• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin odası değişmiş

Samimi tavırlardan rahatsız olmaniza birşey diyemem herşeyde kötü niyet arayamayiz eşiniz iş cizgisini bozmasın yeter böyle şeyler düşünüp hayatı kendinize zehir etmeyin boşuna günaha girmeyin bişey olsa hadi neyse durumda bişey yok siz kendi aile ilişkinizde mutlu olmaya bakın derim
Tamamdır çok teşekkür ederim, haklısınız. Zaten abartıyor muyum acaba diye düşünerekten konu açtım fikir almak için, ve şu an bende abarttığımı düşünüyorum yazılanları okuyunca, rahatladım diyebilirim. Tekrardan sağ olun nazik tavırlarınız için🥰

Kızlar eşim memur olarak çalışıyor. İş yerindeki kadın erkek birçok iş arkadaşını bende tanıyorum. Bir tane kadın var, eşimin işi dolayısıyla yapılan bir etkinlikte kendisine denk geldik ve eşime karşı samimi tavırları dikkatimi çekmişti. Kendisi de evli çocuğu var ama o davranışlarına anlam veremedim. Daha öncesinde de görmüşlüğüm var ama hiç böyle bir şey hissetmemiştim, böyle yakın davranmıyordu yani. Normalde denk geldiğimizde benimle daha çok sohbet ederdi kendisi, son görüşmemizde ise benimle neredeyse hiç konuşmadı biraz görmezden geldi gibi, daha çok eşimle konuşma girişiminde bulundu ben orada yokmuşum gibi oldu biraz. Ama şöyle bir şey de var son birkaç aydır bir proje üzerinde çalışıyorlardı beraber.

Neyse bende eşimi uyardım çok fazla yüz verme samimi olma diye. Biraz laubali bir tip gibi kadın. Eşim de aramızda zaten samimiyet yok iş üzerinden konuşuyoruz falan dedi. Neyse bende daha bir şey demedim, sonra konu kapandı öylece, olayın üstünden 2 ay falan geçti. Eşim şimdiye kadar iki tane erkek çalışanla aynı odada çalışıyordu ama bu hafta eşimin odasını değiştirip kadının olduğu odaya yerleştirmiş müdürü. Bende ister istemez üzüldüm çünkü artık o hoşlanmadığım kadınla aynı odada çalışacak, odada bir tane kadın daha var toplamda üç kişi olacaklar. Gerçekten durumdan rahatsız oldum ama tabi yapabilecek bir şey de yok. Tekrar eşimi uyarmayı düşündüm ama zaten kendisini uyarmıştım bu konuda, çok da üstelemek istemiyorum. Sizden fikir istiyorum siz olsanız ne yapardınız böyle bir durumda? Eşinizle tekrar konuşur muydunuz? Yani sabahtan akşama kadar aynı odada olacak olmaları beni rahatsız etti gerçekten. Mesela bugün eşim işe gitti tüm gün istem dışı düşünüp durdum, ne güzel odası farklı yerdeydi kadını da o kadar sık görmüyordu şimdi o kadınla aynı odada çalışıyor falan diye hayıflandım.

Eşinize neden güvenmiyorsunuz? Güveninizi zedeleyecek bir davranışı mı oldu? Eşimin iş yerinde bir sürü kadın arkadaşı var. Hatta bir tanesiyle uzun bir dönem idarecilik yaptılar. Hiç böyle düşünmedim. Yeni evliyken öğrencilerinden kıskandığım olmuştu ama o da çok geçici ve kısa bir dönemdi. Bence eşinize güvenin, aklına da karpuz kabuğu sokmayın derim.

Eşinize neden güvenmiyorsunuz? Güveninizi zedeleyecek bir davranışı mı oldu? Eşimin iş yerinde bir sürü kadın arkadaşı var. Hatta bir tanesiyle uzun bir dönem idarecilik yaptılar. Hiç böyle düşünmedim. Yeni evliyken öğrencilerinden kıskandığım olmuştu ama o da çok geçici ve kısa bir dönemdi. Bence eşinize güvenin, aklına da karpuz kabuğu sokmayın derim.
Yok herhangi ters bir davranışı olmadı ama doğumdan sonra ben çok evhamlı biri oldum bilemiyorum. Eskiden de mesela kadınlarla aynı odada çalıştığı oldu ama hiç takılmazdım hiç aklıma bile gelmiyordu kendisi söylerdi odam şurda şu kişilerle çalışıyorum diye. Şimdi üç kişiler sabahtan akşama kadar o kadınla çalışacaklar aynı odada ne bileyim rahatsız oldum işte ya.

Back