Erkek arkadaşım kardeşinin tüm lüxlerini karşılamayı kendine vazife edinmiş.

Burda nişanlı bile değilseniz niye karışıyorsunuz deniyor ama sonuçta gelecek planı yapılıyor bunları konuşması normal.Ben olsam yürütemezdim çok sinir olurdum evlenınce daha çok insanın sinirine dokunur ve siz de bu konuda anlaşamazsınız.Bence evlenincede sevgiliniz kardeşinin ihtiyaçlarını karşılamaya devam eder bu da sinir bozucu bir durum

Ailesinin malına mülküne karışmak yanlış diyelim peki neden o kadar zenginlerken kızın ihtiyaçları ve lüxleri abisi tarafından karşılanıyor? Neden düğün ve eşya parası yokken kızın içki parası veriliyor? Muhtemelen siz de abiniz ya ablanızın üzerinden geçindiniz ondan o kızın yediği paralar size batmıyor.

Acı ama gercek sizle evlenmek henüz istemiyor

Ha buarada kostur kostur ev almasının sebebi olaki ileride bosanırsanız evliyken almadıgı icin evden zırnık talep etmeyin diye

Bana da oyle geldi acikcasi. Bu evi alelacele almasinin sebebi tapuya konu sahibesini ortak etmek istememesi. Bir de borclarini konu sahibesine odetecekmis, uyanik haspaya bakar misiniz???

Hepsini geçtim de ev alındığına şükret

Aksi halde görümce ile yaşardın

Anamın babamın evi der çıkmazdı

Bir de bu lüksü erkek arkadaşın nasıl sağlıyor kardeşine 4 bine telefon alan sana da 5 bine buzdolabı alır

Kız o lüks ile tek kuruş geliri olmadan yaşıyorsa ona verdiği para ile taksitle tüm evin eşyasını alın

Bu arada Kv kp evinde oturmak kötüdür

Boşverin

Ben tek evladim kardeşim ya da abim yok.
Ayrica bosuna heveslenme :) evlilik oncesi alinan mallarda hakkin olmuyor, annesinden babasindan miras yoluyla kalan mallarda da hakkin olmuyor evli olsan bile kanunen, boyle biliyorum.

Adamin cebinden zorla para almiyor kardeşi sonuçta, kardesine vermek yapmak istiyor ki yapiyor. Evli olsan bu konuda sana hak verirdim, en azindan adamin parasinda soz hakkin var derdim ama evli de degilsin. O yuzden soz hakkin yok, begenmiyorsan evlenme denir buna sadece

Son düzenleme:
canım sinir olmanı çok iyi anlıyorum ama şimdiden aile içi harcamalarına karışamazsın.
ben erkek arkadaşıma şunu söylemiştim: ben borçla evlenmem, kendini ona göre ayarla. bırak gerisini o düşünsün. borcunu harcını kapamadan sana evlilik diye gelemesin.

hayır olmuyor. evlilik öncesi edinilmiş mallar orta sayılmıyor.

Borçları sen öde eşyaları sen al kısımlar dışında sizi ilgilendiren tek bir konu bile yok. Size ne kız özel ünide okuduysa kpss olmadiysa.size mi kaldı bunların lafını etmek.

Sizi ilgilendiren konularda sesinizi çıkarın.anlattığınız şeyler o kadar sizi ilgilendirmeyen şeyler ki. Yok annesi 1 liralık şu için kavga etmiş..vahvahvah.... peki sizi ilgilendiren kısım ne?

Neden gülücük koyuyorsun umarım aynı şey senin de başına gelir bakalım o zaman da böyle pişkin pişkin gülcen mi? Ayrıca anlamadığın nokta şu evlendikten sonra karış şimdi karışma diyorsun da adam şimdiden her şeyi sağlam kazığa bağladı maaşının yarısı evlenmeden önce aldığı eve gidecek.

Ben yerinde olsam adamın bunu neden yaptığını sorgularim. Ailesi dediğin kadar cimri ise çocukluğundan bu yana herseyde gözü kalmıştır. Kardeşim aynısını cekmesin diye üstlenmiştir herseyi. Size şartlarını sunmuş. Kabul edip etmemek size kalmis. Lakin bu davranışlarından kolay vazgecmez. Sizin evden kısıp yine verir. Buna hazirsaniz evlenin. Biz esimle ailelerimize yardimlarda bulunuyoruz. Ama bunu yaparken hem denge önemli, hemde eşin rızası olmalı bana göre. Yoksa böyle konular evliliği yıpratır

Beddua mi ediyorsun? Arkadasim biz mi sana sevgili ol dedik? Yoksa evlen muhakkak evlenmelisin mi diyoruz? Begenmiyorsan aurilirsin olur biter ona buna beddua etmene gerek yok.

ERKek arkadaşın salak demek ki

Bu bahsettigin durumlari bilmeden evlenmiş olsan veya adam evlendikten sonra kardesine bunlari yapmaya başlasa tepki verirsin ama şuan herşey ortada ve görüyorsun begenmiyorsan evlenmezsin dedim bin defa ama paradan vazgecemiyorsun o yuzden adami da birakamiyorsun napalim? Yok illa evleneceksen ugraş dur keyfin bilir.

Ayni şey benim başima gelmez eşimin ailesinin mal varliginin derdine düşmedim ben evlenirken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…