Erkek arkadaşım kardeşinin tüm lüxlerini karşılamayı kendine vazife edinmiş.

Okumuş etmiş bir kadının kendisi için "beni bedavaya getirmeye çalışıyorlar" demesi ne kadar acı. İnsan okulun az biraz vizyon katmış olmasını bekliyor.

Peki siz ailenize para "yedirirken" sevgilinize soruyor musunuz? Ailenizi parazit olarak mı tanımlıyorsunuz?
Kız kardeşi de sevgilinizin ailesi farkında mısınız?
Siz yapınca iyi, o yapınca mı anormal oluyor?

Bunlardan bağımsız olarak, sevgiliniz sizinle evlenmek istemiyor belli ki. Evliliğe dair bir çabası yok. Boşuna strese sokuyorsunuz kendinizi.

Neden hala sevgilisiniz bununla onu merak ettim ben..
Sizi bu kadar hiçe sayan, geleceğinizi düşünmeyen bir insanla zorlamak neden?
İnsan kardeşine destek çıkar, okurken falan yardımcı olur, düzenli harçlık verir anlarım.
Taksi, içki parası vermek zorunda değil.
Evleri olan ailesine bir ev daha alıp tüm parasını sıfırlayan dangalak bana sen ödeyeceksin dese
ona orta parmağı gösterir al bunu öderim der giderim.
Neyi bekliyorsunuz?

Aynen katılıyorum. Bide kalkıp daha evli değilsiniz karışmaya hakkın yok demiyolar mı Bunlari diyenler böyle şahsiyetsiz biriyle evlenir mi acaba.

Aynen katılıyorum. Bide kalkıp daha evli değilsiniz karışmaya hakkın yok demiyolar mı Bunlari diyenler böyle şahsiyetsiz biriyle evlenir mi acaba.
Flört ve nişanlılık dönemi birbirini tanıma dönemidir. Bakarsın, evliliğe uygunsa evlilik için adım atarsin.
2 senedir beraber olduğu herif bu.
Malzeme kumaş bu yani. Bu kumaştan astar çıkar ancak ama bizim kızlar nedense takım elbise çıkarmaya çalışıyor.
Mantığına ters ise neden zorlarsın, anlamam. Farz mı yani evlenmek?

Ama bir kısma katılmadım. Daha ortada evlilik yok çocuk yok " bizim geleceğimizi çocuğumuzu düşünmüyor, kardeşini düşünüyor" cümlesi beni dumura uğrattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…