- 2 Mart 2024
- 122
- 9
- 18
- 24
- Konu Sahibi sogukbaklava52
bitane abla boşanma boşanırsan kızını elinden alırlar dedi
sağlık olsun ama elimde kalan tek sey kızım su hayatta asla vermek istemiyorum kimseye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailenin izni olmadan alıyorlar mı ailen izin vermişmiyi.sosyla hizmetler bebegimi alsın diye demiş :) bizide zamanında söylemişti yurda aldılar bizi2sene yurtta kaldım kardeşimle
Kim alırmış kızını.bitane abla boşanma boşanırsan kızını elinden alırlar dedisağlık olsun ama elimde kalan tek sey kızım su hayatta asla vermek istemiyorum kimseye
Bu nasıl oldu peki? Ailenizi komşu falan mı şikayet etmişti? Nasıl 2 yıl yurtta kaldınız?sosyla hizmetler bebegimi alsın diye demiş :) bizide zamanında söylemişti yurda aldılar bizi2sene yurtta kaldım kardeşimle
Öyle her gelenin sözüne inanmayın kızınız sizin bakımınıza muhtaç. Çocukları babaya kolay kolay vermezler. Eğer çocuğun kişisel bakımı, ihtiyaçları karşılanıyor, anne çocuk arasında duygusal bağ normal ise sizden almazlar.bitane abla boşanma boşanırsan kızını elinden alırlar dedisağlık olsun ama elimde kalan tek sey kızım su hayatta asla vermek istemiyorum kimseye
Konu sahibi dediği gibi yurtta kaldıysa aslında sınavsız memur olma hakkı var ister ilkokul, ister Ortaokul istersede lise mezunu olsun böyle bir hakkı var .Bu nasıl oldu peki? Ailenizi komşu falan mı şikayet etmişti? Nasıl 2 yıl yurtta kaldınız?
Alamaz. Kendiniz ve kızınız için nafaka talep edebilirsiniz. Sizin durumunuzda barodan avukat talebinizin olumlu karsilanmasi gerekirdi. Size bir neden soylediler mi?Yani ağlamak sızlamak değil de çok düşünüyorum Ne yapmam gerekiyor diye bana diyor hiçbir şey talep etmeden boşanacaksın diyor o zaman kızımı veririm diyor Ben de korkuyorum Hani Kızı 2 sene Tamam bende kaldı ben büyüttüm Ya ya 2 yaşından sonra velayet davası açıp elimden alırsa diye çok korkuyorum Çünkü kızımdan başka hiçbir şeyim yok Ne param ne bir şey mi hiçbir şeyim yok
Belgeleri vermemiş muhtarlıktan fakirlik belgesi filan almış ama adliyeye vermemiş avukat atanır zannetmiş fakirlik kağıdı çıkarınca ,belge vermediği için avukat atanmamış.Alamaz. Kendiniz ve kızınız için nafaka talep edebilirsiniz. Sizin durumunuzda barodan avukat talebinizin olumlu karsilanmasi gerekirdi. Size bir neden soylediler mi?
Belgeleri vermemiş muhtarlıktan fakirlik belgesi filan almış ama adliyeye vermemiş avukat atanır zannetmiş fakirlik kağıdı çıkarınca ,belge vermediği için avukat atanmamış.
Muhtar ve sosyal yardım vakfı birlikte şikayet ettiler bizim eve gelip size yardım yapcaz diye babamdan kimlikleri aldılar kardeşim 9ben 11 yasındaydım okuldaydık bizi ailemden habersi okul onlara verdi sosyal hizmet arabasına zoraki ve korkarak bin dirildik kimse bize nolcanı nerye gittiğini söylemedi korktuk agladık o gün bizim için travmaydı ailemizi 40hün sonra görebildik. Çok zordu çıkma işimizde halam gönüllü aile oldu bize bizi yanına aldı onun velayeti altına girip cıkabildik yurttanBu nasıl oldu peki? Ailenizi komşu falan mı şikayet etmişti? Nasıl 2 yıl yurtta kaldınız?
Borcu ödemesi ni bekliyorum mecburen,sogukbaklava52 Bulunduğun ilin barosunu bul. Adli yardımdan avukat talebinin olduğunu söyle sana yardımcı olacaklardir. Istedikleri belgeleri eksiksiz olarak tamamla. Sorularının tamamına avukat yanıt verecek. Ancak bu süreçte çocuğunu senden alır diye endişelenme. Hatta kisa süre bu işlemleri halledersen tedbir nafakası talep edip nafaka almaya baslayabilirsin.
Muhtar ve sosyal yardım vakfı birlikte şikayet ettiler bizim eve gelip size yardım yapcaz diye babamdan kimlikleri aldılar kardeşim 9ben 11 yasındaydım okuldaydık bizi ailemden habersi okul onlara verdi sosyal hizmet arabasına zoraki ve korkarak bin dirildik kimse bize nolcanı nerye gittiğini söylemedi korktuk agladık o gün bizim için travmaydı ailemizi 40hün sonra görebildik. Çok zordu çıkma işimizde halam gönüllü aile oldu bize bizi yanına aldı onun velayeti altına girip cıkabildik yurttan![]()
Baban hakli dinsizin hakkindan imansız gelirBabam esra Erol'da çık borcu öderler sana sahip çıkarlar Kocandan da boşar lar diyobende diyorum ben utanırım öyle yerlerden tv den fln diyorum o zaman kızıyo :)))
Aman yanasmasin sana gerçekten tekrar hamilelik çocuk falan sakın sakinnnBorcu ödemesi ni bekliyorum mecburen,
Borcu ö dicem bi yanlış hareket yapma dedi.
Ailemde zaman herşeyi gösterir bekle bakalım noluyor dedi.
Noterden bu beyanını tasdikleyin o zaman ilerde size sorun çıkarmazYani ağlamak sızlamak değil de çok düşünüyorum Ne yapmam gerekiyor diye bana diyor hiçbir şey talep etmeden boşanacaksın diyor o zaman kızımı veririm diyor Ben de korkuyorum Hani Kızı 2 sene Tamam bende kaldı ben büyüttüm Ya ya 2 yaşından sonra velayet davası açıp elimden alırsa diye çok korkuyorum Çünkü kızımdan başka hiçbir şeyim yok Ne param ne bir şey mi hiçbir şeyim yok
Maddi yetersizlik nedeniyle mi? Anne babanız ayrı mıydı o zaman?sosyla hizmetler bebegimi alsın diye demiş :) bizide zamanında söylemişti yurda aldılar bizi2sene yurtta kaldım kardeşimle
dün aradı beni haftaya ben accam davayı dedi bende benide ara vs dedimde ne gibi maddelere dikkat etmem lazım hiç bilmiyorum ama dedi şimdilik kızı sana vercem boşandıktan sonra velayet davasını acarım dediSenden asla kızını alamaz.. korkma..seni sindirmeye çalışıyor.. dik dur.. korktuğunu belli etme.. eşek gibi nafaka ödemek zorunda çocuğuna.. protokolü hazırlarken maddelere dikkat et..okumadan imzalama..durumunu belirterek nafaka miktarı belirle..
yok hicbir gelirimiz yoktu , annem de engelliydi ayaklarından vsMaddi yetersizlik nedeniyle mi? Anne babanız ayrı mıydı o zaman?
Siz protokol hazırladınız mı kendi aranızda imzalandız mı ? Eger hazırladıysanız zaten maddeler orada yazar.dün aradı beni haftaya ben accam davayı dedi bende benide ara vs dedimde ne gibi maddelere dikkat etmem lazım hiç bilmiyorum ama dedi şimdilik kızı sana vercem boşandıktan sonra velayet davasını acarım dedi