• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***BOŞANMA KONUSUNDA***(Lütfen🙏fikir verin)

bitane abla boşanma boşanırsan kızını elinden alırlar dedi 🥺 sağlık olsun ama elimde kalan tek sey kızım su hayatta asla vermek istemiyorum kimseye

bitane abla boşanma boşanırsan kızını elinden alırlar dedi 🥺 sağlık olsun ama elimde kalan tek sey kızım su hayatta asla vermek istemiyorum kimseye
Öyle her gelenin sözüne inanmayın kızınız sizin bakımınıza muhtaç. Çocukları babaya kolay kolay vermezler. Eğer çocuğun kişisel bakımı, ihtiyaçları karşılanıyor, anne çocuk arasında duygusal bağ normal ise sizden almazlar.

Bu nasıl oldu peki? Ailenizi komşu falan mı şikayet etmişti? Nasıl 2 yıl yurtta kaldınız?
Konu sahibi dediği gibi yurtta kaldıysa aslında sınavsız memur olma hakkı var ister ilkokul, ister Ortaokul istersede lise mezunu olsun böyle bir hakkı var .

Madem sosyal hizmetlerde kalmış adresini filan biliyordur gidip bir sorsun araştırsın.

Yani ağlamak sızlamak değil de çok düşünüyorum Ne yapmam gerekiyor diye bana diyor hiçbir şey talep etmeden boşanacaksın diyor o zaman kızımı veririm diyor Ben de korkuyorum Hani Kızı 2 sene Tamam bende kaldı ben büyüttüm Ya ya 2 yaşından sonra velayet davası açıp elimden alırsa diye çok korkuyorum Çünkü kızımdan başka hiçbir şeyim yok Ne param ne bir şey mi hiçbir şeyim yok
Alamaz. Kendiniz ve kızınız için nafaka talep edebilirsiniz. Sizin durumunuzda barodan avukat talebinizin olumlu karsilanmasi gerekirdi. Size bir neden soylediler mi?

Alamaz. Kendiniz ve kızınız için nafaka talep edebilirsiniz. Sizin durumunuzda barodan avukat talebinizin olumlu karsilanmasi gerekirdi. Size bir neden soylediler mi?
Belgeleri vermemiş muhtarlıktan fakirlik belgesi filan almış ama adliyeye vermemiş avukat atanır zannetmiş fakirlik kağıdı çıkarınca ,belge vermediği için avukat atanmamış.

Belgeleri vermemiş muhtarlıktan fakirlik belgesi filan almış ama adliyeye vermemiş avukat atanır zannetmiş fakirlik kağıdı çıkarınca ,belge vermediği için avukat atanmamış.
sogukbaklava52 sogukbaklava52 Bulunduğun ilin barosunu bul. Adli yardımdan avukat talebinin olduğunu söyle sana yardımcı olacaklardir. Istedikleri belgeleri eksiksiz olarak tamamla. Sorularının tamamına avukat yanıt verecek. Ancak bu süreçte çocuğunu senden alır diye endişelenme. Hatta kisa süre bu işlemleri halledersen tedbir nafakası talep edip nafaka almaya baslayabilirsin.

Back
X