***BOŞANMA KONUSUNDA***(Lütfen🙏fikir verin)

Noterden bu beyanını tasdikleyin o zaman ilerde size sorun çıkarmaz
bunu hic bilmiyorum o urfada suan ben ordudayım,
kızım 1yaşında simdi, önceden cekişmeli davamoz vardı barıştık vs davaya katılmadık dava kapandı simdi ben tekrar acamıcam diye biliyor um onu acması gerekiyor onuda dedim anlaşma kagıdını yazarken beni ara vs konusrak anlaşmalıyı yazdırcaz büyük ihtimalle cünkü yanına gitmem pek münkün değil gitmeme gerek varmı onud a bilmiyorum nasıl olcak hic bir fikrim yok

bizim anlaşmalaya göre o bana kızın velayetini vercek bende bişi talep etmicem (+bnm adıma cektigi krediyi ödicek)) öyke anlaştık nafaka mal tazminat bişi talep etmiceksim kızı istiyorsan dedi tamam dedim :/

kızım 1yaşında simdi, önceden cekişmeli davamoz vardı barıştık vs davaya katılmadık dava kapandı simdi ben tekrar acamıcam diye biliyor um onu acması gerekiyor onuda dedim anlaşma kagıdını yazarken beni ara vs konusrak anlaşmalıyı yazdırcaz büyük ihtimalle cünkü yanına gitmem pek münkün değil gitmeme gerek varmı onud a bilmiyorum nasıl olcak hic bir fikrim yok

bizim anlaşmalaya göre o bana kızın velayetini vercek bende bişi talep etmicem (+bnm adıma cektigi krediyi ödicek)) öyke anlaştık nafaka mal tazminat bişi talep etmiceksim kızı istiyorsan dedi tamam dedim :/
Siz boşanma protokolü hazırlamadınız o zaman nasıl uzaktan anlasmalı protokol hazırlanmaz ki ikinizin de imzası gerek ki anlasmalı boşanmak istersen Urfa'ya gitmen gerek mahkemeye girmen zorunlu.

Eliniz de anlasmalı imzalı bir kağıt yoksa cekişmeli dava acılır mahkem günü geldiğinde salonda anlaşmalıya cevirirsiniz cekilmelide avukat varsa mahkemeye gitmeye gerek yok ama sizin yok avukatınız mecbur gideceksin.

Ordu ya dönmeden protokol imzalayıp kendi bulunduğun sehirde acabilirdin davayı anlasmalı olarak.

Davayı o açtığı için protokol hazirlatirken madde koyar.. mesela derki çocuğu ben olmadan göremez yada sadece şu gün bugün ben olursam görür gibi gibi..dikkatli okumadan asla imzalama..değiştirmek istedigin birşeyi sende eklet o şekilde imzala..nafakada işte mutlaka..

Kredi odemelerini protokole yazin. Xxx bankasindan cekilmis yy tarihli ve zzz numaralari kredinin her ayin 5inde(odeme tarihi neyse onu yazin) şu kisi tarafindan odenmesi gibi bir ibare olsun.

Sembolikte olsa nafaka belirtin 200 tl bile olsa ki sonradan nafaka baglanmasi icin dava acmakla ugrasmayin. Direkt nafaka arttirim davasi açarsınız.

"Maddi alacaklarimin tamamini aldim, talebim yoktur" seklinde bir ibare kesinlikle yazmasin protokolde

Sadece ilk ve son sayfayi okudum.
Dini nikah ile mi evlisiniz sadece anlamadim ben. Oyle belirtmissiniz ilk sayfada. Belkide cumleyi ben anlamadim.

Birsey talep etmemen icin kredi borcunu odeyecegim diye sizi kandiriyor olmasin?

Sadece ilk ve son sayfayi okudum.
Dini nikah ile mi evlisiniz sadece anlamadim ben. Oyle belirtmissiniz ilk sayfada. Belkide cumleyi ben anlamadim.

Birsey talep etmemen icin kredi borcunu odeyecegim diye sizi kandiriyor olmasin?
İlk mesaj yazarken açıklamış resmi nikah varmış dini nikahı belirtmesinin nedeni mehir vermemiş o yüzden.

Kocası bugün dava acacakmış ama anladığım kadarıyla anlasmalı dava için hazırlanan bir protokol yok imzalı.

Kendiniz için hiç bir şey talep etmeyin ama kızınız için nafaka kesinlikle talep edin.
Ya da dilekçede adınıza yaptığı borcun onun tarafından ödeneceğini yazın kesinlikle.

dün aradı beni haftaya ben accam davayı dedi bende benide ara vs dedimde ne gibi maddelere dikkat etmem lazım hiç bilmiyorum ama dedi şimdilik kızı sana vercem boşandıktan sonra velayet davasını acarım dedi
Kızı almak isteyen boşanırken alır, bunların hepsi blöf kanmayın. Mutlaka nafakanızı isteyin mahkemede bütün yaşadıklarınızı anlatın zaten hakim çıkarınıza karar verir. Maddi taleplerimi aldım, karşılandı gibi madde var ise protokolde kesinlikle imzalamayın.

Adam senden vazgeçmese senin vazgeçeceğin yokmuş
Kızlar çok güzel önerilerde bulunmuş.inşallah uygularsın.
Tekrar dönüp çocuk yapma da

O herif sence borcunu öder mi asla ödemeyecek
Güvenme. Bu teklifiyle alakalı delil topla.

Back
X