Erkek arkadaşım kardeşinin tüm lüxlerini karşılamayı kendine vazife edinmiş.

Akliniza yatmadiysa evlenmeyin. Daha birbirinizin hic bir seyi degilsiniz,kalkip ailesinin sunu var bunu var,su alacakmismis da kavga etmismis de bunlari konusmaya hakkiniz yok. Ne zaman evlenmeye karar verirsiniz o zaman geleceginizle ilgili dusunursunuz. Aile bu,adam bu. Kimse kimse icin degismez.

Beddua mi ediyorsun? Arkadasim biz mi sana sevgili ol dedik? Yoksa evlen muhakkak evlenmelisin mi diyoruz? Begenmiyorsan aurilirsin olur biter ona buna beddua etmene gerek yok.
Sen de gülme pişkin pişkin ben ayakları üzerinde duran biriyim kimsenin malında mülkünde gözüm yok ama bu aile beni bedavaya getirmeye çalışıyor ben devlet ünivde okurken kyk dan ve babamdan para aldım ve okul bitince hem kyk ya hem babama geri ödedim. Ve hala aileme para veriyorum benim abim bana bugüne kadar çöp vermedi ben kimseden bi şi almadım aldıysam bile fazlasıyla geri ödedim kimseyi sömürmedim. Siz böyle parazit insanlara yüz vermeye devam edin bu mantıkla kimse çalışmaz benim bir tanıdığımın babası gemi kaptanı 20bin lira geliri var eşi kayınpederimin 20 bin lira gerliri var diye maaşlı işten çıktı ve her akşam evde viski içiyor. Siz böyle insanlara prim verirsiniz umarım karşınıza sizi inek gibi sağacak insanlar çıkar çünkü sizin için sorun yok.

Konu sahibesine hak verdim
Evlenmeyi düşünüyorsa eger bu şekilde sorumsuzca hareket etmesi yanlış.,
Evlilik maddi külfet isteyen bir durum.
Konu sahibesi yerinizde olsam konusur baktım aynı kafadaysa yoluma bakardım.
Kız kardeşi belli ki sürekli bu şekilde olmaya devam edecek ve abisi de arkasını toplayacak.
Siz de evi geçindirmek için didinip duracaksınız.

Bu konuyu daha önce de okudum sanki ben. Erkek arkadaşınız evlilik teklifi etti mi? Aileleriniz tanıştı mı, sizler birbirinizin ailesiyle tanıştınız mı ya da? Ne bileyim adam hiç evlenme niyetiyle hareket ediyor gibi değil. Eşya bakmaya, almaya başladınız mı? Eğer tüm bu hazırlıklar başladıysa ve bir söz verildiyse ben evlenmezdim şu şartlarda. Çünkü değişecek bir şey gibi görünmüyor, muhtemelen hep böyle gidecek. Boşuna yıpratmayın kendinizi, evlenseniz de aynısı olacak.

Çünkü her şeyin eşit paylaşılacağından eminsindir deseki ben her şeyi kardeşime vercem skandal çıkarırsın tok gözlü ayağı yapma.

Bedavaya getirmek?
Banlanmamak için susuyorum...

Arkadasim sen iyi misin? Konunun basina bakarsan ben sana zaten hak verdim. Sorun su ki bir arkadasa umarim sizin de basiniza gelir dedin tasvip etmedigim nokta beddua!

sende evlenmeden bunu düsünüyosan parasına vurulmussun adamın yazık sana zengin koca avcısı kızlarımız biter mi bigün ya!

İyi de ben sorun etmezdim diyor demek ki başına gelirse onun için kötü bir şey değil.

Bak burda hepimizin dusunesi ayni olmayabilir bu cok normal. Arkadaslik edecegin arkadasini secerken buna dikkat edersin degil mi? Sevgilin de sana uymuyorsa ayrilirsin devam etme mecburiyetin yok yani. Hem ayrilmayip hep umarim sizin de basiniza gelir demen hic hos bir davranis degil.

Son düzenleme:
sende evlenmeden bunu düsünüyosan parasına vurulmussun adamın yazık sana zengin koca avcısı kızlarımız biter mi bigün ya!
Haddini bil ben zengin koca avcısı değilim sadece eşim olacak insanın gelirinin evin içinde kalmasını istiyorum. Kardeşinin ailesinin gerçekten ihtiyacı olsa vermesini sorun etmem ama durumları çok iyi ve kız lüxlerine harcıyor. Neden ailesinin onca malı mülkü varken kızın lüxlerini abisi karşılıyor ben bunu kaldıramadım ve bu mantıkla sizce o kız çalışır mı? Onurlu bir insan bu şekilde yaşar mı? Millet kasiyerlik yapıp ailesine bakıyor. Bu parazitliği nasıl abisidir verir deyip normalize ediyorsunuz? Abisi köpek gibi çalışıp kazanıyor. Abisi kızın spor salonu yıllık ücretini ödediği gün bana tek taş yüzük istemezsin di mi dedi. Ben de önemli diil dedim aslında o kızın spor ücretini ödemeyip tek taşı alması daha hakkaniyetli olandı ama sorun etmedim.

ANNESİ BABASI NEDEN ÖDEMİYOR KIZIN YILLIK SPOR ÜYELİK ÜCRETİNİ? (AİLE ZENGİN & DURUMU İYİ)

Bana da oyle geldi acikcasi. Bu evi alelacele almasinin sebebi tapuya konu sahibesini ortak etmek istememesi. Bir de borclarini konu sahibesine odetecekmis, uyanik haspaya bakar misiniz???
Evlenmek istemiyor ki adam bu arkadasla
Hangi erkek gercekten ciddi oldugu bi kadınla böyle icgüveysi gibi sen yapcaksın sen etceksin sen ödiceksin diye konusur
Az biraz seviyor olsa limon satar genede gecindiririm senide evide der
Sanki zorla kızın baskısı yüzünden evlenecek gibi

O kadar cimriler diyosun da viski nasıl alıp içiyorlar ya? Ayrıca ilk sorunuzdaki tavriniz da yorumlardaki uslubunuz da aşırı çirkin.

Erkek arkadaşınıza da böyle konusuyorsaniz onada bindirmis olabilir.

Kendinle çelişiyorsun hem bu anlattıklarında ne varki diyorsun yani benim başıma gelse hiç sorun etmem diyorsun hem aynısı başına gelir diye ödün kopuyor yok beddua etme şu bu diyorsun demek ki aynı şey başına gelse sen de çok kötü hissederdin.

Elbette konu sahibesinin KPnin kac parasi var, evi var bilmem nesi var seklinde hesap yapmasi hos degil ama soyle bir durum da var ki bu KV ve KP varyemez olmuslar. Ogullari da haliyle, onlar kadar olmasa da onlara cekmis gibi geldi bana. Evet konu sahibesi az biraz hesap yapmis ama bu cocuk da normal degil yani birbirimizi yemeyelim burda.

O kadar cimriler diyosun da viski nasıl alıp içiyorlar ya? Ayrıca ilk sorunuzdaki tavriniz da yorumlardaki uslubunuz da aşırı çirkin.

Erkek arkadaşınıza da böyle konusuyorsaniz onada bindirmis olabilir.
O bahsettiğim viski içenler başka birileri. Onları örnek verdim siz böyle şark kültürüyle insanlara aman abisidir versin derseniz o kız sittin sene işe girmez. Nasıl olsa bütün ihtiyaçları lüxleri karşılanıyor neden çalışsın ? Sonra neden bü ülkede insanlar tembel bu mantıktan işte nasıl olsa sömürülcek akrabalar var.

Çünkü her şeyin eşit paylaşılacağından eminsindir deseki ben her şeyi kardeşime vercem skandal çıkarırsın tok gözlü ayağı yapma.

İnsan kendi neyse karsidakini de oyle saniyor işte. Yapacak birsey yok.
Ailen sana birsey yapmamis, sende milletin ailesinden alma derdindesin, ama o cocuk sana kolay kolay yedirmez paralari soyliyim o da az degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…