- 7 Şubat 2022
- 824
- 1.504
- 63
- 70
- Konu Sahibi dertligirl7
Hayat hikayeni okuyunca erkek çocuk annesi kv olarak o kadar sinirlendim ki anlatamam.Hele baban hasta yatağında göndermemek ne demek nasıl aile bunlar.Herkese merhaba kızlar.. Yıllardır bu sitenin sıkı okuyucusuyum.. Beğenerek takip ediyorum.. Şimdi ise değerli yorumlarınıza ihtiyacım var.. Olayları doğru yorumlayabilmeniz için ayrıntılara yer vermem gerekiyor, vaktinizi ayırdığınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar ben küçük denilecek yaşta annemi kaybettim yaşlı bir babam ve abilerim ile bir evde liseyi bitirip üniversiteye atıldım. Oldukça başarılı bir öğrenci iken son sınıfta eşimle karşılaştım. Kendisine aşık oldum o da çok iyi ilgili biriymiş gibi davrandı ve bende evlenmeliyim dedim.. Kendisi benden 10 yaş büyük ,memurdu ve zaten evlilik düşünen biri olduğu için bir yıl içinde evlendik. İlk bir yıl içinde ben atandım. Sonraki yıl çocuğum oldu. Ben hamileyken stresli zamanlar geçirdim ve eşim üşenmeden hep annesine şikayet etti beni kayınvalidem bu durumdan ötürü hamile olmama rağmen seni boşatıcam diyordu sürekli. Böyle çirkin bir durum içindeyken babam vefat etti. Ve babamın vefat edeceği vakit yani hastanede yatarken ben eşimin memleketindeydim ve babamın yanına göndermiyorlardı beni.. Zar zor gittim.. Kaynanam oğlunun maaşına göz diken zavallı biri oğlu da bir dediğini iki etmezdi o sıralar. Derken eşim malum bir durumdan tutuklandı ben suçsuz olduğunu bildiğim için bekledim oğlumla onun çıkmasını bir yıl annesi ve babası ile kaldım çocuk küçük diye. O sıralar kayınvalidem hayatı burnumdan getirdi. Sonra eşim aklandı çıktı 10 ay sonra ben göreve devam bu sırada.. Eşim açığa alındı tutuksuz yargılama aldığı için.. Ben ise ilk iznimde eşime ailesine gidelim annesini görsün diye teklifte bulundum eşimde tabi dünden razı.. Gittik memleketine annesi o yaz benle tartıştı ve görümcemle beni evden kovmaya çalıştılar eşim ağzını açmadı tüm bu olanlara.. İzledi.. Tam ben gidecekken kayınpederim izin vermedi onlara kızdı. Arkadaşlar bu olaydan beş gün sonra eşim tamamen memuriyetten atıldı ve bana muhtaç oldu desem yeridir. Ben gibi saf biri de tuttum tüm maaşımı her ay eline saydım. Dört yıldır bu şekilde.. Ama hiç anlaşamıyoruz ben geçmişi unutmak için depresyon ilacı kullanıyorum bir ara bıraktım tartışma çoğalınca ilaca başla yeniden diyor. Yeniden başladım ama olmuyor ev aldı memleketinde.. Çıktığında araba aldı aldığı araba abisinin üzerine kayıtlı.. Yani her şeyi garip. Pasif.. İlişki bağlamında sıfır.. Hiçbir şey istemiyorum harçlık bile vermiyor benim olan paramdan. Kendisi de asgari ücretle bir işe girdi kendi harcıyor ben bi şey alsam pahalıya almışsın bi daha alma diyor. Çocuğa ilgisi zaten sıfır ittire kaktıra yapıyor. Ben ne yapacağımı şaştım arkadaşlar yani bu nereye kadar gidecek bilmiyorum boşasam çocukla yapabilir miyim yalnız bir şehirde korkuyorum aile desen abilerim kendi derdinde.. Yani çok bastırıldığımı hissediyorum sevgisini yansıtan biri değil seviyodur elbette ama bunu yansıtmadıktan sonra bi anlamı kalmıyor buz gibi bir adam boşanmak istiyorum ama beni nelerin beklediğini çocuğuma nasıl bu kötü dünyada sahip çıkabileceğimi bilmiyorum..
Bunlar yaşanmış ve hala yaşanıyor ve bu ailenin oğlu ile evlenmisşin maalesef.
Gelelim sana, senin de hayat hikayen kolay değil ağır şeyler yaşamışsın. Ama tüm bunların yanında üniversite okumuşsun bunu okuyunca sana bravo diyeceksen eş aile durumunu okudum.Tüm zorluklar içinde okumuş eğitimli gençsin atanmışsın memur olmuşsun.Bunların seni ezmesine maaşını her ay adamın elinden almasına nasıl izin verdin inan buna da inanamadım.Buraya konu açtığın çok iyi olmuş burada akıllı kadınlar çok güzel yorumlar yapar seni uyandırırlar onları iyi oku.
Bugüne kadar olan olmuş bak bundan sonra yapacağın.
Eşini karşına alacaksın.Ben artık bu evliliği devam ettirmek istemiyorum.Ben üniversite mezunu atanmış memur bir anneyim.Ama tüm hayatımı gözümün önünden geçirdim, yaşadığım hayat benim olmam gereken hayat değil.4 yıldır çalışıyorum maaşlı insanım ama ben kendime bir sakız bile alamıyorum.Neden çünkü ben maaşımı hiç görmüyorum.Maaşım aynı gün elimden gidiyor.Benimde içinde olan paramla araba alınıyor ama araba benim bizim değil.
Buna nasıl direnç göstermedim izin verdim bugüne kadar bilmiyorum.Ama bitti artık.Benden bu kadar.Maaşım artık bende ve evimi ben idare edeceğim.Sen bu ayrılma talebim için hemen cevap verme iyi düşün taşın bana cevabını bildir.
Bu arada sakın aileni bu işe karıştırma asla izin vermem böyle bir şeye.Onlar tabi yıllarca benim maaşımı seninle yediler bu boşanma talebime karşı çıkacaklar kim memur kızı elinden kaçırmak ister.Ama yıllarca beni hep hor gördüler düşünsünler bundan sonrasını sakın beni aramasınlar...
Ev var diyorsun ev ne olacak vb derse mal ayrımını mahkeme yapar merak etme dersin.Çirkinleşirse maaşımı 4 senedir sana gönerdiğim ispatlı dersin..
Bugüne kadar herşeyi başarmış okumuş memur olmuşsun kendine inan sonrasını da başarırsın önce kendine güven dik dur.