Erkek kardeşimi eşi aldatıyor

arkadaslar erkek adama karin seni aldatiyo denir mi Allah askina ya...
biraz mantikli fikir verin bu konu cok riskli ya kendine zarar verirse ya gidip elini kana bularsa igrenc karisi icin
cocuk askere gitcek bi de

Kardeşinizle konuşmadan eşi ile konuşarak yanlış yapmışsınız.
Kardeşinize bir an önce anlatın durumu. Mümkünse hemen şimdi.
Emin olmak istedim, onu yoklamak istedim o yüzden önce eşinle konuştum, bunlar da kanıtlar diyin.
Sonra da bırakmayın, ayrılmasın yanınızdan.
Eşine söyletmek daha büyük bir risk değil mi?
Adam asıl o zaman cinnet geçirir karşında duruyor kadın.
Sizden duyması daha uygun.
Zor bir durum ama kaçarak bir şey çözülmüyor.
Üzülecekse eşi söylediğinde de üzülecek. Her şekilde paramparça olacak.

Ha bi de kardeşin ile buluşacağın zaman kardeşini uyar. buluşacağımızi sakın kesinlikle eşine söyleme haberi olmasın .geldiğinde sebebini anlarsın de ki eşi seninle buluşacağını öğrenip alavere çevirmesin

Benim birlikteliğim yok diyor ısrarla mesaj atıyor askerden sonra anlatayım üzülür diye.
“Askerdeyken daha rahat mı görüşeceksin birliktesin değil mi o adamla” dedim
Değilim yemin ederim diyor.
O zaman görüşme kaydının deşifresini alalım dedim
Benim kimseden korkum yok diyor.
Annesinin evine misafirliğe gittiler bu akşam.
Annesi düzgün bir kadın gördüğüm kadarıyla keşke biraz annesi gibi olsaymış.
“Bu akşam kardeşime birşey anlatmayacağım
Sen Annene anlat en doğrusuyla zaten öğrenecekler” dedim.

arkadaslar erkek adama karin seni aldatiyo denir mi Allah askina ya...
biraz mantikli fikir verin bu konu cok riskli ya kendine zarar verirse ya gidip elini kana bularsa igrenc karisi icin
cocuk askere gitcek bi de

Bir kere yayılmış bu durum.
Sonunda duyacak zaten...
duymayacak olsa,
Kardeşinin eşine,

hemen hayatından çıkıyorsun, anlaşmalı boşanma, 5 kuruş almadan defolup gideceksin desin.

Kardeşi de en fazla terkedildiğine üzülür.

Ama saklı kalacak bir şey değil.
Kimseyi enayi yerine koymaya gerek Yok

Çok kötüyüm. Deli gibi ağladım ağlıyorum. Görüştüm kadınla akrabamızın da gözetiminde. Ağzımdan hiç olmadık şeyler çıktı o sinirle belden aşağı laf ve bir sürü hakaret...
Sustu, şok oldu, ne diyeceğini bilemedi.
“Ben kocamın başını öne eğecek hiçbir şey yapmadım. Sevişmedim cinsellik yaşamadım” dedi.
Evli ayrılacak bir kızı var bana anlatıyordu dedi.
Zarf attım arabasına bindiğini bilmediğim halde; “arabaya binip nereye gittiniz bana söyle” dedim sıkıştırdım eve bıraktı dedi.
Kardeşim duysa ne yapar biliyor mu bıraktığını
Veya elin şerefsiziyle 40 dakika ne dertleştin sana mı kaldı dedim.
İşten ikisinin atılacağını söylediğimde pişkin şekilde, “ben kendim ayrılacam zaten canım merak etme” dedi.
Sizi konacaklar utanmazsınız siz.
Ya gider şu an kardeşime herşeyi anlatırsın ya da ben anlatırım. Yıkarım burayı seni mahvederim” dedim.

Konuşacağını söyledi. Ne tepki verecek bilmiyorum dedi ağladı.

İçimde olan herşeyi fazlasıyla kustum.

Şu an kardeşimi düşünüyorum. Onun zarar görmesini istemiyorum.

o kadar yazdık kadınla konuşma diye. amacınız neydi hala anlamadım.
ha o anlatmış ha siz.

Bir kere yayılmış bu durum.
Sonunda duyacak zaten...
duymayacak olsa,
Kardeşinin eşine,

hemen hayatından çıkıyorsun, anlaşmalı boşanma, 5 kuruş almadan defolup gideceksin desin.

Kardeşi de en fazla terkedildiğine üzülür.

Ama saklı kalacak bir şey değil.
Kimseyi enayi yerine koymaya gerek Yok

Keşke bu iğrençlikler yaşanmadan defolup gitseydi ayrılsaydı
O zaman kimsenin lafı olmazdı.
Yanımızdaki akrabamız sorunun ne eşinle sesi gayet açık konuştu.
Ağzını açıp tek kelime edemiyor.
40 dakika ne konuşmuş cevap yok.
Ben eşimin başını öne eğecek birşey yapmadım diyor.
Keşke doğru olsaydı, iftira olsaydı.
“Kardeşime bu akşam söyleme ailene anlat” dedim.
Biraz daha düşünmek istiyorum.
Canım o benim.
Zaten zor bir süreç yaşıyor, en az hasarla atlatması için ne gerekiyorsa yapmam lazım.
Çok şey gördüm yaşadım ama bu yük bana çok ağır geldi

Geç kalıyorsunuz... Tüm ipleri gelinin eline verdiniz geçmiş olsun. Gelin anlattiğinizda da kardeşiniz eş olarak cinnet getirip bişey yapmaz inş...

Konuşmak için Askerden gelmesini beklersen kardeşin öğrendiğinde senin yüzüne bile bakmaz bunu da unutma .

o kadar yazdık kadınla konuşma diye. amacınız neydi hala anlamadım.
ha o anlatmış ha siz.

Belki bir açıklaması vardır diye dinlemek istedim.
Kardeşimle konuşmaktan annemin duymasından KORKUYORUM!
Gayet insani olduğunu düşünüyorum.
Çünkü onlara benim bir hatam yüzünden zarar gelmesini kaldıramam.

Butin kk toplanmis topla tufekle savaşa giriyor. Herkes disarda yapamadigi kahramaligi burada yapiyor. Hersey o kadar kokay cunku.

Bu konu ciddi.
Hata götürmez.
En Radikal’i şu aşamada kardeşime pat diye söylemekti ve ona şu aşamada cesaret edemedim.
Burada yazılan görüşler farklı farklı
Beni kadınla konuştum diye eleştirenlere söylüyorum.
Her biriniz aynı şeyi söylememişsiniz doğanın tabiatına da uygun olarak
Fikirleriniz çok önemli.
Ama benim ne yaşadığımı kardeşimin durumunu en iyi ben biliyorum.
Hayatımda gördüğüm en hassas varlık.

Butin kk toplanmis topla tufekle savaşa giriyor. Herkes disarda yapamadigi kahramaligi burada yapiyor. Hersey o kadar kokay cunku.

Hiç kolay değil.
Gözümün yaşı durmuyor.
Ben böyleysem ben o kadının yüzüne bakınca kustuysam öfkemi, ailem ve kardeşim ne yapacak diye düşünüyorum.
Doğruyu öğrenmek hakkı ama ya hata yaparsam dönüşü olmayan?

iyide sizde sen anlat demişsiniz.
sizin affedilme, hak verebilme vs yetkiniz yokken kadınla konuşup bu konuda muhattap olmanız saçma.
açıklaması varsa ki sizi tatmin êtmemiş zira elinizde mesajı var, eşine yapsın kararı da olayın muhattabı kardeşiniz versin..

İşte ben de bundan korkuyorum.
Askerden sonra anlatmak üzere benden zaman istiyor şu an.Üzülecek biliyorum diyor.
Nasıl kabul edeyim ama ben bunu?
bunu kabul rtme sakın nedemek ya yalan üstüne yasamak bu durumda sende ortak olursın o kadın kardesin askerdeyken daha rahat edr aldatır

Bu konu ciddi.
Hata götürmez.
En Radikal’i şu aşamada kardeşime pat diye söylemekti ve ona şu aşamada cesaret edemedim.
Fikirleriniz çok önemli.

tamam hassas ki kim olsa bir sallanır.
ancak anlamadığım ha siz ha kadın söylemiş ne farkedecek?
sizin kararsız kaldığınız nokta söylenip söylenmemesi değil ki.
sonuçta kadına sen söyle demişsiniz.

Bu konu ciddi.
Hata götürmez.
Fikirleriniz çok önemli.
Sizin şu dediklerinizden yola çıkarak şunu demek istiyorum; kız bu gece söyledi mesela, o da önce kızı sonra kendini vursa kim engel olacak, daha mı iyi olacak böyle? Hata götürmez diyorsunuz da yaptığınızın mantıklı tarafı yok. Kız söylediği an kimse yanlarında olmayacak, kimse kardeşinizin yapacaklarına engel olamaz. Askerlik psikolojisi diye bir şey de var, askerlik sonrası zaten pek de iyi hissetmeyecek, kardeşiniz üstüne bunu öğrenince daha kötü olmayacak mı? Sürekli kafasında ben askerdeyken evime mi aldı diye kuracak da kuracak. En güzeli şu anda kardeşinize bir psikiyatrist eşliğinde bu konuyu açıp, sonra o kadının bulunduğu eve yollamamak, askere gidene kadar da psikolojik yardım aldırmak.

Yazdıklarınızın hepsini okudum yazık çok zor bir savaşın ortasında kalmışsınız, malesef olacağın önüne geçilmez ama inşallah en az hasarla sağ salim atlatırsınız bu olayı Allah yardımcınız olsun..

iyide sizde sen anlat demişsiniz.
sizin affedilme, hak verebilme vs yetkiniz yokken kadınla konuşup bu konuda muhattap olmanız saçma.
açıklaması varsa ki sizi tatmin êtmemiş zira elinizde mesajı var, eşine yapsın kararı da olayın muhattabı kardeşiniz versin..

İtiraf ettirmek istedim ama etmedi.
Birlikteliği kabul etmiyor. Dertleştiğini telefonda görüştüğünü arabaya bindiğini kendisini eve bıraktığını kabul ediyor.
Bunu anlatacak ve işten bu yaşananlar nedeniyle ayrılmak istediğini söyleyecek.
Bunu yapamıyor açıklayamıyorsan da “Ben yapamıyorum senden ayrılmak istiyorum” de çık git hayatından dedim en son olarak.
Pisliğini öğrenmez ama hayatından defolur diye düşündüm.

Sizin şu dediklerinizden yola çıkarak şunu demek istiyorum; kız bu gece söyledi mesela, o da önce kızı sonra kendini vursa kim engel olacak, daha mı iyi olacak böyle? Hata götürmez diyorsunuz da yaptığınızın mantıklı tarafı yok. Kız söylediği an kimse yanlarında olmayacak, kimse kardeşinizin yapacaklarına engel olamaz. Askerlik psikolojisi diye bir şey de var, askerlik sonrası zaten pek de iyi hissetmeyecek, kardeşiniz üstüne bunu öğrenince daha kötü olmayacak mı? Sürekli kafasında ben askerdeyken evime mi aldı diye kuracak da kuracak. En güzeli şu anda kardeşinize bir psikiyatrist eşliğinde bu konuyu açıp, sonra o kadının bulunduğu eve yollamamak, askere gidene kadar da psikolojik yardım aldırmak.

Psikiyatriste onu götürmek değil ama danışmak aklımdan geçiyor

Back