- 12 Eylül 2019
- 49
- -1
- 3
- Konu Sahibi hatalardanolusuyorum
-
Peki kendi üstüne yaptığı evin borçlarını sen ödiceksin demesi ???Para sizin değil, parayı veren eşiniz değil.
Siz neden karışıyorsunuz bu kadar ?
Neden hep erkek tarafına yüklü borç yaptırma derdindesiniz.Erkek arkadaşınız ev almış tabii ki tüm eşyaları almak size düşer.
Bu kadar aile içi para problemlerine girmeniz bana tuhaf geldi.
Abisidir istediği kadar kendi kardeşine harcayabilir. Şu an siz karışamazsınız
Ya o hiçbir şekilde cebinden ve ailesinin cebinden bana para harcanmasın istiyor. O şekilde olursa kabul ediyor.Sevgilinizin sizinle evlenmek istedigine eminmisiniz ?
Peki kendi üstüne yaptığı evin borçlarını sen ödiceksin demesi ???
Evlenince tüm mal varlığı ortak olmuyor mu?Peki kendi üstüne yaptığı evin borçlarını sen ödiceksin demesi ???
Acı ama gercek sizle evlenmek henüz istemiyorYa o hiçbir şekilde cebinden ve ailesinin cebinden bana para harcanmasın istiyor. O şekilde olursa kabul ediyor.
Para sizin değil, parayı veren eşiniz değil.
Siz neden karışıyorsunuz bu kadar ?
Neden hep erkek tarafına yüklü borç yaptırma derdindesiniz.Erkek arkadaşınız ev almış tabii ki tüm eşyaları almak size düşer.
Bu kadar aile içi para problemlerine girmeniz bana tuhaf geldi.
Abisidir istediği kadar kendi kardeşine harcayabilir. Şu an siz karışamazsınız
Bende yukarıda yazdım evlilik sözleşmesi yapın diye.Ev adamın evi,boşansalar kız hak talep edemiycek ki üstelik bi de adam krediyi ödeyemezse kız oduycekmis ne münasebet. Bunu isteyen adam gerçekten samimiyse evlendiklerinde evin %50 hissesini kıza vermeyi teklif eder, bence adam cin olmadan adam çarpmaya kalkiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?