Erkek arkadaşım kardeşinin tüm lüxlerini karşılamayı kendine vazife edinmiş.

Borcu sen ödeyeceksin, eşyaları sen alacaksın demesine karşı mısın değil misin?
İki kere yazdım daha anlamiyorsan kimseye fikir danışma.

Öde kız borcunu madem şark kültüründen olma Hahahaha bide güzel ev diz, kardeşini de yanına al, hizmette kusur etme .hadi bakalım kolay gelsin :))))))))

Bu arada yüzük almayip sorun etmezsin demesi hakkında sen ne düşünüyorsun

Son düzenleme:
Bence düşmez kız arkadaşına güvenip mi ev almış evlendikten sonra yarısını kızamı verecek de tüm eşyaları kızcağız kendisi alsın.
Evet evlenmeden yana yakıla ev almasında bir çakallık var.
Fakat kira verilmeyecek bir de öyle düşünün. Adam 100 bin kendi parasını koymuş ortaya.
Aile de 50 bin liralık eşyayı çok görmeyecek.
Bence bu işin olması baştan yanlış. İki tarafta hem malım olsun hem borcum olmasın hem benim olsun derdinde.
Ortak bir paylaşım göremedim ne varlıkta,ne borçta

Parayı sen mi kazanıyorsun da kızın içtiği içkinin parasına karışıyorsun. Kusura bakma da sen daha nişanlı bile değilsin o kız onun canı kanı sen biraz dış kapının mandalı oluyorsun. Hiç bir anne baba evlatları arasında ayrım yapmaz kızına ev veriyorsa oğlu için düşündüğü bir şey vardır. Sen daha şimdiden ailenin içine fesat karıştırmaya çalışıyorsun ayıp olmuyor mu? Hayat müşterek birlikte bir hayat kuruyorsun sonuçta üzüntülerine de, sevincine de, borclarına ortak oluyorsun çocuk da ev almış eşyaları alacak gücün varsa alırsın ya da benim maddi durumum müsait değil birlikte alalım dersin olur biter. Niye çocuğun kardeşini ailesini ortaya atıyorsun.

Ortada adaletsizlik olduğunu kabul ediyorsun yani?

Ne adaletinden bahsediyorsun? Sana para harcamak veya kardeşiyle aranda adalet saglamak zorunda degil. İstedigini yapar. Kendi ailenden, abinden goremedigin şeyleri elin adamindan tutturmuş para para diye bekliyorsun. İyice sinir oldum, konuyu banlanalim diye mi actin şakaa gibisin

Konuyu okumadım başlığa göre yorumumu yapıcam. Evli değilsiniz sevgilinizin ailesine yaptığı harcamalara karışamazsınız, siz onlar için el kızısınız, kardeşinden daha yakın değilsiniz..rahatsız oluyorsanız ayrılın

Henüz evli veya nişanlı değilsiniz diye bir cümle kullanmıyacam tabii ki
Çünkü sizde ilerisini düşündüğünz için bunları sorgulamanız normal.
AMA BUNLARI öncesinde görmeniz çok iyi en azından ilerisi için bir daha düşünüp doğru karar almanıza vesile olacaktır.
KOlay gelsin

1. Şu anki durumu ne aldığı ne sattığı karışı olmadığınız için zerre sizi ilgilendirmez
2. Değişmeyecek bir durum yüzde 99 parayı gündeme getirmeden ayrılın burada evlenip böyle böyle diye sorunlar yazarsınız.
3. Ona ev alın diye siz demediniz, ev eşyaları da yarısını o yarısını siz şeklinde almanız gerekir. Hepsini sen al deme lüksü yok
4. Kızı değiştirmek de size düşmez bu tekrar ediyorum çok yüksek ihtimalle evlenirseniz büyük sorunlar yaşayacağınız bir durum ayrılın
5. Doğru yorum yapsanız da burada üslubunuza dikkat edin. Sizde de bir benim istediğim olsunculuk ve ben merkezcilik var. Bu şekilde siz onlar da öyleyken sevgilinizle ve ailesiyle anlaşma olmaz zaten.

ANLAMADIĞIM NOKTA ŞU

kiminiz kızın lüxlerinin karşılanmasına

-ABİSİNİ SÖMÜRÜYOR demişsiniz ve hep sömürür bu aileden kaç demişsiniz.

kiminiz de

-ABİSİ DEĞİL Mİ HER TÜRLÜ PARA AKITIR lüxlerini de karşılar içkisini de karşılar demişsiniz.

Peki bir insan neden çalışır neden ayakları üzerinde durur ya da durmalıdır? Abilerle ablalarla mı insan götürmelidir işi?
Vicdanınıza sesleniyorum. O zaman abisi ya da ablası çalışan herkes işten çıksın nasıl olsa abiler ablalar bakmak zorunda onlara?

Nasıl bu parazitliği görmezsiniz?

Yapıcı yorumunuz için teşekkür ederim ama şunu anlatamıyorum ailesinin durumu çok iyiyken ayda sadece 500 lira yolluyorlar. Kız ayda minimum 2500-3000 yiyor. Neden aradaki farkı abisi kapatıyor ?

Para kendi parası istediği gibi harcar bu sizi ilgilendiren bir durum değil. Kaldı ki kendine ev almış, kardeşine bakıyor bir de. Siz hiç bir söz sahibi değilsiniz. Siz sadece onun arkadaşısınız, eşi değil.

"sana ne" diyenlere şaşırıyorum. Kızın bu adamla evliliğe yönelik niyeti var. Konuşmalarda konu geçiyor. Adam bütün varını yoğunu bir yere savuruyor, ama iş esyaya ve borca gelse "Haydi karıcım sende elini taşın altına koy".adam bu konuda eşinin çalışacağına güveniyor ki şimdiden hesaplara başlamış. Bence bunlar normal şeyler değil. Evlenirken herşey beraber yapılır. Ama adamin hesaplarını kendi kafasına göre yapması düşündürücü elbette. Konu sahibisine neden para avcısı muamelesi yapılıyor anlamıyorum. Ailenin varlıklarını saydiysa "bana da versinler" diye değilde "onların hali varken neden erkek arkadaşım herseyi üstleniyor" demek icin. Evlenmek niyetinde olan bir adam hesabını ona göre yapar. Bu erkek ardasta ama hesaba kız kardeşi ve ailesi de katılıyor. Yani evlik de ona göre yürüyecek

Senin böyle bir ilişki saçmalık içinde ne işin var?Hayatın boyunca prenses kardeşe para mı yetistireceksiniz? Ayrıca ben ev aldım gerisi sana ne demek esek gibi elini taşın altına koyacak kardeşine yaptığı masrafları bak bunu da yaptım daha yapmam mı diyor?İnsan evladına bunu yapar ama bir yere kadar kendi ayakları üstünde duruncaya kadar.Bence siz iyi düşünün gerçekten önünuz sisli değil mi sürekli kardeşi için tartışmayla dolu bir hayata cidden hazır mısınız?

Bacım sen neden hep kızı sucluyorsun

Eş adayına zorla gelip cebinden mi alıyor
Alan razı veren razı

Neden kıza böyle yapıyoru bırak onlar aile yapabilir ama sana göstere göstere değil

Asıl sorgulaman gereken bu adam benle evlenmek gercekten istiyormu ev geçindirir mi cümleleri cok tuhaf beni ne kadar sömürecek vs vs

Herkesin aile dinamiklerine kimse karışamaz diyoruz sadece.
İşine gelşyorsa evlenirsin, gelmiyorsa evlenmezsin bu kadar basit.

Yapıcı yorumunuz için teşekkür ederim ama şunu anlatamıyorum ailesinin durumu çok iyiyken ayda sadece 500 lira yolluyorlar. Kız ayda minimum 2500-3000 yiyor. Neden aradaki farkı abisi kapatıyor ?
Çünkü abisi.. ve abisi dur sen napıyorsun diyemeyen bir insan karakter olarak. Ailesine de siz para gönderin diyemediğine göre..böyle böyle olacak çoğu olay. Farklı bir şey beklemeyin

Ortada fol yok yumurta yok söz hakkına sahip değilsiniz şu durumda. Valla sevgilinizi takdir ettim. Kira kolay değil evini almış şimdiden akıllılık edip. Demek ki ailesine de güvenmiyor ki İstanbul'daki eve güvenmemiș kendi almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…