• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin odası değişmiş

Kimse sizin kocaniza merakli degil
Ben buna katılmıyorum Müge Anlıda bi olay vardı iki kız iş yerindeki evli adamı hangimiz ayartacağız diye iddiaya girmişler ve birisi hamile kalmıştı. Adam da ortalamanın altı bir tip. Yani var böyle başkasının kocasına meraklı olan tipler maalesef.

Benim eşim de ortamdaki kadınlarla iyidir güler sohbet muhabbet eder. Kıskanmadım bu zamana kadar. Hatta bi kadın diğer erkeklerden çok eşime daha yakın davranıyor, farkındayım ama onu da kıskanmadım çünkü kadını tanıyorum ve benim de çok sevdiğim birisi. Kötü niyetli olduğunu hiç düşünmedim.
Ama huylandıracak bi kadın olsa aynı odada çalışmaları benim de hiç hoşuma gitmezdi. Sürekli zarf atar durur. Eşim o zarfı açsın ya da açmasın. Ortam öyle olur yani.

Ben buna katılmıyorum Müge Anlıda bi olay vardı iki kız iş yerindeki evli adamı hangimiz ayartacağız diye iddiaya girmişler ve birisi hamile kalmıştı. Adam da ortalamanın altı bir tip. Yani var böyle başkasının kocasına meraklı olan tipler maalesef.

Benim eşim de ortamdaki kadınlarla iyidir güler sohbet muhabbet eder. Kıskanmadım bu zamana kadar. Hatta bi kadın diğer erkeklerden çok eşime daha yakın davranıyor, farkındayım ama onu da kıskanmadım çünkü kadını tanıyorum ve benim de çok sevdiğim birisi. Kötü niyetli olduğunu hiç düşünmedim.
Ama huylandıracak bi kadın olsa aynı odada çalışmaları benim de hiç hoşuma gitmezdi. Sürekli zarf atar durur. Eşim o zarfı açsın ya da açmasın. Ortam öyle olur yani.

Ay hayir kedi ya, yapmayin valla isteyen cok guzel bozuyor zarflari
Gercekten kimseyi bu kdr ciddiye almayin, gerek yok.

Ay hayir kedi ya, yapmayin valla isteyen cok guzel bozuyor zarflari
Gercekten kimseyi bu kdr ciddiye almayin, gerek yok.
Ya tabii ki bozar isteyen, lafım o değil.
Ben bu konuda bahsedilen kadının niyeti nasıldır, konu sahibi mi pimpirikli bilmiyorum. Ama sanki hiçbir kadının hiçbir evli erkekle işi olmazmış gibi ütopik şeyler yazılmasını tuhaf buluyorum

Ya tabii ki bozar isteyen, lafım o değil.
Ben bu konuda bahsedilen kadının niyeti nasıldır, konu sahibi mi pimpirikli bilmiyorum. Ama sanki hiçbir kadının hiçbir evli erkekle işi olmazmış gibi ütopik şeyler yazılmasını tuhaf buluyorum

Konuya cevap yaz kedi, kimseyi yazdiklarima ikna etmek zorunda degilim konudaki durum ztn sonradan gelismis
Is ortaminda cogu erkege "Allah sabir versin etrafina "diye bakilir yillardir tanidigi adama boyle kur yapilmaz emin ol :D

Eşinin işyerinde kendisiyle isteksiz konuşmasını bile kadın iş arkadaşlarına bağlıyor. Takmış işyerine. Devamlı açık arama modunda. Bir de hepsi çoluk çocuk sahibi diyor kadınlara. Yazık günah, millet ekmek parası peşinde evinin çocuğunun derdine düşmüş, bir de kıskanç eş gönlünü eğlemesinler.
Sanırım çalışan biri değil yoksa böyle şeylerin ne kadar normal olduğunu bilirdi az çok.

Belki o yemekle alakalı iş yerinde bir sohbet olmuştur daha önce.
eşime sordum, eşim de dedi ki o gün iş yerinde öyle bir yemek yapacağını söyledi o nedenle sadece bana sormuştur belki diyor, belki ben çok abartıyorumdur olabilir. Onca insan varken dönüp de sadece eşime sormasını garipsedim

Tamam ne olsa içiniz rahatlar peki?
Eşinize güvenseniz bunlar olmaz , diyelim kadın ayartacak (!) eşiniz de geri püskürtecek potansiyeli görmediğiniz için korkuyorsunuz.

İşte bu kadında diğer erkeklerden ve kadınlardan çok eşimle samimi, bana da bir garip davrandı soğuk ve tavırlı gibi, ortada bir şey yokken. Daha sonra eşim de dedi sana olan tavırlarını bende fark ettim diye

İşte bu kadında diğer erkeklerden ve kadınlardan çok eşimle samimi, bana da bir garip davrandı soğuk ve tavırlı gibi, ortada bir şey yokken. Daha sonra eşim de dedi sana olan tavırlarını bende fark ettim diye
Kadına bakışınız, davranışlarınız; kadının size karşı davranışlarını da etkilemiş olamaz mı ?

Kızlar eşim memur olarak çalışıyor. İş yerindeki kadın erkek birçok iş arkadaşını bende tanıyorum. Bir tane kadın var, eşimin işi dolayısıyla yapılan bir etkinlikte kendisine denk geldik ve eşime karşı samimi tavırları dikkatimi çekmişti. Kendisi de evli çocuğu var ama o davranışlarına anlam veremedim. Daha öncesinde de görmüşlüğüm var ama hiç böyle bir şey hissetmemiştim, böyle yakın davranmıyordu yani. Normalde denk geldiğimizde benimle daha çok sohbet ederdi kendisi, son görüşmemizde ise benimle neredeyse hiç konuşmadı biraz görmezden geldi gibi, daha çok eşimle konuşma girişiminde bulundu ben orada yokmuşum gibi oldu biraz. Ama şöyle bir şey de var son birkaç aydır bir proje üzerinde çalışıyorlardı beraber.

Neyse bende eşimi uyardım çok fazla yüz verme samimi olma diye. Biraz laubali bir tip gibi kadın. Eşim de aramızda zaten samimiyet yok iş üzerinden konuşuyoruz falan dedi. Neyse bende daha bir şey demedim, sonra konu kapandı öylece, olayın üstünden 2 ay falan geçti. Eşim şimdiye kadar iki tane erkek çalışanla aynı odada çalışıyordu ama bu hafta eşimin odasını değiştirip kadının olduğu odaya yerleştirmiş müdürü. Bende ister istemez üzüldüm çünkü artık o hoşlanmadığım kadınla aynı odada çalışacak, odada bir tane kadın daha var toplamda üç kişi olacaklar. Gerçekten durumdan rahatsız oldum ama tabi yapabilecek bir şey de yok. Tekrar eşimi uyarmayı düşündüm ama zaten kendisini uyarmıştım bu konuda, çok da üstelemek istemiyorum. Sizden fikir istiyorum siz olsanız ne yapardınız böyle bir durumda? Eşinizle tekrar konuşur muydunuz? Yani sabahtan akşama kadar aynı odada olacak olmaları beni rahatsız etti gerçekten. Mesela bugün eşim işe gitti tüm gün istem dışı düşünüp durdum, ne güzel odası farklı yerdeydi kadını da o kadar sık görmüyordu şimdi o kadınla aynı odada çalışıyor falan diye hayıflandım.
Eğer ki eşinin gözü dışarda ise zincirlere de vursan , kimsenin olmadığı bir odaya da kapatsan fırsat bulur bulmaz aldatır, bence sen eşinden emin değilsin ve bu daha büyük bir problem , eşim yapar diyorsan o evliliği bir daha gözden geçir...

Ooo şimdi o odada ne s2ş döner :))) iyi misin ya devlet dairesinde ne olacak ayni odada olunca. Sürekli gördüğün insana kankan degilse kıl kapmaya basliosun öyle ortamlarda tam tersi tum kotu özellikleri zamanla gözüne batio insanin. Adamin da aklina düşürüp durma.

Eğer ki eşinin gözü dışarda ise zincirlere de vursan , kimsenin olmadığı bir odaya da kapatsan fırsat bulur bulmaz aldatır, bence sen eşinden emin değilsin ve bu daha büyük bir problem , eşim yapar diyorsan o evliliği bir daha gözden geçir...
Hayır mevzu aldatmak değil yani bir zaman sonra o kişiyle daha samimi de olabilirler bunu istemiyorum kadından hoşlanmıyorum

Ooo şimdi o odada ne s2ş döner :))) iyi misin ya devlet dairesinde ne olacak ayni odada olunca. Sürekli gördüğün insana kankan degilse kıl kapmaya basliosun öyle ortamlarda tam tersi tum kotu özellikleri zamanla gözüne batio insanin. Adamin da aklina düşürüp durma.
Ya hayır eşimin onunla samimi olmasını istemiyorum aynı odada çalışıyorlar yani zaman içinde samimiyet de olabilir aralarında

Samimi olmak istese baska odadayken de olur. Evliymis zaten kadin nie dert ettin bu kadar. Kendini hirpalayip durunca ne değişecek?
Ama aynı odada olmaları daha çok etkilemez mi aralarındaki samimiyeti? Bilmiyorum ya neden bu kadar taktım bende anlam veremedim, iki yıl öncesini düşünüyorum da eşimin kimle hangi odada olduğunu bile merak etmiyordum o zamanlar da eşim bahsederdi odasında kadınlar vardı ama hiç durup da kötü bir şey düşünmemiştim, aklıma bile gelmemiş o zamanlar durup düşünmek. Doğumdan sonra böyle oldum ben

Hayır mevzu aldatmak değil yani bir zaman sonra o kişiyle daha samimi de olabilirler bunu istemiyorum kadından hoşlanmıyorum
Mevzu aldatmak tabiki de durduk yere neden rahatsiz oldun ki samimi olmalarından, eşim her sabah öğretmen hanım arkadaşlarını okula bırakıyor hiç takmadım inan hatta uzak bir ilçe olduğu için eşime büyük sevaba geçiyorsun dedim hep , siz eşinize güvenmiyorsunuz ya da evliliğiniz iyi gitmiyor bu yüzden de korkuyorsunuz ...

Mevzu aldatmak tabiki de durduk yere neden rahatsiz oldun ki samimi olmalarından, eşim her sabah öğretmen hanım arkadaşlarını okula bırakıyor hiç takmadım inan hatta uzak bir ilçe olduğu için eşime büyük sevaba geçiyorsun dedim hep , siz eşinize güvenmiyorsunuz ya da evliliğiniz iyi gitmiyor bu yüzden de korkuyorsunuz ...
7 yıldır kadın erkek öğretmenler karışık olarak köye araba ile gidip geliyoruz.Yeri geldi baş başa gidip geldiğimiz oldu kimse kimseye sarkmadı.
Araba sırası bendeyken yanıma oturan öğretmen arkadaşım çantamı kucağında taşır hatta takılır hocam bu çanta kombinime uymadı haftaya siyah çanta tak lütfen diye .Ne bileyim kimse kimseye de göz koymadı.

Back
X