Erkek arkadaşım kardeşinin tüm lüxlerini karşılamayı kendine vazife edinmiş.

Sen böyle yapıyorsun diye herkes de öyle olacak diye şart mı var ?alan memnun satan memnun .bepenmezsen ayrılırsın olur biter ,zincirle bağlamadılar herhalde seni .ayrıca ailesinin kıyafetleri ,mallaı ,arsaları ,emekli maaşları ikramiyeleri seni zerre ilgilendirmez ,ister kızına yedirir ister sokağa atar.

İnsan kendi neyse karsidakini de oyle saniyor işte. Yapacak birsey yok.
Ailen sana birsey yapmamis, sende milletin ailesinden alma derdindesin, ama o cocuk sana kolay kolay yedirmez paralari soyliyim o da az degil
Ailenin de paragöz ve çakal olduğunu kabul ediyorsun yani.
Şuna cevap ver her şeyi çok bilion ya yukarıda sordum.

Abisi kızın spor salonu yıllık ücretini ödediği gün bana tek taş yüzük istemezsin di mi dedi. Ben de önemli diil dedim aslında o kızın spor ücretini ödemeyip tek taşı alması daha hakkaniyetli olandı ama sorun etmedim.

ANNESİ BABASI NEDEN ÖDEMİYOR KIZIN YILLIK SPOR ÜYELİK ÜCRETİNİ? (AİLE ZENGİN & DURUMU İYİ)

Yapacağın şey şuan kendini hazırlayıp ayrılmak!
Şuan kafana taktiğin şeyler ilerde değişmeyecek abileri böyle verici olacaklar kız hep böyle yaşayacak!
Burda sana ne evli değilsin vs diyenlere bakma şuan seni mutsuz eden şeyi değiştiremiyorsan koyver gitsin

Bu kadar ayrıntıyı siz nereden biliyorsunuz anlamadı emeklilik ikramiyelerinden dışardan su almayışlarına kız kardeşinin ne yiyip içtiğinden gezmesinden gece taksiyle gelmesine kadar size erkek arkadaşınız mı anlatıyor ve size ne? daha ortada söz bile yok ne haddinize sizin onun ailesinin hesaplarını tutmak. Ev almış işte daha ne demek ki alabilmiş. Yok evlenmeden almış da yok size ödetecekmiş de ödemezsiniz olur biter. Bence kendinizi haklı göstermeye çalışıyorsunuz valla benim çıktığım insan kusura bakmayın benim ailemin çetelesini tutamaz. Kendiniz yapın herşeyinizi kardeşi de siz evlenince zaten gider yani. Bu ne hesap kitap ya. Siz kendi üzerinize düşen çeyizi yapacak mısınız? erkek arkadaşınız da senin ailen cimri annen kıyafet almıyor harcamıyor dese ne yaparsınız?

Bak kirmayayim diye kibarca yazdikca iyice ayarin bozuldu senin. Benim basima gelmez neden biliyor musun? Cok varlikli bir ailem var ve ben evlenirken maddi durumu benimle denk olmayan biri ile evlendim cunku kriterim asla maddiyat degildi. Su anki durumun ozeti ise iyi ki de evlenmisim diye sukrediyorum. Seninle ayni seyi yasamamiz imkansiz yani bak gulucuk koyuyorum :)))

Şark kültürü derken?? Çok sığ birisin.

Kim demiş abisi her şeyi karsilasin diye. Seni ilgilendiren bir şey var mı adam parasini istediği kişiye istediği kadar verir. Sen kim olarak karisiyorsun? Sana danışmadan birine evlilik gibi fazla hayal yuklemissin.

Karisacagin yer neresi biliyor musun? Ev borcunu sana yikarsa? Eşyaları sana yikarsa... ama sen batının modern kültüründe olduğun için bunları dert etmeden öde madem.çünkü onlarda bunun lafı yapılmaz hoş sen daha iyi bilirsin aşırı modern ve Şark kültüründen olmadığın için :))))))

Ama gel burda ağla, yok kardeşine her şeyi alıyor ailesi cimri bana bunu ödersiniz dedi.

Ha asıl mesele adam seni sallamiyor bile.ne evliliği???hayatının borç ödeme kısmı dışında bi yerinde var misin :)))

Tam şark zihniyeti akrabaya güvenip birey olamamak...

Sen kıza bilenmissin ama ona bu durumu sağlayan abisi herkes mutlu kendi çapında .
Doğrumu değil mi tartışılır çünkü sevgilinizin yaptıklarından ailesinin yardımını parasını istemediği aşikar sanki yaşanmış kötü birşeyler var gibi geldi bana ve kardeşine sahip çıkmak ister gibi davranıyor sorumluluğunu almış vs.

Sizin sevgili olarak bu durumdan rahatsız olmanız normal çünkü bir gelecek düşünüyorsunuz ama tavrınız ve tepkiniz yanlış kişiye .
Malesef sevgiliniz size değer vermiyor sevmiyor . Kardeşine bu kadar cömert bir insan sevdiği kadına da cömert olur . Söylediği şeyler de çok itici sizinde bazı soylemleriniz itici .
Olmaz bu iş bırakın ne hali varsa görsünler size değer veren seven birisi çıkar muhakkak .

su anda yapacak yada diyecek birseyiniz yok, ama bu durum evleninceee asla degismez. yeri gelir elim dar bidahaki ay der ama ayni anda kiz kardesine harcar. ben olsam bu sekilde kabul etmezdim

Tam şark zihniyeti akrabaya güvenip birey olamamak...
Ne alakası var arkadasım şark zihniyeti ile ..sanane milletin parasından .
Kızı kıskanıyorum öyle bir hayatım yok demiyorsun da gelmiş burda milleti gömüyorsun.zorla konuşturuyorsun insanları .

Borcu sen ödeyeceksin, eşyaları sen alacaksın demesine karşı mısın değil misin?

O kiza harciyor sana harcanmiyor diye kendini yedin
Adam sana para harcamak istemiyor yahu neyini anlamiyorsun kardesinin spor salonuyla bilmem nesiyle filan alakasi yok bunun boşuna suçlu ariyorsun. :))))
Kardesine vermese bile sana verecegini sanmiyorum uzgunum. :)

Kardesine istedigini yapar karisamazisn amaa seninle olan gelecegine sana soz hakki tanimadan kafasina gore ev alan esyalari sen odiceksin diye dayatma yapan biriyle asla olmaz sakin boyle biriyle evlenme yol yakinken don. Evlenirsin o kizda sizin evde kalir surekli absini somurur kocanda sen odemek zorundasin der simdiden bu belli bosver yakma kendini

H hatalardanolusuyorum arkadasım biraz sakin ol
Seni dolandırmaya calısan erkek arkadasım dedigin yanındaki
Biz gözünü acmaya calısıyoruz herkesin fikri düşüncesi farklı olabilir saldırmana beddua etmene gerek yok kimseye yok yere

Aslında sende herşeyin farkındasın ama kabullenmek istemiyorsun anlıyorum
Ama bu sahıs hic bi zaman değişmeyecek ve kız kardeside sömürmeye devam edicek ve sana sadece saclarını yolmak düşecek

Babamla annem kırk küsür senedir evli halalarım gelmişler 60-70 yasına durumları olmasına ragmen torunlarının dersane parasını bile babamdan istiyorlar bi kilo ürün yaptıklarında bile (köyde yasıyorlar) babamdan parasını alıyorlar alt tarafı bi peynir yani onu bile al abicim demez satarlar

Böyle bi hayata hazırmısın gercekten
Daha resmi birşeyi bile değilken tektasını almak yerine kız kardesine yok spor üyeliği yok cep telefonu alıp evi sen gecindireceksin demesi senle bosanma olasılıgını düşünüp önden ev alıp onun taksitlerini bile sana ödetmeyi simdiden düşünmesi ne kadar samimi oldugunu göstermiyor mu

Ne alakası var arkadasım şark zihniyeti ile ..sanane milletin parasından .
Kızı kıskanıyorum öyle bir hayatım yok demiyorsun da gelmiş burda milleti gömüyorsun.zorla konuşturuyorsun insanları .

Ortada adaletsizlik olduğunu kabul ediyorsun yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…