- 8 Ekim 2017
- 2
- 1
- 1
- 46
- Konu Sahibi tugbatugba01
-
Birşey öğrenmek istiyorum
Bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?
Kasımda askere gidecek tecilini Nisa’n veya Mayıs’ta bozdurmuştu
Şimdi tekrar tecil ettiremez mi?
Yani gitmesine hiç gönlüm razı değil
Sevgilim yakın zamanda gideceği için biliyorum. Eğer ilk defa bozdurduysa tecilini şu an tekrar devam ettirebilir ama 20 ekim son gün. Yeri açıklanmadan gidip halletmesi lazım. Allah yardımcınız olsun. Bence de bu kafayla askere gitmesin biraz kafasını dinlesin önce.Birşey öğrenmek istiyorum
Bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?
Kasımda askere gidecek tecilini Nisa’n veya Mayıs’ta bozdurmuştu
Şimdi tekrar tecil ettiremez mi?
Yani gitmesine hiç gönlüm razı değil
Bilmiyorum suclanmasi icin daha somut seyler gerekli diye dusunuyorum,esinden gizlemesi de hos degil tabiki ama konusma icerikleri de onemli,is yerinde kimler bunlarin dedikodusunu yapiyor ne sekilde bunlari gormusler, bence bunlar daha onemli,konu sahibi geline soylemeden daha detayli arastirsaydi gerekirse is yerinden bir kac kisiye daha sorulsa ne gorduklerine dair o zaman daha iyi olurdu.Suçlanmaz ama eşinden gizliyse suçlanır
Bilmiyorum suclanmasi icin daha somut seyler gerekli diye dusunuyorum,esinden gizlemesi de hos degil tabiki ama konusma icerikleri de onemli,is yerinde kimler bunlarin dedikodusunu yapiyor ne sekilde bunlari gormusler, bence bunlar daha onemli,konu sahibi geline soylemeden daha detayli arastirsaydi gerekirse is yerinden bir kac kisiye daha sorulsa ne gorduklerine dair o zaman daha iyi olurdu.
Boşanmasını sağlayacaksınız askere gitmeden önce. Anlaşmalı boşanması lazım nafaka talep etmemeli kadın zaten kusurluKardeşim güçsüz ve çok aşık kaldıramaz diye korkuyorum.
Yoksa bence boşanmalı.
Ben nasıl izah edeceğim konusunda yöntem konusunda yönümü şaşırmış durumdayım
Tamamen asilsiz demedim zaten,aldatmak icin illa cinsellik yasamasi gerekmiyor eger adama meyli olduysa o sebeple gorustuyse tabiki aldatma ama konu sahibi bir kac gun daha bekleyip gerekirse is yerine gidip emin olduktan sonra yuzlesse daha iyi olurdu dedim.Hata yaptım benden uzak durmasını söyleyeceğim, ben eşimi seviyorum mesajı da var. Bayramda uzun telefon görüşmeleri de var. Ayrıca kadın da cinsellik yaşamadığını söylemiş sadece, aramızda bişey yok dememiş, yani itiraf var zaten. Asılsız suçlama değil
Aynen oyle. Ben ogretmenim ve is arkadaslarim var kız da erkek de yemege de çıkarım çaya da ama kimle nerde olduğumu kocam bilir. Üstelik gelin yok servise binmedim yok konuşmadım. Halt yemeyen yalan söylemez durustce alnı ak olan anlatırSuçlanmaz ama eşinden gizliyse suçlanır
pufff zor bir durum ama kardeşinin eşiyle konuş önce yaptıgı salaklıgın farkında mı kardeşinin dünyasını yıkma bence diycem ama göz hapsine al bir süre karısını belki de çok pişman.Yani aileme ve kardeşime hiçbir şey anlatmayıp kapatmalı mıyım?
Bu içime sinmeyecek sanırım.
Önce gelinin konuşmasını istemekle hata yaptınız ama yapacak bir şey yokAynen öyle.
İki gün önceye göre çok daha iyiyim.
Ben herşeyi anlattım.
O, buna inanmak istedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?