıma.
Herşey bir yana, uzak şehirlerde yaşıyor olmanız avantaj.
Kim kimi doldurdu umursamayın, hakkınızda veya gıyabınızda duyduğunuz herhangi bir şeyi de cevapsız bırakmayın.
Biri laf sokuyorsa aileden ardını arayıp aslını anlatın, o zaman insanlar sizin ne kapasitede olduğunuzu anlar.
Yorucu, yeri gelince üzücü ama kesin çözüm.
Aksi halde, onu mu dolduracak, buna mı biletecek, aman şimdi sesimi çıkartmayayım ile geçecek bir durum değil bu.
Hayatınızı içten içten emmeye, huzurunuzu kaçırmaya meyilli bu kadın.
Oğlunu da o kadar düşünmeyen bir insandan ben herşeyi beklerim doğrusu.