- 10 Kasım 2024
- 944
- 2.523
- 28
- 25
Kısıtlayıcı bir aileye sahip olmak çok zorlu bunu çok iyi anlıyorum, asıl bu yüzden eş seçimini çok doğru yapmalısın. Çünkü yağmurdan kaçarken doluya tutulabilirsin. Kıskanç bir eş olur, bu sefer aile evini mumla ararsın. Sana her bakımdan anlayış gösteren, kısıtlayıcı olmayan biriyle olmalısın.Ben dışarıya çıkmak istesem çoğu zaman izin vermiyorlar mesela. Markete gidecek olsam bile izin vermedikleri oluyor böyle sıkı bir ailem var.
Sevgi kırıntıları ile yetinmemen, kendine değer vermen gerekir. Çoğu insan ailesinden yana şanslı değil. Ama bu çabuk güvenecek olmamız, sevgi kırıntıları ile yetinmemiz anlamına gelmez. En ufak bir değer görünce buna tutunmamalısın. Kendini sevdiğin sürece kendine en iyisini layık görürsün.ailemdeki eksikliklerden ötürü, sevgiyi de ilgiyi de dışarıda aradım hep. İstediğim aile ortamını yaşayamadım kendim kurayım kafasında oldum. O yüzden karşı tarafa çok çabuk kanan, güvenen, kullanılmaya çalışılan yeri geldiğinde de kullanılan bir insan oldum.
Biriyle karakterinden emin olmadan kesinlikle bir yola girme. Ailen bunaltıyor anlıyorum ama kıskanç, kısıtlayıcı, öfke kontrolü olmayan biriyle hayatın daha da zindan olur. Elin oğlu bağırınca, karışınca insanın ayrı bir zoruna gider. Sevgi kırıntılarına tutunma, gerçekten hayatına arkadaşlık edebilecek potansiyelde birisiyle ilişkine devam et. Okuyor musun bilmiyorum ama yerinde olsam memuriyete hazırlanırım. Maddi bağımsızlığını kazanmak da çok önemli.