• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım kardeşinin tüm lüxlerini karşılamayı kendine vazife edinmiş.

Sen de gülme pişkin pişkin ben ayakları üzerinde duran biriyim kimsenin malında mülkünde gözüm yok ama bu aile beni bedavaya getirmeye çalışıyor ben devlet ünivde okurken kyk dan ve babamdan para aldım ve okul bitince hem kyk ya hem babama geri ödedim. Ve hala aileme para veriyorum benim abim bana bugüne kadar çöp vermedi ben kimseden bi şi almadım aldıysam bile fazlasıyla geri ödedim kimseyi sömürmedim. Siz böyle parazit insanlara yüz vermeye devam edin bu mantıkla kimse çalışmaz benim bir tanıdığımın babası gemi kaptanı 20bin lira geliri var eşi kayınpederimin 20 bin lira gerliri var diye maaşlı işten çıktı ve her akşam evde viski içiyor. Siz böyle insanlara prim verirsiniz umarım karşınıza sizi inek gibi sağacak insanlar çıkar çünkü sizin için sorun yok.

Okumuş etmiş bir kadının kendisi için "beni bedavaya getirmeye çalışıyorlar" demesi ne kadar acı. İnsan okulun az biraz vizyon katmış olmasını bekliyor.

Peki siz ailenize para "yedirirken" sevgilinize soruyor musunuz? Ailenizi parazit olarak mı tanımlıyorsunuz?
Kız kardeşi de sevgilinizin ailesi farkında mısınız?
Siz yapınca iyi, o yapınca mı anormal oluyor?

Bunlardan bağımsız olarak, sevgiliniz sizinle evlenmek istemiyor belli ki. Evliliğe dair bir çabası yok. Boşuna strese sokuyorsunuz kendinizi.

Neden hala sevgilisiniz bununla onu merak ettim ben..
Sizi bu kadar hiçe sayan, geleceğinizi düşünmeyen bir insanla zorlamak neden?
İnsan kardeşine destek çıkar, okurken falan yardımcı olur, düzenli harçlık verir anlarım.
Taksi, içki parası vermek zorunda değil.
Evleri olan ailesine bir ev daha alıp tüm parasını sıfırlayan dangalak bana sen ödeyeceksin dese
ona orta parmağı gösterir al bunu öderim der giderim.
Neyi bekliyorsunuz?

Evliyim ama ben söylerim ara ara eşime, bekar kardeşinin ihtiyaçlarını sor diye ama bu durum öyle değil.
3-5 ay flört etmiş olsanız neyse de, 2yılın sonunda bi evlenme teklifi alınmıyorsa, karşı taraftan bi evlilik hazırlığı görülmüyosa bunun sebebi de ZORUNLU değil KEYFİ harcamalarsa herkes karışır kimse kusura bakmasın.

Ev alabilecek güce sahip bi erkek için evlilik teklifinde bulunmak minimal bi harcama. Böyle bi atak yapmış olsa, kardeşine emek gösterdiği gibi sizinle de maddi manevi gelecek hayali kursaydı bunlar bu kadar göze batmazdı. Ama daha teklif etmeye tenezzül etmemiş bi de üstüne mal pazarlığına girmiş.

Aile olarak ''dışarı'' yla maddi ortaklık yapmak istemiyorlar benim anladığım. Kendimiz alırız, kendimiz yeriz, kendimiz birikim yaparız.. Evet zaten öyle de olmalı ama sorun şu ki adam sizi kendi içinde ''içeriye'' alamamış gönlünde.
Aynen katılıyorum. Bide kalkıp daha evli değilsiniz karışmaya hakkın yok demiyolar mı :KK47: Bunlari diyenler böyle şahsiyetsiz biriyle evlenir mi acaba.

Aynen katılıyorum. Bide kalkıp daha evli değilsiniz karışmaya hakkın yok demiyolar mı :KK47: Bunlari diyenler böyle şahsiyetsiz biriyle evlenir mi acaba.
Flört ve nişanlılık dönemi birbirini tanıma dönemidir. Bakarsın, evliliğe uygunsa evlilik için adım atarsin.
2 senedir beraber olduğu herif bu.
Malzeme kumaş bu yani. Bu kumaştan astar çıkar ancak ama bizim kızlar nedense takım elbise çıkarmaya çalışıyor. :işsiz: :işsiz:
Mantığına ters ise neden zorlarsın, anlamam. Farz mı yani evlenmek?

Ama bir kısma katılmadım. Daha ortada evlilik yok çocuk yok " bizim geleceğimizi çocuğumuzu düşünmüyor, kardeşini düşünüyor" cümlesi beni dumura uğrattı.

Back
X