• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım kardeşinin tüm lüxlerini karşılamayı kendine vazife edinmiş.

Para kendi parası istediği gibi harcar bu sizi ilgilendiren bir durum değil. Kaldı ki kendine ev almış, kardeşine bakıyor bir de. Siz hiç bir söz sahibi değilsiniz. Siz sadece onun arkadaşısınız, eşi değil.

Ne demek "sen kimsin" ben evlenmeyi düşündüğü kişiyim şimdi yaşadıklarımız da evlendikten sonra yapacaklarının bir fragmanı nasıl yaptıklarını aa biz daha evli değiliz deyip yok sayayım size diyorum ki şimdiden her şeyi ayarladılar evi kendi üstüne aldı evlenmeden borcunu da evlenince ödicek kendini garantiye aldı ve diğer evi ve ve her şeyi kıza vereceğiz diye peşin peşin söyledi.

O zaman onlar da bu muhabbetlere girmeseydi?

Para sizin değil, parayı veren eşiniz değil.
Siz neden karışıyorsunuz bu kadar ?
Neden hep erkek tarafına yüklü borç yaptırma derdindesiniz.Erkek arkadaşınız ev almış tabii ki tüm eşyaları almak size düşer.
Bu kadar aile içi para problemlerine girmeniz bana tuhaf geldi.
Abisidir istediği kadar kendi kardeşine harcayabilir. Şu an siz karışamazsınız
Evlilikten once alinan tum mulkler bosanma durumunda yine alan kiside kalir. Evin yildan yila artacak bir ederi var peki alinan koltugin perdenin ? Uye buna takilmis olabilir ki bence de sevgili kisisi temiz niyetli degil .Aaa bide evin daha odenecek kredisi sonrasinda da aileye odenecek 130 bin borcu olmasina ragmen

ANLAMADIĞIM NOKTA ŞU

kiminiz kızın lüxlerinin karşılanmasına

-ABİSİNİ SÖMÜRÜYOR demişsiniz ve hep sömürür bu aileden kaç demişsiniz.

kiminiz de

-ABİSİ DEĞİL Mİ HER TÜRLÜ PARA AKITIR lüxlerini de karşılar içkisini de karşılar demişsiniz.

Peki bir insan neden çalışır neden ayakları üzerinde durur ya da durmalıdır? Abilerle ablalarla mı insan götürmelidir işi?
Vicdanınıza sesleniyorum. O zaman abisi ya da ablası çalışan herkes işten çıksın nasıl olsa abiler ablalar bakmak zorunda onlara?

Nasıl bu parazitliği görmezsiniz?

Sinirden algılarıniz kapanmış önce bi sakin olun . Bu söylediğiniz şey bambaşka bir mevzu . Tabi ki insanlar parazit gibi yaşamamalı kimse bunu desteklemiyor burada .

Sizde ki durum bu ama herkes memnun halinden şu pozisyonda karisamazsaniz deniyor o kadar . Siz sadece evlenip evlenmeme kısmında kararınızı bunlari göz önüne alarak vermelisiniz.
Tekrar söylüyorum o adam sizi sevmiyor değer vermiyor ve evlenme niyeti yok . Seven adamın yapacağı davranışlar değil bunlar .
Söz görümce adayını bırakın da bunu düşünün önce

Ortada fol yok yumurta yok söz hakkına sahip değilsiniz şu durumda. Valla sevgilinizi takdir ettim. Kira kolay değil evini almış şimdiden akıllılık edip. Demek ki ailesine de güvenmiyor ki İstanbul'daki eve güvenmemiș kendi almış

Nasıl fol yok yumurta yok yüklü bir kredi borcuna girdi ve evlenince ben ödeyemezsem sen ödicen ailemden kuruş almam dedi ve eşyaları sen alacaksın dedi.

Tamamını okumadım ama size ne?
O sizin erkek arkadaşınız, kocanız değil.
Daha resmiyete eşi olmadığınız birinin parasına karışmayı nasıl kendinize hak görüyorsunuz?
İster havaya saçar, ister kardeşine yedirir.
Sizene yahu.
Ne meraklısınız kazanmadığınız paranın hesabını tutmaya.

Ne demek "sen kimsin" ben evlenmeyi düşündüğü kişiyim şimdi yaşadıklarımız da evlendikten sonra yapacaklarının bir fragmanı nasıl yaptıklarını aa biz daha evli değiliz deyip yok sayayım size diyorum ki şimdiden her şeyi ayarladılar evi kendi üstüne aldı evlenmeden borcunu da evlenince ödicek kendini garantiye aldı ve diğer evi ve ve her şeyi kıza vereceğiz diye peşin peşin söyledi.

O zaman onlar da bu muhabbetlere girmeseydi?

İyi de arkadaşım sen niye evlenmeye bu kadar heveslisin o zaman? Bir tektaşı sana çok gören adamla evlenip mutlu olacağını mı sanıyorsun? Sihirli değnek değmeyecek evlenince haberin olsun.

Ben abi ile kardeş arasındaki ilişkiden ziyade evi evlenmeden önce alıp üzerine yapmasına ve size söylediklerine takıldım. Bu açıdan bakınca erkek arkadaşınız hiç güven vermiyor. Siz evi ikinizin üzerine yapmayı teklif edin bence.

Sinirden algılarıniz kapanmış önce bi sakin olun . Bu söylediğiniz şey bambaşka bir mevzu . Tabi ki insanlar parazit gibi yaşamamalı kimse bunu desteklemiyor burada .

Sizde ki durum bu ama herkes memnun halinden şu pozisyonda karisamazsaniz deniyor o kadar . Siz sadece evlenip evlenmeme kısmında kararınızı bunlari göz önüne alarak vermelisiniz.
Tekrar söylüyorum o adam sizi sevmiyor değer vermiyor ve evlenme niyeti yok . Seven adamın yapacağı davranışlar değil bunlar .
Söz görümce adayını bırakın da bunu düşünün önce

HAKLISINIZ çünkü seven erkek benden mal ve para kaçırmaz beraber mutlu huzurlu rahat olmamızın altyapısı için çalışır didinir. Bana tek taş yüzük alabileceği parayı kız kardeşinin spor üyelik ücretine vermez. (Bu bir lüx ve ailesi bu parayı verebilcek durumda.) Kız kardeşi akşamları gezmeden eve taksiyle dönüyor ama geçen benim ayağımdaki topuklu çok rahatsız ediyordu taksiye binelim dedim binmedi, taksiye para vermek istemedi.

Sende eşyaları alacaksın demesi hoş olmamış bence ama seninde evlenmeden etmeden insanların aile işlerine karışman çok manasız..alan memnun satan memnun para seninde değil sevgilinim kardeşine verdiği para seni ilgilendirmez bence..adamın davranışında bir sıkıntı olduğunu düşünüyorsanda oturup bir düşünmelisin

Evlilikten once alinan tum mulkler bosanma durumunda yine alan kiside kalir. Evin yildan yila artacak bir ederi var peki alinan koltugin perdenin ? Uye buna takilmis olabilir ki bence de sevgili kisisi temiz niyetli degil .Aaa bide evin daha odenecek kredisi sonrasinda da aileye odenecek 130 bin borcu olmasina ragmen
Evet sonrasında evlilik sözleşmesi yapın dedim.
İki tarafı da iyi niyetli göremedim ben

İyide kız kardeşine para yedirmeye gönüllü olan sevgiliniz, evlenince hak talep edemeyin diye evlenmeden borç harç ev alan sevgiliniz, önünde evlilik işi olmasına rağmen bunun maddi boyutu hakkında sorumluluk almayan sevgiliniz,daha evlenmeden senin maaşın üzerinden borç ödeme hesabı yapan sevgiliniz. Siz neden bu durumları size söyleyen yorum yapanlara kızıyorsunuz. Dedikleri doğru erkek arkadaşınızın parası ile ne yaptığı sizi bağlamaz. Sizi bağlayan tek birşey var burda; adamın sizinle olan geleceğini ve sizinle evliliği önemsememesi ve önceliği olmaması, seni evliliğinde para kaynağı olarak görmesi ve bu durumun değişecek gibi durmaması . Sizin burada yapmanız gereken eğer bu muameleye razıysanız devam edecek, adamın size reva gördüğü hayata ve kız kardeşine yaptığı masraflara katlanacaksınız. Ya da sizi önemsemeyeni önemsemeyip yol verip kendinize yeni bir yol çizeceksiniz.

Nasıl fol yok yumurta yok yüklü bir kredi borcuna girdi ve evlenince ben ödeyemezsem sen ödicen ailemden kuruş almam dedi ve eşyaları sen alacaksın dedi.

Evlilik yönünde resmî bir adım atılmış mı? Yoo sadece sevgilisiniz yani evet ortada fol yok yumurta yok bunu yazan üyeye katılıyorum. Rahatsızsanız ayrılırsınız, evlenmezsiniz ama kalkıpta ailesinin emekli maaşından evinin fiyatına kadar kafa yorup hiç emeğiniz, hakkınız olmayan paraları, malları dilinize bu kadar dolamanız hoş değil.

Ben abi ile kardeş arasındaki ilişkiden ziyade evi evlenmeden önce alıp üzerine yapmasına ve size söylediklerine takıldım. Bu açıdan bakınca erkek arkadaşınız hiç güven vermiyor. Siz evi ikinizin üzerine yapmayı teklif edin bence.

Daha neler 😳😳 evlenmemişler etmemişler, konu sahibinin parası geçmiş mi yoksa ben mi kaçırdım konuyu ? Neden ikisinin üzerine olsun ev anlayamadım ?

HAKLISINIZ çünkü seven erkek benden mal ve para kaçırmaz beraber mutlu huzurlu rahat olmamızın altyapısı için çalışır didinir. Bana tek taş yüzük alabileceği parayı kız kardeşinin spor üyelik ücretine vermez. (Bu bir lüx ve ailesi bu parayı verebilcek durumda.) Kız kardeşi akşamları gezmeden eve taksiyle dönüyor ama geçen benim ayağımdaki topuklu çok rahatsız ediyordu taksiye binelim dedim binmedi, taksiye para vermek istemedi.

Hah işte asıl problem bu gerisi hikaye .
Vaktine yazık emin ol sal gitsin ne evlenmesi .

Tamamını okumadım ama size ne?
O sizin erkek arkadaşınız, kocanız değil.
Daha resmiyete eşi olmadığınız birinin parasına karışmayı nasıl kendinize hak görüyorsunuz?
İster havaya saçar, ister kardeşine yedirir.
Sizene yahu.
Ne meraklısınız kazanmadığınız paranın hesabını tutmaya.

Peki o nasıl bana eşyaları sen alacaksın ben ödeyemezsem sen ödeyeceksin diyebiliyor madem birbirimizin hiçbir şey değiliz? Anlamıyorsunuz daha iş ciddiye binmeden her şeyi garanti altına aldılar evlendikten sonra bir şeyleri değiştirmek için çok geç olacak. Yüklü kredi borcuna girildi ve sen ödiceksin ben ödeyemezsem dendi diyorum.

Evlendikten sonra karışsam nolcak her şey olup bitmiş olcak.

Evlenmeden ne hakla karışıyorsun diyenler uzayda yaşıyor sanırım. Evlenince adam birden yaptığı bu harcamaları bırakıp evine mi düşkün olacak sanıyorsunuz.
Adamın konu sahibine zerre saygısı ve sevgisi yok. Evi önceden almış ki boşanırlarsa paylaşılmasın. Ama kalan borcu konu sahibi ödesin, eşyaların da hepsini alsın.
Evlenmeden önce böyleyse evlenince daha kötü olur.

Peki o nasıl bana eşyaları sen alacaksın ben ödeyemezsem sen ödeyeceksin diyebiliyor madem birbirimizin hiçbir şey değiliz? Anlamıyorsunuz daha iş ciddiye binmeden her şeyi garanti altına aldılar evlendikten sonra bir şeyleri değiştirmek için çok geç olacak. Yüklü kredi borcuna girildi ve sen ödiceksin ben ödeyemezsem dendi diyorum.

Evlendikten sonra karışsam nolcak her şey olup bitmiş olcak.
Tamam insanlar da ayrıl diyor.
Birbirinize zerre güveniniz yok neye dayanarak evlenmeyi düşünüyorsunuz ki?

Daha neler 😳😳 evlenmemişler etmemişler, konu sahibinin parası geçmiş mi yoksa ben mi kaçırdım konuyu ? Neden ikisinin üzerine olsun ev anlayamadım ?

Şu aşamada kalkıp evi beraber üstümüze yapalım diyemem tabiki de ben para vermedim ama evlendiğimizde beraber ödenmiş olcak borç ama boşanırsak evin tümü onun olcak yani ben evlendiğimizde borca yardımcı olsam da boşanınca evden hiçbir şey alamicam.

Back
X