- 28 Kasım 2010
- 42.011
- 139.320
- 798
- Konu Sahibi hatalardanolusuyorum
-
Sen de gülme pişkin pişkin ben ayakları üzerinde duran biriyim kimsenin malında mülkünde gözüm yok ama bu aile beni bedavaya getirmeye çalışıyor ben devlet ünivde okurken kyk dan ve babamdan para aldım ve okul bitince hem kyk ya hem babama geri ödedim. Ve hala aileme para veriyorum benim abim bana bugüne kadar çöp vermedi ben kimseden bi şi almadım aldıysam bile fazlasıyla geri ödedim kimseyi sömürmedim. Siz böyle parazit insanlara yüz vermeye devam edin bu mantıkla kimse çalışmaz benim bir tanıdığımın babası gemi kaptanı 20bin lira geliri var eşi kayınpederimin 20 bin lira gerliri var diye maaşlı işten çıktı ve her akşam evde viski içiyor. Siz böyle insanlara prim verirsiniz umarım karşınıza sizi inek gibi sağacak insanlar çıkar çünkü sizin için sorun yok.Beddua mi ediyorsun? Arkadasim biz mi sana sevgili ol dedik? Yoksa evlen muhakkak evlenmelisin mi diyoruz? Begenmiyorsan aurilirsin olur biter ona buna beddua etmene gerek yok.
Çünkü her şeyin eşit paylaşılacağından eminsindir deseki ben her şeyi kardeşime vercem skandal çıkarırsın tok gözlü ayağı yapma.Bu bahsettigin durumlari bilmeden evlenmiş olsan veya adam evlendikten sonra kardesine bunlari yapmaya başlasa tepki verirsin ama şuan herşey ortada ve görüyorsun begenmiyorsan evlenmezsin dedim bin defa ama paradan vazgecemiyorsun o yuzden adami da birakamiyorsun napalim? Yok illa evleneceksen ugraş dur keyfin bilir.
Ayni şey benim başima gelmez eşimin ailesinin mal varliginin derdine düşmedim ben evlenirken.
Bedavaya getirmek?Sen de gülme pişkin pişkin ben ayakları üzerinde duran biriyim kimsenin malında mülkünde gözüm yok ama bu aile beni bedavaya getirmeye çalışıyor ben devlet ünivde okurken kyk dan ve babamdan para aldım ve okul bitince hem kyk ya hem babama geri ödedim. Ve hala aileme para veriyorum benim abim bana bugüne kadar çöp vermedi ben kimseden bi şi almadım aldıysam bile fazlasıyla geri ödedim kimseyi sömürmedim. Siz böyle parazit insanlara yüz vermeye devam edin bu mantıkla kimse çalışmaz benim bir tanıdığımın babası gemi kaptanı 20bin lira geliri var eşi kayınpederimin 20 bin lira gerliri var diye maaşlı işten çıktı ve her akşam evde viski içiyor. Siz böyle insanlara prim verirsiniz umarım karşınıza sizi inek gibi sağacak insanlar çıkar çünkü sizin için sorun yok.
Sen de gülme pişkin pişkin ben ayakları üzerinde duran biriyim kimsenin malında mülkünde gözüm yok ama bu aile beni bedavaya getirmeye çalışıyor ben devlet ünivde okurken kyk dan ve babamdan para aldım ve okul bitince hem kyk ya hem babama geri ödedim. Ve hala aileme para veriyorum benim abim bana bugüne kadar çöp vermedi ben kimseden bi şi almadım aldıysam bile fazlasıyla geri ödedim kimseyi sömürmedim. Siz böyle parazit insanlara yüz vermeye devam edin bu mantıkla kimse çalışmaz benim bir tanıdığımın babası gemi kaptanı 20bin lira geliri var eşi kayınpederimin 20 bin lira gerliri var diye maaşlı işten çıktı ve her akşam evde viski içiyor. Siz böyle insanlara prim verirsiniz umarım karşınıza sizi inek gibi sağacak insanlar çıkar çünkü sizin için sorun yok.
sende evlenmeden bunu düsünüyosan parasına vurulmussun adamın yazık sana zengin koca avcısı kızlarımız biter mi bigün ya!Neden gülücük koyuyorsun umarım aynı şey senin de başına gelir bakalım o zaman da böyle pişkin pişkin gülcen mi? Ayrıca anlamadığın nokta şu evlendikten sonra karış şimdi karışma diyorsun da adam şimdiden her şeyi sağlam kazığa bağladı maaşının yarısı evlenmeden önce aldığı eve gidecek.
İyi de ben sorun etmezdim diyor demek ki başına gelirse onun için kötü bir şey değil.Arkadasim sen iyi misin? Konunun basina bakarsan ben sana zaten hak verdim. Sorun su ki bir arkadasa umarim sizin de basiniza gelir dedin tasvip etmedigim nokta beddua!
İyi de ben sorun etmezdim diyor demek ki başına gelirse onun için kötü bir şey değil.
Haddini bil ben zengin koca avcısı değilim sadece eşim olacak insanın gelirinin evin içinde kalmasını istiyorum. Kardeşinin ailesinin gerçekten ihtiyacı olsa vermesini sorun etmem ama durumları çok iyi ve kız lüxlerine harcıyor. Neden ailesinin onca malı mülkü varken kızın lüxlerini abisi karşılıyor ben bunu kaldıramadım ve bu mantıkla sizce o kız çalışır mı? Onurlu bir insan bu şekilde yaşar mı? Millet kasiyerlik yapıp ailesine bakıyor. Bu parazitliği nasıl abisidir verir deyip normalize ediyorsunuz? Abisi köpek gibi çalışıp kazanıyor. Abisi kızın spor salonu yıllık ücretini ödediği gün bana tek taş yüzük istemezsin di mi dedi. Ben de önemli diil dedim aslında o kızın spor ücretini ödemeyip tek taşı alması daha hakkaniyetli olandı ama sorun etmedim.sende evlenmeden bunu düsünüyosan parasına vurulmussun adamın yazık sana zengin koca avcısı kızlarımız biter mi bigün ya!
Evlenmek istemiyor ki adam bu arkadaslaBana da oyle geldi acikcasi. Bu evi alelacele almasinin sebebi tapuya konu sahibesini ortak etmek istememesi. Bir de borclarini konu sahibesine odetecekmis, uyanik haspaya bakar misiniz???
O kadar cimriler diyosun da viski nasıl alıp içiyorlar ya? Ayrıca ilk sorunuzdaki tavriniz da yorumlardaki uslubunuz da aşırı çirkin.Sen de gülme pişkin pişkin ben ayakları üzerinde duran biriyim kimsenin malında mülkünde gözüm yok ama bu aile beni bedavaya getirmeye çalışıyor ben devlet ünivde okurken kyk dan ve babamdan para aldım ve okul bitince hem kyk ya hem babama geri ödedim. Ve hala aileme para veriyorum benim abim bana bugüne kadar çöp vermedi ben kimseden bi şi almadım aldıysam bile fazlasıyla geri ödedim kimseyi sömürmedim. Siz böyle parazit insanlara yüz vermeye devam edin bu mantıkla kimse çalışmaz benim bir tanıdığımın babası gemi kaptanı 20bin lira geliri var eşi kayınpederimin 20 bin lira gerliri var diye maaşlı işten çıktı ve her akşam evde viski içiyor. Siz böyle insanlara prim verirsiniz umarım karşınıza sizi inek gibi sağacak insanlar çıkar çünkü sizin için sorun yok.
Kendinle çelişiyorsun hem bu anlattıklarında ne varki diyorsun yani benim başıma gelse hiç sorun etmem diyorsun hem aynısı başına gelir diye ödün kopuyor yok beddua etme şu bu diyorsun demek ki aynı şey başına gelse sen de çok kötü hissederdin.Bak burda hepimizin dusunesi ayni olmayabilir bu cok normal. Arkadaslik edecegin arkadasini secerken buna dikkat edersin degil mi? Sevgilin da sana uymuyorsa ayrilirsin devam etme mecburiyetin yok yani. Hem ayrilmayip hep umarim sizin de basiniza gelir demen hic hos bir davranis degil.
Bence düşmez kız arkadaşına güvenip mi ev almış evlendikten sonra yarısını kızamı verecek de tüm eşyaları kızcağız kendisi alsın.abii ki tüm eşyaları almak size düşer.
O bahsettiğim viski içenler başka birileri. Onları örnek verdim siz böyle şark kültürüyle insanlara aman abisidir versin derseniz o kız sittin sene işe girmez. Nasıl olsa bütün ihtiyaçları lüxleri karşılanıyor neden çalışsın ? Sonra neden bü ülkede insanlar tembel bu mantıktan işte nasıl olsa sömürülcek akrabalar var.O kadar cimriler diyosun da viski nasıl alıp içiyorlar ya? Ayrıca ilk sorunuzdaki tavriniz da yorumlardaki uslubunuz da aşırı çirkin.
Erkek arkadaşınıza da böyle konusuyorsaniz onada bindirmis olabilir.
Çünkü her şeyin eşit paylaşılacağından eminsindir deseki ben her şeyi kardeşime vercem skandal çıkarırsın tok gözlü ayağı yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?